Mafia Calabria
Moderator
Έριξα σένα κοτσυφα ακόμα θα πηγαίνει τον μαδησα καλά καλά αλλά δεν έπεσε.Κωνσταντινε αν δεν κανω λάθος τα Star Hellas τα γεμίζει ο καρδαρας στον Πύργο Ηλειας..Έριξες κανενα?
Έριξα σένα κοτσυφα ακόμα θα πηγαίνει τον μαδησα καλά καλά αλλά δεν έπεσε.Κωνσταντινε αν δεν κανω λάθος τα Star Hellas τα γεμίζει ο καρδαρας στον Πύργο Ηλειας..Έριξες κανενα?
Φίλε μήπως είναι ιδιογόμωσης;Πέρσι μου έδωσε κάποιος κάτι 20αρια Star HELLAS πρώτη φορά είδα αυτή τη μαρκα. Κιτρινος κάλυκας ρελιαστό κλείσιμο.
Κάτι τέτοιο υποψιαστηκα πολύ λακτισμα και το χαρτόνι στο κλείσιμο απλό καφε.Φίλε μήπως είναι ιδιογόμωσης;
Έχω πάρα πολλούς κίτρινους κάλυκες 20αριου Star Hellas για γέμισμα (20/67/16), νομίζω ότι σε κόκκινο έβγαζε αυτός τα δικά του... Και με αστεροειδές κλείσιμο κι όχι ρελιαστό... (όπως και στο cal.32 που έχω)
χαχα από κάποιο χαρτόκουτο προφανώς κόπηκε το χαρτονάκι με ειδικό καλέμι, το έχω και εγώ... ιδιογόμωση είναι στάνταρ!!Κάτι τέτοιο υποψιαστηκα πολύ λακτισμα και το χαρτόνι στο κλείσιμο απλό καφε.
ταποκόφτη το έλεγαν οι παλιοί κυνηγοί στα μέρη μου.με ειδικό καλέμι
Ακόμα υπαρχει αυτή η μαρκα Κωνσταντινε..Στο 12αρι ειναι μαύρα 32γρ..Παλαιότερα έβγαζε κ για 36αρι(τωρα δεν γνωριζω) κ μάλιστα ηταν κλεισμένα με αστεροειδες..Εχει πάνω στο φυσίγγι έναν σαν ηλιο ζωγραφιά..
Τα πέντε πρώτα απο πάνω αριστερά ειναι πλαστικά..Τα υπόλοιπα χαρτινα γεματα..Τα εφτά στην σειρά απο κάτω ειναι άδειοι χαρτινοι καψουλωμενοι κάλυκες..Xαρτινα ή και πλαστικα;