Mafia Calabria
Moderator
Γεια σου Φίλιππα δεν μιλάω προσωπικά για σένα φίλε και δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, γενικά πάντα μιλάω και γω το ίδιο φιλαράκι μ'αρέσει να ακούω και να μαθαίνω καινούργια πράγματα από πιο έμπειρους και ψαγμένους.Κωσταντινε δεν φαγωνετε κανεις.
Ειμαι ανθρωπος που μου αρεσουν οι δοκιμες και μου αρεσει να μαθαινω απο ανθρωπους που ξερουν κατι παραπανω απο αυτα που γνωριζω.
Απαπα Δημήτρη ούτε για αστείο μην το λες"Κωστα εχω φτιαξει ένα browning φιλε δικαννο , εχει αυλο 18,8 , λες να το πουλησω ????? δεν βλεπω να εχει πολλη δυναμη
Ευριπο μου συμφωνώ απόλυτα, ούτε γω θα εμπιστευομουνα το όπλο μου σε οποιονδήποτε για παρεμβάσεις αλλά υπάρχουν και καλοι οπλουργοι.εκει ομως ειναι benelli usa κωνσταντινε δεν ειναι ο μπαρμπα κωστας.αυτη ειναι η διαφορα.και οι αμερικανοι δεν κυνηγανε τσιχλιτσα
Σωστά φίλε και η benelli έχει επιλέξει την briley και τον Rob Roberts και σίγουρα δεν το άφησε στην τύχη, η performance super sport είναι σκοπευτικο και κυνηγετικό με κώνο, . αυλο 18,6 και όπως ξέρεις αυτοί στο σκοπευτήριο ρίχνουν κατά κόρον 32γρ άρα τα δικά μας τσιχλοφυσιγγα . Όμως και πολυ πριν την benelli η briley σε συνεργασία με την Beretta έβγαζε την 391 urica σε σκοπευτικη έκδοση με πορτινκ κτλ που ήτανε τουφεκος.
http://archives.collectorsfirearms....&page=6&sort=alphaasc&category=&product=s1441