Παμθηνο Νικο για την ποιοτητα του...και την δουλεια που προσφερει. Κοστιζει μεσο ορο 50 ευρω το πολυ 70 και το εχεις μια ζωη. Εγω το εφερα απο Αγγλια τοτε που ημουν φοιτητης και το ειχα βρει 9 λιρεςΚαι μερακληδικο ,Ποσο κανει ομως ;
Τι εποχες!!!!!!!!!Να φρεσκαρω μνημες και εγω!!!!!
ELEY τσοπελας στοκας...και το ματι μου στα καψουλια rtw χαχαχα!!!!! Ωραια ραφια ...βαρια ραφια γεματα ιστοριες γυρω απ την βλητικηΜΝΗΜΕΣ........
Εκεινο που δεν μπορω να σας μεταφερω ειναι η μυρωδια του χωρου η μαλλον το συνοθυλεμα των οσμων γυρω μου οταν τρυπωνω στους στενους διαδρομους ψαχνοντας χωρις να ξερω τι??????ELEY τσοπελας στοκας...και το ματι μου στα καψουλια rtw χαχαχα!!!!! Ωραια ραφια ...βαρια ραφια γεματα ιστοριες γυρω απ την βλητικη
πως ειναι ετσι τα σκαγια , σαν ενα κομματι μολυβι χωρης σφαιρικοτηταView attachment 10552
Imperial Ν2
Αποφάσισα να σφάξω ένα αλλά είχα και την ευκαιρία να ρίξω μέρικα πριν λίγα χρόνια σε χήνες.
Ο διαφορετικος χρωματισμος στον συγκεντρωτηρα ειναι ο πολυμερισμος του πλαστικου απο τα χημικα στοιχεια της πυριτιδας.
Ακριβώς, η πατέντα του η ίδια με τα σημερινά federal.Ο διαφορετικος χρωματισμος στον συγκεντρωτηρα ειναι ο πολυμερισμος του πλαστικου απο τα χημικα στοιχεια της πυριτιδας.
Έτυχε να ζυγίσεις πυρίτιδα και σκάγια να δούμε τυχόν διαφορές? Αυτό με τις γραμμές στον κάλυκα είναι πιο παλιό από αυτό που δεν έχει.
Όχι φίλε δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία..Έτυχε να ζυγίσεις πυρίτιδα και σκάγια να δούμε τυχόν διαφορές? Αυτό με τις γραμμές στον κάλυκα είναι πιο παλιό από αυτό που δεν έχει.
Δεν ήταν τυχαία τα κορυφαία στην εποχή τούς.Περιεργος συγκεντρωτηρας. ...
Δεν ξέρω αλλά πολύ μου άρεσε και στο πώς συμπιεζοταν και στην τουφεκιάΠεριεργος συγκεντρωτηρας. ...
Εγώ πιστεύω ότι τόσο της federal όπως και ο adigelo είναι βασισμένοι σε αυτόν.Περιεργος συγκεντρωτηρας. ...