Δυστυχώς φίλε είναι το μοναδικό!!!Σε ευχαριστώ Γιώργο, περισσεύει κανένα για το δικανακι είναι ότι πρέπει. Ότι φτιαχνανε παλιά πάντως ήταν καλαίσθητο και προσεγμένο τώρα τρέχουν να προλάβουν την αγορά και τούς ανταγωνιστές και δεν βλέπουμε τέτοιες ομορφιές.
Όντως!! Είναι τα ίδια με το δικό σου να γράφει sidna και το δικό μου extra!Ναι, η το μέταλλο του καψουλιοϋ ήταν πιο παχϋ και το έσπροξε ο επικρουστήρας χωρής να σκάσει .Εγώ το έβαλα για να φανεϊ η διαφορά του φυσιγγίου,εμένα γράφει sidna με όλα τα άλλα ίδια με του Γιώργου.
Μόνο αυτά που έχω ανεβάσει υπάρχουν!Αυτο που εχω εγω διαφερει,Μαλλον το δικο σου ειναι πιο παλιο..
Μονο η τίγρης ειναι ιδια..
Αυτη ειναι η πισω μερια.
Δεν γραφει τιποτα αλλο.
pic upload
Έτσι μπράβο ρε φίλε!! Και σε άριστη κατάσταση...Χαιρετώ την παρέα.Αν και θέλω πολύ δρόμο ακόμα πιστευώ κάτι άρχισα να βρισκω και γω!!!.buy.
Καλημέρα! Το Rottweil το κίτρινο ήταν βαθιά;Καλημέρα στην παρέα! 2 ακόμα που μου άρεσαν πολύ...ειδικά το κίτρινο ROTTWEIL με το ελάφι!Η ανασκαφές συνεχίζονται .....
Δεν τα ξέρω φίλε! Ποιά λέγονται έτσι;Φυσιγγι Activ?
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο από κοντά, αλλά αν κρίνω από το μέγεθος σε σύγκριση με τα δάχτυλά σου, μήπως είναι αυτό που έχω δει στο site του Gualandi:Για να δω τις γνώσεις σας...
Ποιός ξέρει τι είναι αυτό;
Εγώ πάντως πρόσφατα έμαθα γι' αυτά!
Hébergeur d'images