Πέρδικα

Σήμερα κυνήγησα πέρδικα με λύσσα αλλά όσο κι αν το παρατραβηξα σε κούραση και χιλιόμετρα δεν κατάφερα ούτε να τουφεκισω.

Σηκώθηκε μια μονή από μακρυά στην αρχή είδα που έκατσε προσπάθησα να την ξανασηκωσω αλλά δεν....

Μιλάμε για πολύ κούραση, πονάει όλο το σώμα.

Θα το σκεφτώ καλά πριν να υπερβάλλω τόσο ξανά.
Σε κανένα 48ωρο θα συνέλθω και να δούμε...διότι έχω και πολύ κούραση στη δουλειά και δεν μ αφήνει να αναρρώσω.

Μια εβδομάδα έμεινε για να ανοίξει η αρχόντισσα των βράχων.
Προσωπικά αν και την έχω κυνηγήσει ελάχιστα καθώς για πολλούς λόγους περιορίζομαι σε ένα κυνήγι στην έναρξη και τα τελευταία χρόνια ούτε καν σε αυτό, θαυμάζω τους λίγους αυτούς γνήσιους περδικάδες που έχουν απομείνει και συνεχίζουν να την κυνηγούν αγνοώντας τα υπόλοιπα θηράματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Η ορεινή πέρδικα στον γνήσιο βιότοπό της δοκιμάζει τις αντοχές σου, απαιτώντας άριστη φυσική κατάσταση.
Μακριά από τον πολιτισμό, σε απότομες πλαγιές επιβιώνει σε πείσμα των καιρών. Κυνήγι ποιότητας και όχι ποσότητας.
Οι πληροφορίες φέτος μιλάνε για ωραία πράγματα. Μακάρι να επιβεβαιωθούν.

Attachments

• IMG_0257.jpeg
    IMG_0257.jpeg
    472,1 KB · Προβολές: 51
Σήμερα κυνήγησα πέρδικα με λύσσα αλλά όσο κι αν το παρατραβηξα σε κούραση και χιλιόμετρα δεν κατάφερα ούτε να τουφεκισω.

Σηκώθηκε μια μονή από μακρυά στην αρχή είδα που έκατσε προσπάθησα να την ξανασηκωσω αλλά δεν....

Μιλάμε για πολύ κούραση, πονάει όλο το σώμα.

Θα το σκεφτώ καλά πριν να υπερβάλλω τόσο ξανά.
Σε κανένα 48ωρο θα συνέλθω και να δούμε...διότι έχω και πολύ κούραση στη δουλειά και δεν μ αφήνει να αναρρώσω.
Χρειαζεται ξεκουραση.
Το βουνο ειναι δυσκολο

Χρειαζεται ξεκουραση.
Το βουνο ειναι δυσκολο
Πήρα βολταρεν για να πάω δουλειά.
Και τώρα που γράφω το μήνυμα ξάπλωσα για ύπνο και είναι 6 το απόγευμα.

Βέβαια είναι και η δουλειά μου με πολλά φορτία οπότε δεν έχω χρόνο να ανναρωσω.

Όλη τη βδομάδα το πήγα τάπα και μένει άλλη μια βδομάδα μπροστά χωρίς ξεκούραση.

Το Σάββατο θα θέλω να πάω πάλι...ίσως ξεκουραστώ την Κυριακή.

Ένα ποδοσφαιρικό tip, πριν το επόμενο σου κυνήγι...
Φραπέ με red bull...
Κόμπο θα δέσεις το βουνό...

Η π

Η πιο γλυκιά κούραση είναι αυτή Στέλιο. Όπως είπες, το Σάββατο θα σκέφτεσαι σε πια καβάτζα να πας.

IMG_20240923_182150.jpg
Ο ορισμός του ξεπατωματος.. πολύ περπάτημα, λίγες, σπασμένες και δώστου γκινια κάθε χρόνο τις πρώτες μέρες. Υπήρξαν φήμες για πολλά πουλιά στο μέρος που κυνηγώ και είχα αφήσει αρκετές πέρσι ,δυστυχώς κάτι δε πήγε καλά... Θα δούμε για το μέλλον!

Φραπέ με red bull...
Πρέπει να έχει φάει καλά πριν και να μην έχει πρόβλημα με στομάχι, έντερα και ταχυκαρδίες γιατί αυτό το μείγμα είναι όντως τούρμπο αλλά με πολλές και εντονες παρενεργειες αν κάποιος έχει ευαισθησία...

Φραπέ με red bull...
Δεν είχα θέμα ενέργειας.

Απλά για να καταλάβεις αν το μάξιμουμ που θα έπρεπε να κάνω στο βουνό το διήμερο ήταν 10 χλμ εγώ έκανα 30χλμ.

Δηλαδή πέρασα απ το πάθος κατά πολύ το όριο μου.

Σε συνδυασμό ότι δουλεύω σε ζωοτροφές και όλη μέρα φορτωξεφορτωνω 40αρια τσουβαλια τροφή με έβγαλε off.

Το να πήγαινα το Σάββατο θα ήταν οκ αν έκανα μια νορμάλ διαδρομή και την Κυριακή ξεκούραση.

Αλλά εγώ πήγα το Σάββατο περίπου στις δυνατότητες μου και την Κυριακή αντί για ξεκούραση έκανα πολύ περισσότερο κυνήγι από ότι θα έπρεπε.
Βασικά δεν έπρεπε καθόλου.

Και ήρθε η Δευτέρα που πάντα έχουμε φουλ δουλειά διότι έρχονται όλοι για τροφές διότι μεσολαβεί διήμερο που είμαστε κλειστά και να το κερασάκι στην τούρτα.

Πληροφοριακά ερχετε μέρα που σηκώνω και χίλια τσουβαλια 40 άρια.

40 επί 1000 ίσον 40 τόνοι φορτίο.😉

Δεν είχα θέμα ενέργειας.

Απλά για να καταλάβεις αν το μάξιμουμ που θα έπρεπε να κάνω στο βουνό το διήμερο ήταν 10 χλμ εγώ έκανα 30χλμ.

Δηλαδή πέρασα απ το πάθος κατά πολύ το όριο μου.

Σε συνδυασμό ότι δουλεύω σε ζωοτροφές και όλη μέρα φορτωξεφορτωνω 40αρια τσουβαλια τροφή με έβγαλε off.

Το να πήγαινα το Σάββατο θα ήταν οκ αν έκανα μια νορμάλ διαδρομή και την Κυριακή ξεκούραση.

Αλλά εγώ πήγα το Σάββατο περίπου στις δυνατότητες μου και την Κυριακή αντί για ξεκούραση έκανα πολύ περισσότερο κυνήγι από ότι θα έπρεπε.
Βασικά δεν έπρεπε καθόλου.

Και ήρθε η Δευτέρα που πάντα έχουμε φουλ δουλειά διότι έρχονται όλοι για τροφές διότι μεσολαβεί διήμερο που είμαστε κλειστά και να το κερασάκι στην τούρτα.

Πληροφοριακά ερχετε μέρα που σηκώνω και χίλια τσουβαλια 40 άρια.

40 επί 1000 ίσον 40 τόνοι φορτίο.😉
Μη το συζητάς Στέλιο,όσοι κάνουμε χειρονακτικές εργασίες πεθαίνουμε στα περδικοκυνηγια.. λίγο λωλός να είσαι να φτάνεις στα άκρα, το βλαστημας Δευτέρα και Τρίτη.

Μη το συζητάς Στέλιο,όσοι κάνουμε χειρονακτικές εργασίες πεθαίνουμε στα περδικοκυνηγια.. λίγο λωλός να είσαι να φτάνεις στα άκρα, το βλαστημας Δευτέρα και Τρίτη.
Εγω διαφωνώ, όσοι δεν κάνουν χειρωνακτικες εργασίες δεν μπορούν να κάνουν Περδικοκυνηγια, εκτός αν είναι αθλητές..

Εγω διαφωνώ, όσοι δεν κάνουν χειρωνακτικες εργασίες δεν μπορούν να κάνουν Περδικοκυνηγια, εκτός αν είναι αθλητές..
Και γω ξερω ενα σωρο ατομα που κανουν χειρονακτικες δουλειες αλλα η μπυροκοιλια βγαινει την στροφη και μετα απο δέκα δευτερα την βγαινουν αυτοι
Δεν εχει σχεση η δουλεια σου αλλα η φυσικη σου κατασταση και κυριως το
Παθος σου για το κυνηγι που κανεις
Εαν εισαι παθιασμενος ολοχρονα εισαι εστιασμενος σε αυτο

Ξερω ενα παιδι οχι παχουλο αλλα τα χε παντα τα ψωμακια του
Μουσικος στο επαγγελμα
Ουτε βιδα να βιδωσει
Καλα καλα δεν μπορει
Τρελαμενος με την περδικα ως το μεδουλι
Την πρωτη φορα νομιζα θα τον κουβαλησω στην πλατη στην επιστροφη
Οταν ξεκινα κυνηγι μεταμορφωνεται

Δεν εχει σχεση η δουλεια σου αλλα η φυσικη σου κατασταση και κυριως το
Παθος σου για το κυνηγι που κανεις
Εαν εισαι παθιασμενος ολοχρονα εισαι εστιασμενος σε αυτο
Η φυσική σου κατάσταση εξαρτάται και από τη δουλειά σου. Άλλη φυσική κατάσταση έχει ο οικοδόμος και άλλη ο λογιστής. Σε ότι αφορά το παθος φυσικά και παιζει ρόλο. Αλλά αν υποθεσουμε ότι έχουν το ίδιο κυνηγετικό παθος ο οικοδόμος με τον λογιστή ο δευτερος θα μείνει χλμ πισω και ας χτυπαει 3 αμστελ στα διαλείμματα ο πρωτος . Τυχαία τα παραδειγματα.

Back