NIKOS ORFANIDIS
Banned
Αν μοναχογιος του που ειχε αναλαβει τελευταια την επιχειρηση δεν ειχε την ατυχια να πεθανει νεος 46χρ το 2009 ισως κ να υπηρχαν μεχρι σημερα...ισως...δυστυχώς τα παιδιά του δε το αγάπησαν τόσο και χάθηκε άλλη μια ελληνική βιοτεχνία στο πέρασμα του χρόνου...
Να ησουν ο μονος ρε Μπιλ..Και ποιος δεν το εχει κανει αυτο..λες και δεν ειχαμε αλλα να ριξουμε..εχω ριξει παλια φυσιγγια κι εγω κι ο πατερας μου που τραβαω τα μαλλια μου τωρα
δηλαδη πεθανε πρωτα ο γιος και μετα ο πατερας , κριμα για τον πατερα , οτι ποιο τραγικο για ενα πατεραΑν μοναχογιος του που ειχε αναλαβει τελευταια την επιχειρηση δεν ειχε την ατυχια να πεθανει νεος 46χρ το 2009 ισως κ να υπηρχαν μεχρι σημερα...ισως...
τα μαπακης ειναι λιγα 17 φυσιγγια μονο και τα λυπαμε και να τα ρηξω και να τα σφαξω , μου τα χαρισε ενας φιλος 70 αρις που σταματησε το κυνηγι λογο ηλικιας , και αυτα , και τα αλλαΣφάξε και ζύγισε ρε Νικο ένα super extra μαπακης αν θες να δούμε
Επανέρχομαι για το Ωρίων. Πληροφορήθηκα απο γνωστό μου οτι προκειται για παραγωγή του Καρασαββιδη (Ηobbi.gr) όπως ήταν και το μπλε zephyr του οποίου η παραγωγή σταμάτησε. Καλή σας μέρα!Το "Ωρίων" το γνωρίζετε; Φρεσκοριγμένο είναι, αν ειναι παλιο ή σε κυκλοφορία δεν γνωρίζω.
View attachment 8188View attachment 8189View attachment 8190
Στελιο μηπως θυμασε τι πυριτιδα ειχαν τα συγκεκριμενα?Εκείνες τις εποχές εγώ δεν είχα καν 12αρι τουφέκι !!! Κυνηγούσα με 16αρι . Με φυσέκια τα πράσινα Lambro, και τα Rottweil της ΔΟΡΚΑΣ. Δυστυχώς δεν κράτησα κανένα από εκείνα τα Lambro ... Μόνο ένα παλιό κουτί άδειο έχει ξεμείνει ...
View attachment 8223
... και 2-3 άδειοι κάλυκες από τις τελευταίες παρτίδες !
View attachment 8224
View attachment 8225
Στις τελευταίες παρτίδες τουλάχιστον, όπως οι παραπάνω κάλυκες (φυσικά πριν πάρει την Lambro ο Ναυπλιώτης), είχαν GM3 ... Δεν ξέρω αν είχαν πάντα αυτή, γιατί πιο παλιά δεν είχα ανοίξει κανένα.Στελιο μηπως θυμασε τι πυριτιδα ειχαν τα συγκεκριμενα?
Δεν είναι ιδιογομωσης Αλλά δεν είχα σκοπό και να τα ρίξω.καλυτερα μην τα ρηξης ποτε , γιατι μπορει να ειναι ιδιογωμοση , και να εχουν γεμηστη με λαθος τροπο , και να ειναι επικυνδηνα
μην εισαι και πολυ συγουρος , γιατι ο ιδιογωμοτης μπωρει να ξαναγεμηση φυσιγγιο , ρηγμενο , και να φενετε εργοστασιακο , θα σου δηξω εγω ριχμενο ρεμικτον , που το ξαναγεμησα , με δικα μου υλικα , και ειναι λες και ειναι εργοστασιακο καινουριοΔεν είναι ιδιογομωσης Αλλά δεν είχα σκοπό και να τα ρίξω.
cal 12 και cal 16 χαρτινα παρολο τα χρονακια τους δουλευουν ακομα
Αμαρτία από το θεο να ρίχνονται κ.νικοοοοο.... μέσα στην 3αδα με τα καλύτερα φυσιγγια που πέρασανcal 12 και cal 16 χαρτινα παρολο τα χρονακια τους δουλευουν ακομα
Καμοια φορα ετσι για τη λοξα μας Γιωργαρα ,οπως τα λες σπερνουν τον ολεθροΑμαρτία από το θεο να ρίχνονται κ.νικοοοοο.... μέσα στην 3αδα με τα καλύτερα φυσιγγια που πέρασαν