Έχει σαιτ στο ίντερνετ απλά δεν παρουσιάζει τα φυσίγγια του αναλυτικά..(!)Όντως ίντερνετ που το έψαξα δεν το βρηκα.
Ναι, πριν που μου είπες το όνομα βρήκα τη σελίδα αλλά δεν βρήκα πληροφορίες.Έχει σαιτ στο ίντερνετ απλά δεν παρουσιάζει τα φυσίγγια του αναλυτικά..(!)
Στέφανε μπήκα ξανά τώρα..Τελικά τα έχει τα φυσιγγια του αλλά βλέπω αλλαγές αρκετές στα κουτιά κ τις ονομασίες πχ δεν υπάρχουν τα ονόματα sokol,arrow κλπ..Ίσως είναι τα ίδια φυσιγγια με άλλες ονομασιες.Παντως φίλος μου είπε ότι τα εχει βελτιώσει γενικά..Ναι, πριν που μου είπες το όνομα βρήκα τη σελίδα αλλά δεν βρήκα πληροφορίες.
Κακώς πως σου ξέφυγε αυτό Τασο. έχω ένα περιοδικό κυνηγός και φύση εποχής 90,91 και υπάρχει η διαφήμιση του συγκεκριμένου φυσιγγιου αλλά δεν θυμάμαι τίποτα αλλο.Όχι Παύλο δεν τα ξέρω..Ποτέ μου δεν τα έχω δει.Αρκετα ενδιαφέρον !!!!
Κατασκευάζονται ακόμα? Αν γνωρίζεις κάποια άλλη πληροφορία γράψε.
Ο καλκαντζακος που γράφει το κουτι πρέπει να είναι ο γνωστός..
ναι Τάσο ο γνωστός είναι το τηλ. αυτό υπάρχει ακόμαΟ καλκαντζακος που γράφει το κουτι πρέπει να είναι ο γνωστός..
Το κυνηγός κ φύση κυκλοφόρησε το 1992.Κακώς πως σου ξέφυγε αυτό Τασο. έχω ένα περιοδικό κυνηγός και φύση εποχής 90,91 και υπάρχει η διαφήμιση του συγκεκριμένου φυσιγγιου αλλά δεν θυμάμαι τίποτα αλλο.
Το άλλο τηλ. Ανήκει σε δημοτικό σχολείο στην Κόρινθο!!!ναι Τάσο ο γνωστός είναι το τηλ. αυτό υπάρχει ακόμα
http://www.kalkantzakos.com/TextCategory.asp?ID=4
είσαι απίτευτος ρε θα με τρελλάνειςΤο άλλο τηλ. Ανήκει σε δημοτικό σχολείο στην Κόρινθο!!!.
Μπορει σημερα να το είχαν κάνει και εκλογικό κέντρο που ξέρεις..είσαι απίτευτος ρε θα με τρελλάνεις
μήπως ήταν και εκλογικό κέντρο;;;;
Τασο δεν θυμάμαι ακριβώς 90 η 91 σιγουρα ,είχε διαφήμιση φυσιγγια πολυχρονακης,axota, τα breda astro,astrolux. Πάντως όπως έχεις γράψει και συ τα παλιά περιοδικά είχαν άλλη αίγλη.sorry .offΤο κυνηγός κ φύση κυκλοφόρησε το 1992.
Όποτε παίζει να έχεις κ το πρώτο τεύχος ίσως!
Ακριβως στο ιδιο κουτι είναι τα παλιά pigeon που εχώ!!Κι ένα κοντινό πλάνο στο παλιό Pichon (10ετίας)!
Από της διαφήμισης που μου λες Κωνσταντίνε πιστεύω ότι πρόκειται για την κυνηγεσια και κυνοφιλια..Εχω 5 παλιά τεύχη (το πιο παλιό του '88)Και έχει παρόμοιες διαφήμισης.Οσο για αυτό που είπες για τα περιοδικα Χαίρομαι που συμφωνούμε.. .off .offΤασο δεν θυμάμαι ακριβώς 90 η 91 σιγουρα ,είχε διαφήμιση φυσιγγια πολυχρονακης,axota, τα breda astro,astrolux. Πάντως όπως έχεις γράψει και συ τα παλιά περιοδικά είχαν άλλη αίγλη.sorry .off
Όχι Τάσο Κ&Φ 100%Από της διαφήμισης που μου λες Κωνσταντίνε πιστεύω ότι πρόκειται για την κυνηγεσια και κυνοφιλια..Εχω 5 παλιά τεύχη (το πιο παλιό του '88)Και έχει παρόμοιες διαφήμισης.Οσο για αυτό που είπες για τα περιοδικα Χαίρομαι που συμφωνούμε.. .off .off