Το μεσημέρι όταν σχολάσω ευχάριστος.Mπορεις να βγαλεις μερικους καλυκες τετοιους φωτο απο κοντα; Καψουλι, εσωτερικο, πλαι ;
Το μεσημέρι όταν σχολάσω ευχάριστος.Mπορεις να βγαλεις μερικους καλυκες τετοιους φωτο απο κοντα; Καψουλι, εσωτερικο, πλαι ;
Ωραια μου τα φωτογραφισες...!!
Ναι φίλεΠαναγη αργησες αλλα μπηκες με φορα!!.bike
Ωραια μου τα φωτογραφισες...!!
Ευχαριστω παρα πολυ
τα φυσιγγια του τραγουδηστη Σπυρου Ζαγορεου , και εκεινος παρολου που ηταν με ενα χερι ηταν κυνηγος
Το είχε χάσει νικο από μικρός όταν εξεραγει στο χέρι του μια χειροβομβίδα που είχε βρει και έπαιζε χωρίς να γνωρίζει.. μεγάλη αρρώστια με το κυνήγι.. πολύ καλά φυσιγγια... δυστυχώς τα παιδιά του δε το αγάπησαν τόσο και χάθηκε άλλη μια ελληνική βιοτεχνία στο πέρασμα του χρόνου...τα φυσιγγια του τραγουδηστη Σπυρου Ζαγορεου , και εκεινος παρολου που ηταν με ενα χερι ηταν κυνηγος
Στελιο η SIPE ειναι η S4
Δεξια ειναι ο ιδιος με του Νικου,αριστερα ειναι παλι ιδιος σε εμφανιση αλλα στην βαση γραφει cartidge case by eley kynoch υπαρχει μια μικροδιαφορα στο χρωμα του μεταλλικου "σωληνα" του καψουλιου εσωτερικα αλλα κ λιγο στο σχημα..Καψουλι, εσωτερικο
Δεν ξέρω Νίκο με σιγουριά, αλλά μάλλον S4 ... αν κρίνω και από τη δόση.Στελιο η SIPE ειναι η S4
S4 ειναι ΣτελιοΔεν ξέρω Νίκο με σιγουριά, αλλά μάλλον S4 ... αν κρίνω και από τη δόση.
Μου τα δώσανε κι εμένα πρόπερσι, δεν έχω ιδέα ποιας χρονολογίας είναι ...