Μπράβο ρε φίλε!!!Το πηθανότερο είναι κυπριακό,αυτοί χρησημοποιούν τέτοια για τα μικροπούλια..
Μπράβο ρε φίλε!!!Το πηθανότερο είναι κυπριακό,αυτοί χρησημοποιούν τέτοια για τα μικροπούλια..
Ναι, έτσι μου είπαν και μένα!! Μένει να επιβεβαιωθεί!Οι κάλυκες κατασκευάζονται στην Κυπρο,οι Κυπρέοι ας το επιβεβαιόσουν..
Αυτό για την Κύπρο ομολογώ ότι δεν το ήξερα, νόμιζα ότι τα αμπελοπούλια τα έπιαναν μόνο με ξόβεργες κλπ.Φίλε Στέλιο δεν έχω προλάβει να δω εάν είναι αυτά που λες!
Τα συγκεκριμένα πάντως είναι ολόκληρη σειρά και χρησιμοποιούνταν απ' ότι μου είπαν μόνο στην Κύπρο για έναν συγκεκριμένο απαγορευμένο εκλεκτό μικρό μεζέ, τα αμπελοπούλια!! Εδώ σίγουρα τα λέμε διαφορετικά.
Έβγαιναν από 3,4 - 7 γρ. σκάγια και σε νούμερα νομίζω από 10-12. Έχει ενδιαφέρον έτσι;
heberger une image
hébergeur image gratuit
Δεν ξέρω τίποτα περί όπλων.Αυτό για την Κύπρο ομολογώ ότι δεν το ήξερα, νόμιζα ότι τα αμπελοπούλια τα έπιαναν μόνο με ξόβεργες κλπ.
Λογικό να κατασκευάζονται και οι κάλυκες στην Κύπρο, πάντως όπως φαίνεται από τις φωτο μοιάζει πάρα πολύ με το Otto του Gualandi ...
Τώρα ... ποιος "πήρε την ιδέα" από τον άλλο !!!!! ????? .xm. .xm. .xm.
Έχεις τσεκάρει το διαμέτρημα; Με τι όπλα τα έριχναν οι Κύπριοι; ;;;
Γιωργο οποτε μπορεις δες κ πεσμουΔύο ''κατεδαφιστικά'' ,ένα παλιότερο και ένα πιο σύγχρονο, πριν την εξαγορά της CIL από την IVI.
Και με διαφορετικό καψούλι.
image gratuite
hebergement image
hébergeur d images gratuit
Πόσα ξέρεις εσύ... παλιά καραβάνα!!!Χμμμμμ το δεξιο δηνη ρεστααααα
Μια ανάρτηση έβαλες φίλε και με διέλυσες!!!Αν και δεν είμαι συλλεκτης οπως εσας και οτι παλιο φυσίγγι εέπεσε στα χέρια μου το έριξα, ομως μιας που πιάσαμε τα εξ ολοκληρου πλαστικά αυτό εδώ κάνει και μένα να λυπάμαι να το ρίξω (αν το χα) έχω βάλει το φιλαράκι που πάει στις εκθέσεις αν το πετύχει κάπου να το πάρει αλλά μέχρι τώρα τζίφος.
photo uploading
Που θα πάει δεν θα τα βρω κάπου,θα φροντίσω και για σένα.Μια ανάρτηση έβαλες φίλε και με διέλυσες!!!
Ποοοοοοοο ομορφοτερο πραγμα δεν εχω ξαναδηηηηηηη.παει ο υπνος ξαι η ειρεμιαααασσΑν και δεν είμαι συλλεκτης οπως εσας και οτι παλιο φυσίγγι εέπεσε στα χέρια μου το έριξα, ομως μιας που πιάσαμε τα εξ ολοκληρου πλαστικά αυτό εδώ κάνει και μένα να λυπάμαι να το ρίξω (αν το χα) έχω βάλει το φιλαράκι που πάει στις εκθέσεις αν το πετύχει κάπου να το πάρει αλλά μέχρι τώρα τζίφος.
photo uploading