Παρουσίαση Φυσιγγίων

Μην με παρεξηγήσεις φίλε αλλά Sellier bellot να βγάζει 423 αρχική έχει ίδιες πιθανότητες με το να πιάσεις το λοττο
Και μάλιστα 32 gr. και μόνο με 518 bar !!! ;)
Γενικά στα παλιά άρθρα της Κυνηγεσίας όσες παρουσιάσεις φυσιγγίων έχω διαβάσει, δεν εμπιστεύομαι με τίποτα τις μετρήσεις τους !!! Δεν ξέρω που και πώς τα μετρούσαν, αλλά σχεδόν πάντα έβγαζαν μεγάλες ταχύτητες πάνω από 410-420 m/s ... Και σχεδόν πάντα οι πιέσεις τους ήταν κάτω από 600 bar, ακόμη και στα πιο βαριά φυσίγγια !!!!
:oops:.sarcastic..hair.

Γενικά στα παλιά άρθρα της Κυνηγεσίας όσες παρουσιάσεις φυσιγγίων έχω διαβάσει, δεν εμπιστεύομαι με τίποτα τις μετρήσεις τους !!! Δεν ξέρω που και πώς τα μετρούσαν, αλλά σχεδόν πάντα έβγαζαν μεγάλες ταχύτητες πάνω από 410-420 m/s ... Και σχεδόν πάντα οι πιέσεις τους ήταν κάτω από 600 bar, ακόμη και στα πιο βαριά φυσίγγια !!!!
Πονεμένη ιστορία το θεμα φυσίγγι Στέλιο. Όλοι μας έχουμε πληρώσει αστακό κ τελικά σαρδέλα τρώμε. Μόνο οι αμερικανοι δεν κοροϊδεύουν

Δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου Στελιο για μια ακομα φορα..
Ολα καλα και τρομερα τα εβρισκαν..πολυ φοβαμε οτι εγραφαν οτι ελεγε ο κατασκευαστης..
Οπως εχω ξαναπει καμια σχεση με το κ+φ..αυτοι δεν χαιδευαν αυτια στις δοκιμες φυσιγγιων κ εγραφαν τα πραγματα οπως εχουν ειτε ηταν μικρος κατασκευαστης ειτε μεγαλος ...
Ενα μικρο παραδειγμα..
Δες τις πιεσεις του πασιγνωστου maionchi special game 32γρ κ αναρωτησου αν αλλο περιοδικο θα το εγραφε..
20190929_152928.jpg

Last edited:
Νίκο μόλις το τσεκαρισα v1423 m/sec 518 bar ψάξε παρουσίαση sellier bellot red her θα στο βγάλει αμέσως.......... Αυτά τα φυσίγγια της σελλιερ Μπέλλο λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής του εσωτερικού του κάλυκα είναι μαγικά ........δεν έχουν ανάκρουση και ίσως γι αυτό σου δίνουν την αίσθηση του αργού........... Εγώ θυμάμαι έναν τύπο που εισάγονταν παλιά το LORD της εταιρείας ....... εξαιρετικό κι αυτό ειδικά για ελαφρά δίκανα!!!!!!
Αυτα που λεει αποκλειεται να ισχυουν το εχω ριξει και οντωs ηταν χελωνα

To v2 κοιταμε m/s και δειχνει ποσο αργα ειναι και ειναι αυτα που δινει η εταιρια και οχι ασχετα περιοδικά
380-390m/s δεν το λες αργό, μια χαρά κανονικό είναι....κάτω από κι ναι είναι αργά....τα ρεμ νίτρο μαγκ 42.5gr 384m/s είχαν αλλάααααααα.....γ κ δ!

380-390m/s δεν το λες αργό, μια χαρά κανονικό είναι....κάτω από κι ναι είναι αργά....τα ρεμ νίτρο μαγκ 42.5gr 384m/s είχαν αλλάααααααα.....γ κ δ!
Αλλο 380 και αλλο το 420 που γραφηκε παραπανω παντωs στην βολη ειναι αργο και το καταλαβαινειs. Απο 40 αρια δεν ξερω δεν εχω ριξει ποτε και δεν μου αρεσουν καθολου τα ρεμι γενικα

Αλλο 380 και αλλο το 420 που γραφηκε παραπανω παντωs στην βολη ειναι αργο και το καταλαβαινειs. Απο 40 αρια δεν ξερω δεν εχω ριξει ποτε και δεν μου αρεσουν καθολου τα ρεμι γενικα
Σίγουρα όχι...απλά ξεκαθάρισα το τοπίο...για να μαθαίνουν οι νέοι κ να θυμούνται οι παλιοί!

Μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά ο Φαντομ εκτός από χαρακτήρας διαμάντι έχει κ πολύ ποιοτικά κ οικονομικά φυσίγγια. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε ανθρωπους έντιμους κ σωστούς
Βρισκουμε φυσιγγια του στην Αθηνα?

Βρισκουμε φυσιγγια του στην Αθηνα?
Πριν κάποιες μέρες που επικοινωνησα, μου είπε ότι κάποια φυσίγγια θα τα έχει ο Λαναράς.
Δεν ξέρω ποια και σε τι τιμές.
Με ενδιαφέρει και εμένα το μάλλινο στα 32.

Last edited:
Πριν κάποιες μέρες που επικοινωνησα, μου είπε ότι κάποια φυσίγγια θα τα έχει ο Λαναράς.
Δεν ξέρω ποια και σε τι τιμές.
Με ενδιαφέρει και εμένα το μάλλινο στα 32.
Μπραβο ρε φιλε μεσα στο μυαλο μου εισαι.... .sarcastic.! Θα παρω αυριο τον Λαναρα τηλεφωνο το πρωι και θα σας ενημερωσω!!

Φίλε Νίκο την ταχύτητα 423m/sec ήταν v1 και όχι v2 και μετρήθηκε σε βλητικό σταθμό η δε παρουσίαση και το άρθρο όπως και οι μετρήσεις γίναν από τον Ιορδανογλου,Κοσκινά και Αιγινίτη.........δεν γίναν από μένα εγώ όπως σου είπα άλλωστε δεν ενδιαφέρομαι για όποιους αριθμούς αλλά για το αποτέλεσμα ........όταν χρησιμοποιείς ένα φυσιγγι χρόνια και είσαι ικανοποιημένος τι να λέμε οι ταχύτητες?????

Last edited:
Μην με παρεξηγήσεις φίλε αλλά Sellier bellot να βγάζει 423 αρχική έχει ίδιες πιθανότητες με το να πιάσεις το λοττο
Γιατί να σε παρεξησω.........αυτοί που το μέτρησαν το λένε ............εγώ δεν έχω τρόπο να μετρήσω αρχικές και μενουσες και όπως έγραψα παραπάνω δεν με απασχόλησαν ποτέ οι ταχύτητες των φυσιγγιων........εγώ κοιτάζω το αποτέλεσμα..........

Για πέρδικα για την 2η τουφεκιά με το ***αρι το θέλω. Για να μην βάλω το περκορσο που είναι 36αρι στο δικανο. Από τι καταλαβαίνω μια χαρά θα είναι ευχαριστώ..
Κώστα είναι πάρα πολύ καλό ...... Πάρτο σε νο 7,5 με 3* μέχρι 40 μέτρα ούτε κιχ!!!!!!!

Κοίταξε Στέλιο πιστεύω το κάνουν και εταιρείες όπως η ELEY παλια κυνηγούσα με ένα μαλλινοταπο πορτοκάλι χρώμα ήταν θυμάμαι και το χαρακτήριζαν υψηλών ταχυτήτων ήταν το GRAD PRIX HV και μόνο αυτό δεν ήταν .......ήταν αργό αλλά Παρ όλα αυτά πολύ καλό!!!!!

Back