Kostas ContraDosi
Moderator
Πριν αρχισω τη συλλογη, μου ειχαν δωσει 1 euromix με λευκα γραμματα ομως κ σε καλυκα fiem.....ρε τη τουφεκιες εκανε το γ@μίδη...σμπαρο κ τσιχλα...πραγματικά!!!
Πριν αρχισω τη συλλογη, μου ειχαν δωσει 1 euromix με λευκα γραμματα ομως κ σε καλυκα fiem.....ρε τη τουφεκιες εκανε το γ@μίδη...σμπαρο κ τσιχλα...πραγματικά!!!
Από τη καλύτερες απεικόνισης σε κουτό για εμένα ήταν το Rottweil το ελληνικό με της πάπιες απέξω διαχρονικό και μετά το παλιο super caccia της maionci με της πάπιες απ έξω.Σίγουρα μια από τις ομορφότερες απεικονίσεις σε κουτί κυνηγετικου φυσιγγιου....
Πολυχρονης Πολυχρονακης super socol 33γρ...
View attachment 56459
..όταν πρωτο βγήκαν τα Euromix ήταν στην εποχή που ζάλιζα στις ερωτήσεις τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Γ. ΒλαχόπουλοΝαι αλλά οι τσίχλες έπεφταν
από απίστευτα υψη...
Αμα λέω εγώ ότι κανείς κατασκευαστής δεν έχει παει με το σταυρό στο χέρι...
Όλοι ένα όνομα εχουνε που καποτε θα χαλασουν.........
Νομίζω ότι σου έδωσε την απάντηση που δίνουν αυτοί που είναι αντίθετοι με την σκέψη κάποιου άλλου επειδή δεν την σκέφτικαν πρώτοι! Και παρουσιάσαν κάτι παρόμοιο δικό τους ως καλύτερο...όταν πρωτο βγήκαν τα Euromix ήταν στην εποχή που ζάλιζα στις ερωτήσεις τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Γ. Βλαχόπουλο
είχαν ήδη κυκλοφορήσει τα 4Χ6 ρεμ, τα 6Χ3 B&P και ο Στόκας τα 8Χ10 (φυσιγγάρα τα οποία τα χάλασε στο τέλος)
ρώτησα λοιπόν γιατί τόση μικρή διαφορά στα νουμερα;
Ο συγχωρεμένος μου απάντησε πως ήταν αντίθετος στην μίξη σκαγίων με διαφορά διαμέτρου πάνω από 0,25 χιλ διότι δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα απ' όσα υποτίθεται έλυνε. Βασικά αύξανε κατά πολύ την άτρακτο.
Ενώ με μισό νούμερο διαφορά με παραπλήσια μάζα τα ψιλά "ακολουθούσαν από κοντά" τα χοντρότερα και επιπλέον γέμιζαν τα κενά κι έδιναν γεμάτες ομοιόμορφες κατανομές που απαιτούνται στην τσίχλα
τα 7-7 1/2 τα γέμιζε για τους τσιχλάδες λάτρεις των χοντρών σκαγίων αλλά και για τρυγόνι
Σε αυτό το δωμάτιο ένα καφεδάκι το έπινα να χαζεύω την βιτρίνα με τους θησαυρός!!!
Φίλε μαζί μου ήταν ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΣ και προσπάθησε να με αποτρέψει από κακοτοπιές... εγώ - όπως κι εσύ -ως καχύποπτος έκανα και δεύτερες σκέψεις, η ιστορία απέδειξε πως κακώς τις έκανα....Νομίζω ότι σου έδωσε την απάντηση που δίνουν αυτοί που είναι αντίθετοι με την σκέψη κάποιου άλλου επειδή δεν την σκέφτικαν πρώτοι! Και παρουσιάσαν κάτι παρόμοιο δικό τους ως καλύτερο.
Και μιας και τον γνώριζες θα ήξερες φυσικά και τον χαρακτήρα του!
Έστω ότι είναι έτσι..Ενώ με μισό νούμερο διαφορά με παραπλήσια μάζα τα ψιλά "ακολουθούσαν από κοντά" τα χοντρότερα και επιπλέον γέμιζαν τα κενά κι έδιναν γεμάτες ομοιόμορφες κατανομές που απαιτούνται στην τσίχλα
τα 7-7 1/2 τα γέμιζε για τους τσιχλάδες λάτρεις των χοντρών σκαγίων αλλά και για τρυγόνι
Είχε δώσει παλια μια ωραία συνέντευξη στο περιοδικο Άρτεμις κ όντως ήταν από τους μεγάλους του χώρου....Φίλε μαζί μου ήταν ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΣ και προσπάθησε να με αποτρέψει από κακοτοπιές... εγώ - όπως κι εσύ -ως καχύποπτος έκανα και δεύτερες σκέψεις, η ιστορία απέδειξε πως κακώς τις έκανα....
Είναι η κρεβατοκάμαρά μου! Οπότε καλύτερα έξω στο πρεβάζι!Σε αυτό το δωμάτιο ένα καφεδάκι το έπινα να χαζεύω την βιτρίνα με τους θησαυρός!!!
Mπραβοοο!!!!
Magna GreciaMπραβοοο!!!!
Ωραια φυσιγγια ρε "Mafia απ'τα Kala(b)ryta"....
Ναι Ηλία μπορείς να τα ρίξεις χωρίς προβλημα αν δεν υπάρχει υγρασία στον χώρο(αυτό θα φανεί οπτικά κ στα φυσίγγια).....Παιδια θελω να ρωτησω κατι καιρο τωρα ο πατερασ μου εχει παρα πολλα φυσιγγια για παπια αλλα ειναι καμια 10αρια χρονων αλλα σε αποθηκες στο χωριο και αλλα μεσα στο σπιτι .... Τι γινεται με αυτα τα φυσιγγια? Υπαρχει προβλημα να τα ριξω? ειναι ασφαλες?
Σε ευχαριστω πολυ τασο.. ναι οπτικα δεν εχουν πρασινηλες και φουσκοματα θα δω και το βιντεακι τωραΝαι Ηλία μπορείς να τα ρίξεις χωρίς προβλημα αν δεν υπάρχει υγρασία στον χώρο(αυτό θα φανεί οπτικά κ στα φυσίγγια).....
Τα εχουμε ξαναπεί πολλες φορες..
Δες κ αυτό το βιντεο.....