Έχω γεμίσει τα πάντα τώρα που είμαι Ελλάδα αυτή την εποχή tecna mg2 m92s psb2sp sipe αγαπημένες είναι η tecna m92sΜε τι γεμίζεις τώρα τεο αν επιτρέπεται;
Έχω γεμίσει τα πάντα τώρα που είμαι Ελλάδα αυτή την εποχή tecna mg2 m92s psb2sp sipe αγαπημένες είναι η tecna m92sΜε τι γεμίζεις τώρα τεο αν επιτρέπεται;
Και με τι κλείνεις;Έχω γεμίσει τα πάντα τώρα που είμαι Ελλάδα αυτή την εποχή tecna mg2 m92s psb2sp sipe αγαπημένες είναι η tecna m92s
ακόμη δε τ πήρες τ σφαξες κιόλας χαχαχα
short term goal setting in sport
Τα πρώτα για την νέα χρονιά. Αφον λαμπρό φυσιγγαρες για χρήση. Από τον φίλο Παναγιώτη. Παρατήρησα ότι έχουν μια μικρή διαφορά στους κάλυκες.. Στο ένα κουτί γράφει για την πυρίτιδα snia B.P.D. Ενώ τα άλλα ήξερα για τέκνα.
Έχω πεντασταδιακη αλλά τα περισσότερα τα κληνω με 2 η 3 στάδιαΚαι με τι κλείνεις;
Τα υπόλοιπα φυσίγγι και θήραμαακόμη δε τ πήρες τ σφαξες κιόλας χαχαχα
Άντε να σε χαρούμε και εσένα βάλε τα διαμάντια σου να τα εξετάσουμε.
Υπάρχει πρόβλημα που είναι πέτρα Η πυρίτιδα;petrol stations open today
pic uploads
Η 1 φωτογραφία είναι από το ανοιχτόχρωμο
Η 2 φωτογραφία είναι το σκούρο
Άδικα το θυσίασα ίδιο μοιάζει
Δε νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όσα φυσίγγια έχω σφάξει με διβασικές πυρίτιδες (Tecna, Sipe, S4) πάντα έτσι ήταν, πέτρα, σβωλιασμένη.Υ
Υπάρχει πρόβλημα που είναι πέτρα Η πυρίτιδα;
Ευχαριστώ!Δε νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όσα φυσίγγια έχω σφάξει με διβασικές πυρίτιδες (Tecna, Sipe, S4) πάντα έτσι ήταν, πέτρα, σβωλιασμένη.
Μόνο ένα Lambro Direct που έσφαξα πριν λίγες μέρες ήταν χαλαρή η πυρίτιδα (S4) σαν τις μονοβασικές. Ίσως το φυσίγγι ήταν πολύ φρέσκιας παραγωγής και δεν είχε προλάβει να σβωλιάσει, ή δεν ήταν πολύ πιεσμένη.
View attachment 8202
Αυτά είναι φυσιγγια!! Κοσμήματα και φονιάδες... κ Νίκο...
Πολυ σωστη παρατηρηση Στελιο.. το εχω δει κ αυτο σε φυσιγγια με διβασικες..η να εχει σβωλιασει μονο στο κατω μερος κ το απο πανω να ειναι οκ..Μόνο ένα Lambro Direct που έσφαξα πριν λίγες μέρες ήταν χαλαρή η πυρίτιδα (S4) σαν τις μονοβασικές. Ίσως το φυσίγγι ήταν πολύ φρέσκιας παραγωγής και δεν είχε προλάβει να σβωλιάσει, ή δεν ήταν πολύ πιεσμένη.
Παναγιωτη κατι μου θυμηζουν , εαν θες και αλλα εχω ακομα 6 κουτια Ν7ακόμη δε τ πήρες τ σφαξες κιόλας χαχαχα
Δν ήταν πιεσμένη Στέλιο.ή δεν ήταν πολύ πιεσμένη.
Οχι, οι διβασικες ετσι γινονταιΥ
Υπάρχει πρόβλημα που είναι πέτρα Η πυρίτιδα;
Όχι φίλε elay Η ποιότητα του χαρτινου είναι ποιό σκληρά από τα σημερινά πλαστικά..Νίκο οι κάλυκες σελιερ μπελοτ είναι?