Κ@υλ@ τα μπλουζάκια.......
Από προσφορά;;;;Μοντέλο από τα λιντλ
Ναι Βασιλη μια χαρα!Σε ευχαριστουμε πολυΚαλημέρα σε όλους. Μίλησα με ΕΛΤΑ και δυστυχώς χρέωση παραλήπτη δεν γίνεται οπότε θα πρέπει να βάλουμε αντικαταβολή και να προσθέσουμε το κόστος των μεταφορικών. Αυτό όμως θα δημιουργήσει πρόβλημα γιατί θα πρέπει για κάθε δέμα να λάβουμε ξεχωριστή ειδοποίηση για την επιστροφή των χρημάτων και επειδή είναι 40 δέματα καταλαβαίνετε ότι θα γίνει χαμός. Το πιο εύκολο λοιπόν είναι να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και τα βάζετε σε όποια τράπεζα θέλετε. Θα ενημερώσω με νέο μήνυμα για την διαδικασία. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα, την λέει!
ΟκΝαι Βασιλη μια χαρα!Σε ευχαριστουμε πολυ
Προχώρα το όπως σε βολεύει ...Καλημέρα σε όλους. Μίλησα με ΕΛΤΑ και δυστυχώς χρέωση παραλήπτη δεν γίνεται οπότε θα πρέπει να βάλουμε αντικαταβολή και να προσθέσουμε το κόστος των μεταφορικών. Αυτό όμως θα δημιουργήσει πρόβλημα γιατί θα πρέπει για κάθε δέμα να λάβουμε ξεχωριστή ειδοποίηση για την επιστροφή των χρημάτων και επειδή είναι 40 δέματα καταλαβαίνετε ότι θα γίνει χαμός. Το πιο εύκολο λοιπόν είναι να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και τα βάζετε σε όποια τράπεζα θέλετε. Θα ενημερώσω με νέο μήνυμα για την διαδικασία. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα, την λέει!
OK ! Ενημέρωσε για μεταφορικά να σου τα καταθέσουμεΚαλημέρα σε όλους. Μίλησα με ΕΛΤΑ και δυστυχώς χρέωση παραλήπτη δεν γίνεται οπότε θα πρέπει να βάλουμε αντικαταβολή και να προσθέσουμε το κόστος των μεταφορικών. Αυτό όμως θα δημιουργήσει πρόβλημα γιατί θα πρέπει για κάθε δέμα να λάβουμε ξεχωριστή ειδοποίηση για την επιστροφή των χρημάτων και επειδή είναι 40 δέματα καταλαβαίνετε ότι θα γίνει χαμός. Το πιο εύκολο λοιπόν είναι να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και τα βάζετε σε όποια τράπεζα θέλετε. Θα ενημερώσω με νέο μήνυμα για την διαδικασία. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα, την λέει!
Κανονικά κάτω από το λογότυπο στην πλάτη ήθελε και έναν κύκλο για δοκιμές...Μοντέλο από τα λιντλ
Σκεπτικό το βλέπω το μοντελακι .Μονδέλοοοοο!
Τι σκεπτικό;; Τα @@ του κοιτούσε...Σκεπτικό το βλέπω το μοντελακι .
Είναι ο νέος τρόπος διαλογισμού ?Τι σκεπτικό;; Τα @@ του κοιτούσε...
Καλή ιδέα, μια και άλλαξα και πρόγραμμα θα είμαι ΑθήναΔεν κανονίζετε εσείς οι Αθηναίοι να βρεθείτε από κοντά να πιείτε ένα κρασί και να πάρετε και τα ρούχα; Γιατί αν περιμένετε ένας ένας να βρεθείτε με τον αδερφό μου ζήτω που καήκαμε!