Kostas ContraDosi
Moderator
Απόλαυση...
Απόλαυση...
Ωραίο δώρο Γιάννη....
Κάποτε που καθάριζα με τν πατέρα μου την παλιά μας αποθήκη που βάζαμε ζωοτροφές βρείκαμε.....τη ρελιάστρα του (σαν αυτή στη φωτό) μαζί με 1 μετρίδιο και 3 κουτιά πυρίτιδα σκουριασμένα τελείως....είχαν αρκετή πυρίτιδα μέσα η οποία ήταν σκέτο μαύρο χώμα.....οπότε οι τάπες.............Ναι, πολυ ωραίο... Απλα μου κανει εντυπωση οτι δεν υπηρχαν καλυκες-μετρήδια- τάπες...θα μου πεις μετα απο τοσα χρονια τι ψάχνεις.
Εχουνε πραμα τα κουτια μεσα;
Μου μοιάζουν για φυσίγγια αλερτ δηλαδή για κάποιο κυνδινο κτλπ τύπου φωτοβολίδαΚαλημέρα συνάδελφοι μήπως ξέρετε τί είναι αυτά τά φυσίγγια είναι ενός φίλου και αναρωτιέται γιατί είναι πολύ ελαφριά και φαίνονται άδεια.
αυτα λογικα πρεπει να ειναι παρα πολυ παλια φυσιγγια και πρεπει να ειναι αυτα που ειναι για πυροτεχνηματα.[ο τασος θα ξερει!]Καλημέρα συνάδελφοι μήπως ξέρετε τί είναι αυτά τά φυσίγγια είναι ενός φίλου και αναρωτιέται γιατί είναι πολύ ελαφριά και φαίνονται άδεια.
Δεν κρατησες κανενα βικτωρα ;Αρχες δεκαετιας 90 ειχαν πεσει στα χερια μας 2-3 κουτια τετοια φυσιγγια Γιουγκοσλαβικα, απο φιλο και συγκυνηγο που σπουδαζε τοτε Βελιγραδι. Τα ριξαμε την Πρωτοχρονια, τα σπιτια μας ηταν κοντα σχετικα, και βλεπαμε ο ενας του αλλου τις βολες