Gm3Κωστα εχω κανα 2 ακομα Ποια πυριτιδα ειναι?
Gm3Κωστα εχω κανα 2 ακομα Ποια πυριτιδα ειναι?
Το ξέρω πως τώρα με δουλεύει όλο το Η.L .... ....αλλά ήμουν βιαστικός την ώρα που είδα το post κ δν άνοιξα καν τις φωτό να τις δω κ είδα τη δοσολογία στο 1,32 και έτσι είπα την π@π@ρι@ μου.....Κώστα Κώστα κωκωδη πυρίτιδα διβασικη ;;;;
Έλα ρε συ σιγά μη σε κυκλοφορήσουμε και στην πλατεία με ταμπέλα κρεμασμένη από το λαιμό..Το ξέρω πως τώρα με δουλεύει όλο το Η.L .... ....αλλά ήμουν βιαστικός την ώρα που είδα το post κ δν άνοιξα καν τις φωτό να τις δω κ είδα τη δοσολογία στο 1,32 και έτσι είπα την π@π@ρι@ μου.....
Σε διαφιμήσεις του ίντερνετ το ονόμαζε με GM3 όπως ανέφερες......
Αφού απολογήθεικα τώρα κράχτεμε ελεύθερα....
Έλα ρε συ σιγά μη σε κυκλοφορήσουμε και στην πλατεία με ταμπέλα κρεμασμένη από το λαιμό..
Ο Ναυπλιωτης ναι..Σε διαφιμήσεις του ίντερνετ το ονόμαζε με GM3 όπως ανέφερες......
Prima V στο 1.32Το ξέρω πως τώρα με δουλεύει όλο το Η.L .... ....αλλά ήμουν βιαστικός την ώρα που είδα το post κ δν άνοιξα καν τις φωτό να τις δω κ είδα τη δοσολογία στο 1,32 και έτσι είπα την π@π@ρι@ μου.....
Σε διαφιμήσεις του ίντερνετ το ονόμαζε με GM3 όπως ανέφερες......
Αφού απολογήθεικα τώρα κράχτεμε ελεύθερα....
Πρέπει να είναι το ίδιο αλλά διαφορετική παρτίδα. Δεν ξέρω χρονολογία. Συγκρίνετε ... Κάλυκας FIOCCHI HELLAS καψούλι μάλλον 615.Παιδια βαζω ενα παλιο φυσιγγι που εχω σφαξει..
Lambro λευκο Νο.8 Μεταλλο 16mm, βαρος σκαγιων 32.8γρ.-612σκαγια - διαμ. σκαγιων 2.2mm, βαρος πυριτιδας 1.32γρ.! Υψος φυσιγγιου 58mm, παχος ρελιου 2.0mm, υψος ρελιου 2.14mm!
Ακριβώς έτσι ΣτέλιοΠρέπει να είναι το ίδιο αλλά διαφορετική παρτίδα. Δεν ξέρω χρονολογία. Συγκρίνετε ... Κάλυκας FIOCCHI HELLAS καψούλι μάλλον 615. View attachment 4292View attachment 4293View attachment 4294View attachment 4295
Στου Αλέξανδρου πρέπει να είναι η Prima V ... (28άρα στα 32,5 -33 γρ. !!!!!!!!!!!!! )
Στο δικό μου μάλλον η Gm3 !!!
Έπαιρνε λίγο πάτημα ακόμα το βύσμα...Πρέπει να είναι το ίδιο αλλά διαφορετική παρτίδα. Δεν ξέρω χρονολογία. Συγκρίνετε ... Κάλυκας FIOCCHI HELLAS καψούλι μάλλον 615. View attachment 4292View attachment 4293View attachment 4294View attachment 4295
Στου Αλέξανδρου πρέπει να είναι η Prima V ... (28άρα στα 32,5 -33 γρ. !!!!!!!!!!!!! )
Και οι fiocchi όμως μεγαλείο ε" όχι σαν τα τσιγαροχαρτα που βάζουν σημερα.Έπαιρνε λίγο πάτημα ακόμα το βύσμα...
πολύ ωραία σκάγια όμως για παλιό φυσιγγι...!
Φοβερός κάλυκας ακόμα και σήμερα.. σκέψου τότε ποιότητα.. φαίνεται ότι είναι ποιοτικός....Και οι fiocchi όμως μεγαλείο ε" όχι σαν τα τσιγαροχαρτα που βάζουν σημερα.
Στα τρυγονια ήταν φωτιά αυτό το λευκό... Παιδάκι ήμουν, τα έριχνε ο πατέρας όταν τον επρηζα να κάτσουμε για κανένα τρυγονι... Ωραίες κυνηγετικές εποχές...Πρέπει να είναι το ίδιο αλλά διαφορετική παρτίδα. Δεν ξέρω χρονολογία. Συγκρίνετε ... Κάλυκας FIOCCHI HELLAS καψούλι μάλλον 615. View attachment 4292View attachment 4293View attachment 4294View attachment 4295
Ήταν πράγματι πολύ καλό φυσιγγι......Στα τρυγονια ήταν φωτιά αυτό το λευκό... Παιδάκι ήμουν, τα έριχνε ο πατέρας όταν τον επρηζα να κάτσουμε για κανένα τρυγονι... Ωραίες κυνηγετικές εποχές...
Έπαιρνε λίγο πάτημα ακόμα το βύσμα...
Πρέπει να είναι το ίδιο αλλά διαφορετική παρτίδα. Δεν ξέρω χρονολογία. Συγκρίνετε ... Κάλυκας FIOCCHI HELLAS καψούλι μάλλον 615. View attachment 4292View attachment 4293View attachment 4294View attachment 4295
παρατήρησα τα γραφόμενα τώρα που τα (θηράματα λιγοστεύουν) σήμερα Με Λάμπρο τι να πούμε ...
Στις διαφημίσεις και στις πατέντες ήταν μόνο ο Αείμνηστος.παρατήρησα τα γραφόμενα τώρα που τα (θηράματα λιγοστεύουν) σήμερα Με Λάμπρο τι να πούμε ...