Δηλαδη παλι θα αναγκαστουμε να ριξουμε 4-5 πουλεςΠού είναι το κάτω; Σκεφτόμουν για Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο να συναντηθούμε σκοπευτήριο Σχιστό.
Ναι Κώστα Δραπετσώνα. Στείλε πμ να συνεννοηθούμε!Για πειραια, προς εκει δεν εισαι?
Μπίξε τώρα μια φωτιά ,να γεμίσει η Δραπετσώνα Ericsson & Canadair....Τα πράγματα τα χωρίσαμε. Λείπει ένα φούτερ και υπάρχει ένα λάθος σε ένα T-shirt. Αύριο θα στείλω μήνυμα στην εταιρεία να δούμε τι μπορεί να γίνει. 3 ώρες τα φτιάχναμε με τον Μανο. Έχει γεμίσει ρούχα το σπίτι μου
Θα τα κάνει διανομή με Drown...κι εμένα κι εσένα...Και με τους εκτός;;
Περιμενω να μου έρθουν οι σακούλες ταχυδρομείου!!Και με τους εκτός;;
Θα μιλήσω μαζί τους Στέφανε και θα σου πω. Τα ρούχα επειδή δοκίμασα τα δικά μου είναι κανονική γραμμή, ούτε στενή ούτε φαρδιά. Εγώ δηλαδή που είμαι 1,79 και 80 κιλά πήρα large και μου είναι μια χαρά.Βασιλη καλημερα φιλε.
Επειδη διαβασα παραπανω οτι εγιναν καποια λαθη στα ρουχα, που σημαινει οτι θα σου ξαναστειλει το μαγαζι (υποθετω!)...
Μπορω να παρω 3 t-shirt πορτοκαλι large? (Αν τυχόν τα έχεις δει και κρίνεις οτι ειναι στενα, πες το μου)..
Για λεφτα στειλε μου pm να σου κανω κατάθεση ή ότι νομίζεις..
Πάλι καλά που πήρα σε ΧΧL....Θα μιλήσω μαζί τους Στέφανε και θα σου πω. Τα ρούχα επειδή δοκίμασα τα δικά μου είναι κανονική γραμμή, ούτε στενή ούτε φαρδιά. Εγώ δηλαδή που είμαι 1,79 και 80 κιλά πήρα large και μου είναι μια χαρά.
Μα σε όλα ContraDosi είσαι ρε θηρίο?????Πάλι καλά που πήρα σε ΧΧL....
1.85×107....
Ντουλαποφέρνο λίγο....πλάτη σαν ηλεκτρική κουζίνα,χέρια ζαμπίδη κ πόδια Πύρου Δήμα.....χέστα....Μα σε όλα ContraDosi είσαι ρε θηρίο?????
Οχι τις Αμστέλ. Ειναι φιλοι μας οι ...Ολλανδοι (γερό Λαδας- Σταρενιος)Ντο
Ευτυχώς που ελάτωσα την Amstel να λες...
Ελπίζω να είναι οικολογικές οι σακούλες,, γιατί έχουμε και πρόβλημα με την κλιματική αλλαγή..Περιμενω να μου έρθουν οι σακούλες ταχυδρομείου!!