Και ο πρωτος....
Άντε μήπως σε βοηθήσει το καπελάκι και σπάσεις κανα πιατακι
Στέλνω πμ Λάμπρο, εσένα θα φύγει αύριο και θα σε ενημερώσω μετά για το ακριβές κόστοςΤα έξοδα πόσο είναι? Μήπως είναι καλά να αναφέρεις ονόματα ποια στέλνεις. Να έχουμε το νου μας.
Να είσαι καλά Κώστα. Ελπίζω να τα χαρείς και να είναι γούρικαΚαι βέβαια τον Βασίλη για την οργάνωση και την όλη διαδικασία... Ευχαριστώ.
Κοιτά μη δεν χτυπάω φασσες το χειμώνα θα ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω και τα διαφυγόντα θηράματα!!Να είσαι καλά Κώστα. Ελπίζω να τα χαρείς και να είναι γούρικα
Και καλά τα λεφτά είναι εύκολο, τις φασες που βαράς εσύ το χειμώνα που θα τις βρούμεΚοιτά μη δεν χτυπάω φασσες το χειμώνα θα ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω και τα διαφυγόντα θηράματα!!
Μάνο θα του της πατσισουμε με τσίχλες .Και καλά τα λεφτά είναι εύκολο, τις φασες που βαράς εσύ το χειμώνα που θα τις βρούμε
για Πυργο ποτε λετε ρε παιδια ποτε θα τα φορεσουμε περασε ο καιρος
οκ στειλε ενα μυνημα ποσα χρηματα και ενα λογαριασμο να βαλωΑύριο φεύγει για σένα φίλε μου. Σορρυ παιδιά αλλά ήταν πολλά τα πακέτα και δεν μπορούσα να τα στείλω μονομιάς. Κάθε μέρα ΕΛΤΑ πάω, ακόμα τα γαϊδούρια δεν μου έχουν παραγγείλει έναν καφέ.
Γιάννη σου έχω στείλει πμ από το Σάββατο. Για δες το και πες μου αν έχεις θέμα. Θενκς.Καλησπέρα, παρέλαβα κι εγώ τα δικά μου. Στείλτε μας έναν λογαριασμό για τα μεταφορικά. Ευχαριστούμε για τον κόπο και την όλη οργάνωση!
Ευτυχώς που δεν φτιάξαμε και σώβρακα