Ναι και ήταν Με 2 νούμερα σκαγιων.Το D&D δεν ήταν το διασποράς με την μπεκάτσα απ' έξω? Το κουτί του έμοιαζε με τις κασετίνες τις maionchi και αργότερα της nsi. Μικρός ήμουν όταν τα δούλευε ο παππούς μου.
Ναι και ήταν Με 2 νούμερα σκαγιων.Το D&D δεν ήταν το διασποράς με την μπεκάτσα απ' έξω? Το κουτί του έμοιαζε με τις κασετίνες τις maionchi και αργότερα της nsi. Μικρός ήμουν όταν τα δούλευε ο παππούς μου.
Μισόταπο είναι. Ένα κουτάκι είχα δοκιμάσει παλιά στα ορτύκια κι ας μη το πήρα γι' αυτά, αλλά το ευχαριστήθηκα. Το max D ήταν το μαύρο διασποράς με άριστα αποτελέσματα.Καλημερα φιλοι. Φιλος από παληά μου εδωσε δωρο το κουτι ΣΤΟΚΑΣ 7αρια οπως στις φωτο. Γραφει να ριχνεται ως πρωτο σε πουλιά.
Εισερχόμενα που πλησιάζουν όμως ή απομακρυνομενα (περδικες)?
Πιθανοτερο το 2ο μιας και το MAX D αν θυμαμαι καλά ήταν διασποράς.
Εσείς τα συγκεκριμένα πως θα τα ρίχνατε σήμερα?
Περιμένω τις ...παληοσειρες να τοποθετηθούν
Άλλοι βρήκαν λίρες ρε φίλεΑλλάξαμε σκεπή στο σπίτι στο χωριό και ήταν χωμένα μέσα στον τοίχο σχεδόν σε ένα κουτί...
Ανταλλαγη με κουτια πυριτιδας
Αυτη η απαντηση ειναι τωρα διφορουμενη.Επειδή είναι χάρτινα καλύτερα να τα κρατήσεις η να τα δωρίσεις.
Το μισώ δε καταλαβενο???Αυτη η απαντηση ειναι τωρα διφορουμενη.
Να τα δωρίσω σε κάποιον που μισώ π.χ. ?
Εννοω, να τα δωρισω σε καποιον που θελω να παθει κακό ???Το μισώ δε καταλαβενο???
καποιον συλεκτη εννοωΕννοω, να τα δωρισω σε καποιον που θελω να παθει κακό ???
Δεν καταλαβα απ οτην απαντηση του φιλου αν ειναι "αξίας" ή "επικίνδυνα"
Εννοω, να τα δωρισω σε καποιον που θελω να παθει κακό ???
Δεν καταλαβα απ οτην απαντηση του φιλου αν ειναι "αξίας" ή "επικίνδυνα"
Το οτη είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτά τα φησεκια.οποτε η τα κρατάς ός κημιλιο η τα δηνης σε κάποιον που τα κάνει σηλογη και τα εκτιμά ταμαλα
Κεγο σηλεκτης ειμε,αλά Όχη στο απεξο, μόνο στο περιεχόμενοκαποιον συλεκτη εννοω