Ναι..ο κορυφαίος Έλληνας συλλέκτης κυνηγετικών ειδών.. τι ήθελες να μάθεις; ;Έχει κάνει κανείς αγορά από εδώ;
https://gunandknifeclassics.gr/category/συλλεκτικά-αντικείμενα/συλλεκτικά-φυσίγγια/
Απλά δεν έχει αγορά online μέσω της σελίδας. Παίρνεις τηλ και ζητάς αυτό που θέλεις; Η πληρωμή πως γίνεται; Μόνο αντικαταβολή;Ναι..ο κορυφαίος Έλληνας συλλέκτης κυνηγετικών ειδών.. τι ήθελες να μάθεις; ;
Ναι λες τον κωδικό που έχει αυτό που θες και κάνει αντικαταβολή...Απλά δεν έχει αγορά online μέσω της σελίδας. Παίρνεις τηλ και ζητάς αυτό που θέλεις; Η πληρωμή πως γίνεται; Μόνο αντικαταβολή;
Εχω κάποια δικά μου 30ετων + κάποια πολύ πιο παλιά χάρτινα από τον παππού μου και ηθελα και κάποια που βρήκα εκεί που τα είχα κάποτε και έκανα την χαζομάρα και τα έριξα και έχω μόνο τους κάλυκες..Ναι λες τον κωδικό που έχει αυτό που θες και κάνει αντικαταβολή...
Φυσίγγια μαζεύεις;;
Ωραίος καλα κάνεις... και γω είχα ζουρλια με τα παλιά ευτυχώς ξεκολλήσα Και φρεναραΕχω κάποια δικά μου 30ετων + κάποια πολύ πιο παλιά χάρτινα από τον παππού μου και ηθελα και κάποια που βρήκα εκεί που τα είχα κάποτε και έκανα την χαζομάρα και τα έριξα και έχω μόνο τους κάλυκες..
Γενικά έχω μια ζουρλά με τα παλιά και έχω διαφορά αλλά σε λογικά πλαίσια και τα περισσότερα είναι από οικογενειακή συλλογή. Χρήματα ελάχιστα έχω δώσει να πάρω κάτι. Συνήθως θα δώσω αν είχα κάτι, το έχασα για κάποιο λόγο και θέλω να το ξανά αποκτήσω..Ωραίος καλα κάνεις... και γω είχα ζουρλια με τα παλιά ευτυχώς ξεκολλήσα Και φρεναρα
Καλα κανεις μην τρελάνεις το μυαλό σου..Γενικά έχω μια ζουρλά με τα παλιά και έχω διαφορά αλλά σε λογικά πλαίσια και τα περισσότερα είναι από οικογενειακή συλλογή. Χρήματα ελάχιστα έχω δώσει να πάρω κάτι. Συνήθως θα δώσω αν είχα κάτι, το έχασα για κάποιο λόγο και θέλω να το ξανά αποκτήσω..
Αυτά τα ρωσικά θέλω που είχα και έκανα την μ@λ@κια και πήγα και τα έριξα πριν χρόνια..
Είχα παρά πολλά πράγματα από τον παππού μου τα οποία τα έχω χάσει όλα… μιλάμε για φυσίγγια για μηχανές ιδιογονωσης 70ετων + κουτιά από πυρίτιδες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς… κατά πάσα πιθανότητα ο θείος έβαλε το χέρι του και εξαφανίστηκαν…. Μάλλον είχε «στραβώσει» όταν το παλιό κόκορα το δίκανο το άφησε σε εμενα… 18 χρόνων τοτε ήμουνΚαλα κανεις μην τρελάνεις το μυαλό σου..
Κανε μια ωραία βιτρίνα και έως εκεί..
Κανα 2πλο για ανταλλαγή έχεις; ; κουτί πυρίτιδα;
Για τσέκαρε αν τα έχει ο χατζιωτης..Αυτά τα ρωσικά θέλω που είχα και έκανα την μ@λ@κια και πήγα και τα έριξα πριν χρόνια..
Τωρα τι εχεις κρατήσει;Είχα παρά πολλά πράγματα από τον παππού μου τα οποία τα έχω χάσει όλα… μιλάμε για φυσίγγια για μηχανές ιδιογονωσης 70ετων + κουτιά από πυρίτιδες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς… κατά πάσα πιθανότητα ο θείος έβαλε το χέρι του και εξαφανίστηκαν…. Μάλλον είχε «στραβώσει» όταν το παλιό κόκορα το δίκανο το άφησε σε εμενα… 18 χρόνων τοτε ήμουν
Εκεί τα είχα δει γι αυτό ρώτησα.Για τσέκαρε αν τα έχει ο χατζιωτης..
Αλλιως θα βρούμε κανα χύμα..
10ασα ψηλό δύσκολο
Το όπλο και μια φυσιγγιοθήκη που ήταν γεμάτη και έχω ρίξει τα 3/4 αυτών… δυστυχώς…Τωρα τι εχεις κρατήσει;
Φυσίγγια υπάρχουν πολλά παλιά τι δυστυχώςΤο όπλο και μια φυσιγγιοθήκη που ήταν γεμάτη και έχω ρίξει τα 3/4 αυτών… δυστυχώς…
Δυστυχώς για το σύνολο που υπήρχε όχι μόνο από τα φυσίγγια και πλέον δεν υπάρχει…Φυσίγγια υπάρχουν πολλά παλιά τι δυστυχώς