57 γρ αυτό???
Μια χάρη θελο αν μπορείς ανηξε ένα να δούμε τη έχουν βαλη μέσα οι κερατάδες,αν είναι 57γρ όπως γράφουν τότε θανε ολόκληρη επιστήμη.μετρα και ύψος κλισηματος.αυτο το φυσίγγι θαχη μεγάλο ενδιαφέρωνΈτσι λέει ,ναι
View attachment 90016
Αν τα καταφέρω θα το κάνω αύριο, αλλιώς όταν γυρίσω αθήνα την άλλη εβδομάδα για να ζυγίσω και σκάγια και να έχω και την ησυχία μου.Μια χάρη θελο αν μπορείς ανηξε ένα να δούμε τη έχουν βαλη μέσα οι κερατάδες,αν είναι 57γρ όπως γράφουν τότε θανε ολόκληρη επιστήμη.μετρα και ύψος κλισηματος.αυτο το φυσίγγι θαχη μεγάλο ενδιαφέρων
Με την εισηχια σου όποτε μπορείς.θαχει πολη ενδιαφέρον αυτό το φυσίγγιΑν τα καταφέρω θα το κάνω αύριο, αλλιώς όταν γυρίσω αθήνα την άλλη εβδομάδα για να ζυγίσω και σκάγια και να έχω και την ησυχία μου.
57 γρ ρελιαστο τηπου νο λιμητς με ασφαλές πιεσης θανε κάτι προτοτηπο και πόλη μελετημενο
Μα λεο και εγώ 56γρ,που μπήκανε εκεί μέσα,και τη πυριτιδα εχουνΛάθος τυπογραφείου είναι 36 γρ είναι και είναι όπως το ξέρεις.
Όχι καμμία σχέσηΛάθος τυπογραφείου είναι 36 γρ είναι και είναι όπως το ξέρεις.
Ανοίγει μια στα 20 μέτρα και μια στα 80 μέτρα είναι πατέντα και όντως κάνει αυτό που λέει, είναι πολύ πιο καλό από το 100 metri, που πρέπει να υπολογίζει ς ακριβώς στα κοπάδια αυτό έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά.Μα λεο και εγώ 56γρ,που μπήκανε εκεί μέσα,και τη πυριτιδα εχουν
57 είναι, τόσο έβγαινανΛάθος τυπογραφείου είναι 36 γρ είναι και είναι όπως το ξέρεις.