αυτα τα GYTOR SPECIAL τα μπλε ειχε ο πατερας μου παρα πολλα ηταν χαρτινα, και αλλα πολλα και αμερικανικα 4αρια , 5αρια , 6αρια , κυνηγουσε λαγο και φασα , και λιγο περδικα , απο καπου τα ειχε βρει ποιο φτηνα , στην τσιχλα και στα αλλα εκανε ιδιογωμοση , και οταν πεθανε αιφνιδια στα 46 του χρονια , εγω ειμουν μικρος , ηρθε ο θειος μου που ηταν τσιχλας και τα μαζαψε τα περισοτερα μαζι με αλλα υλικα ιδιογωμοσης , και τα εριχνε σε τσιχλα 4αρια , 5αρια , 6αρια , τα εριχνε γιατι τα βρηκε τσαμπα , μεχρι που ξανα αρχισε να γεμιζει που την ειχε παρατηση την ιδιογωμοση , γιατι δεν μπορουσε να φτιαξη καλο φυσιγγιο , και ολα πηγαν στον βροντο , αφου ουτε καλος σκοπευτης ηταν, ουτε ηξερε να γεμιζει , εριχνε 50 φυσιγγια , και επερνε με το ζορι 4 με 5 τσιχλες , και οχι δεν εφταιγαν τα φυσιγγια , γιατι οτι και φυσιγγιο και να ειχε αυτα ηταν τα πουλια που επερνε , και συντομα το παρατησε το κυνηγι , αφου εριξε ολα τα φυσιγγια και τα υλικα ιδιογωμοσης, και εγω σε 4 χρονια εβγαλα αδεια θηρας , που θα μπορουσα να τα εχω εγω αυτα ολα , μονο κατι λιγα φυσιγγια γλυτωσα και υλικα που προλαβα και τα εκρυψα . Και ελεγε στην μητερα μου μετα που τον πηρε χαμπαρι , και του ειπε γιατι τα πηρες , και ειπε οτι ηθελε να προστατεψη εμενα για να μην χτυπησω , και του λεει θυμαμε , οτι θα μπορουσες να τα παρεις και οταν ενηλικιωνονταν να του τα εδινες , εκει μοκο