Κωνσταντινε Καλησπερα! Η imperial τον ειχε πατενταρει πρωτη?Εγώ πιστεύω ότι τόσο της federal όπως και ο adigelo είναι βασισμένοι σε αυτόν.
host images for free
Κωνσταντινε Καλησπερα! Η imperial τον ειχε πατενταρει πρωτη?Εγώ πιστεύω ότι τόσο της federal όπως και ο adigelo είναι βασισμένοι σε αυτόν.
host images for free
Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ναι, κάπου χάνεται η ιστορία βέβαια μετά από τις τάπες πεπιεσμένου χαρτοπολτου που χρησιμοποιούσαν όλοι τοτε .Κωνσταντινε Καλησπερα! Η imperial τον ειχε πατενταρει πρωτη?
Μεγαλη φηλοσοφια αυτο το κιαθιο.μαζη με το πολη παλιο της πυρκαλΔεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ναι, κάπου χάνεται η ιστορία βέβαια μετά από τις τάπες πεπιεσμένου χαρτοπολτου που χρησιμοποιούσαν όλοι τοτε .
Από χάρτινα imperial
Η federal σήμερα χρησιμοποιεί ακόμα αυτόν τον διπλό (Και κανένα από αυτούς που προορίζονται για ιδιογομωση άλλο περίεργο).
Πατέντα της είναι ο champion που χρησιμοποιείτε σε φυσίγγια ακόμη και σήμερα.
Ο παλιός.
shelby mustang gt500 wallpaper
Λίγο παλιότερος αυτός με το κόκκινο και ο σημερινός με το μαύρο.
Αεροσολα , ευτυχώς υπάρχει στο εμπόριο.Μεγαλη φηλοσοφια αυτο το κιαθιο.μαζη με το πολη παλιο της πυρκαλ
Εεεεε που???Αεροσολα , ευτυχώς υπάρχει στο εμπόριο.
Μακριά πέφτει Γιάννη , $18 οι 500 .Εεεεε που???
Το ίδιο κλείσιμο έχουν και τα long beard σήμερα.
Καλησπέρα Κωνσταντίνε.. Δεν τα ξέρω πια λες φίλε.. έχεις φωτογραφία θέλω να μάθω..Το ίδιο κλείσιμο έχουν και τα long beard σήμερα.
Κυκλοφόρη Ελλάδα Αυτό δεν το βρίσκω ούτε στο ίντερνετ
Κυκλοφορεί ένα σχεδόν ίδιο....Κυκλοφόρη Ελλάδα Αυτό δεν το βρίσκω ούτε στο ίντερνετ
Kυκλοφορει και οπλοφορει με 54 ευρω τα 15 φυσιγγια , ειναι προσητο μονο για βασιλικια κυνηγιαΚυκλοφορεί ένα σχεδόν ίδιο....
https://www.kalkantzakos.com/Product/4121/rooster-xr-shot-lok,-fusiggia-winchester
4€ το φησηγι περηπου εεεεεε χρυσα ειναιKυκλοφορει και οπλοφορει με 54 ευρω τα 15 φυσιγγια , ειναι προσητο μονο για βασιλικια κυνηγια
[/QUOTE]