Mafia Calabria
Moderator
Υπάρχει η stokas είχα ακούσει ότι εκλεισε.
Κιεγω τα έχω στο νησί για περδικα και κουνέλι στο ξεκίνημα.Ειναι ακριβως ετσι,εγω ενα κουτι απ αυτα τα πρασινα χαρτινα με 6* κλεισιμο,τα ριχνω μονο σε κουνελακι με 70αρα θαλαμη και 18.3 αυλο κλασσικα πραγματα,αν θυμαμαι καλα το ονομα του ειναι Σταματης,και πουλαγε και ψαροτουφεκα.Ειχα παρει ενα Φαλκο μονοκαννο απο τον Σταματη,χρονια που δεν γυριζουν.
Σε πιο νησί κυνηγας.Κιεγω τα έχω στο νησί για περδικα και κουνέλι στο ξεκίνημα.
Είναι πολύ μαλακό φυσίγγι.
Συγνώμη πήγα να σου απαντήσω στο μυνημα για το fox καμία μ@¥κια έκανα και δεν βλέπω την απάντηση σου,οι αμερικανοί φημιζονται για τα χοντροκομενα όπλα τους.Δουλευα καποτε με ενα τρελο Ρεμινγκτονακια,μαζευε μονο αχρωμειοτες,εκει που σταματανε οι αλλες,το γνωστο μοτο....μονο που δεν ειχε δει ποτε τη τουφεκια απ ολα αυτα που μαζευε.Και θυμαμαι σε μια συζητησει που του λεω ''ξερεις καννενα οπλο που να μη σκοτωνει?"και μου απανταει ''Ναι, το Ινβεσταρμ'',Ο συγκεκριμενος ειχε καποιους ''μεντορες'' που των πληροφορουσαν,αυτο που βασικα μετραει ειναι οσο και καποιοι ειναι κολλημενοι σε καποιες αποψης,το βασικο για μενα ειναι,να ειναι καλος ανθρωπος,και αυτος ηταν κυριος με κεφαλαιο,τα υπολοιπα ειναι ματαιοτητες,δεν εχουν αξια.Το θεμα του φουλ Κωνσταντινε,ειναι ασχημη εμπειρια για νεο κυνηγο,ετσι ξεκινησα και εγω,με ενα μπαικαλ μονοκαννο.Δυστυχος δεν ειχα την εμπειρια να επαιρνα ενα σιδηροπριονο και να εστελνα το τσοκ στο αγυρηστο,
Φιλε Κωστα η εταιρια εχει κλεισει εδώ κ 3 χρονια περιπου ηταν στην γειτονια μου κ το ξερω σιγουρα!Ειχα ακουσει πριν εναμιση μηνα ότι πεθανε κ ο κυριος Στοκας κ μαλιστα εμαθα ότι ηταν καταξιωμένος στον χωρο του κ από τους πρωτους ιδιογομωτες στον Ελλαδικο χωρο κ με πτυχιο βλητικης από την Ιταλια,όπως επισης ότι ηταν κ ο ιδρυτης της Berreta Hellas!Παντως την τελευταια 5αετια τα ειχε χαλασει πολύ τα φυσίγγια του αν κ δεν το παραδεχοταν αλλα όταν του εκανα παραπονα για την αποδοση κ την τιμη μου ελεγε ότι ο ανταγωνισμοσ είναι μεγαλος κ ότι οι προμηθευτες σε σχεση με αλλους του χωρου του πουλαγαν ακριβοτερα τα υλικα!Υπάρχει η stokas είχα ακούσει ότι εκλεισε.
Υπάρχει η stokas είχα ακούσει ότι εκλεισε.
συμφωνώ σε όλα ΓιώργοΦιλε Κωστα η εταιρια εχει κλεισει εδώ κ 3 χρονια περιπου ηταν στην γειτονια μου κ το ξερω σιγουρα!Ειχα ακουσει πριν εναμιση μηνα ότι πεθανε κ ο κυριος Στοκας κ μαλιστα εμαθα ότι ηταν καταξιωμένος στον χωρο του κ από τους πρωτους ιδιογομωτες στον Ελλαδικο χωρο κ με πτυχιο βλητικης από την Ιταλια,όπως επισης ότι ηταν κ ο ιδρυτης της Berreta Hellas!Παντως την τελευταια 5αετια τα ειχε χαλασει πολύ τα φυσίγγια του αν κ δεν το παραδεχοταν αλλα όταν του εκανα παραπονα για την αποδοση κ την τιμη μου ελεγε ότι ο ανταγωνισμοσ είναι μεγαλος κ ότι οι προμηθευτες σε σχεση με αλλους του χωρου του πουλαγαν ακριβοτερα τα υλικα!
Ο καλύτερα τεχνικά καταρτισμενος σε θέματα οπλουργικης και γομωσεων ,εχω κρατησει λιγα άρθρα του.Ο Αιγινητης έχει κρατήσει όλο το αρχείο του καθότι μαθητής του στη δημοσιογραφια.Ιωαννης Νικητοπουλος
ο καλύτερος στην εποχή του αλλά και λίγο απόλυτοςΟ καλύτερα τεχνικά καταρτισμενος σε θέματα οπλουργικης και γομωσεων ,εχω κρατησει λιγα άρθρα του.Ο Αιγινητης έχει κρατήσει όλο το αρχείο του καθότι μαθητής του στη δημοσιογραφια.
Για τον μεσο κυνηγό έχει δίκιο.δεν θα ξεχάσω που έλεγε και επέμενε <<μετά τα 3* είναι υπερβολή χωρίς νόημα>>