Παρουσίαση Φυσιγγίων

35 ΜΕΤΡΑ με 3* αστρα μαμα τσοκ και V1,5-429m/s.....Εαν σημαδεψεις σωστα....το γουρουνι δεν καμια
τυχη με 11/0 βολια. Αυτο πιστευω....και ας μην ειμαι γουρουνοκυνηγος Μητσαρα !!!!
Εγώ χρησιμοποιώ πάντα γλυκειές ντουφεκιές στα 380-390 m/s V0 .
Δέν έχω καμιά τύχη με τα γουρούνια ;

Υ.Γ Να μάθω ν'ανεβαίνω στις βελανιδιές για να γλυτώσω ;

Last edited:

Με V0-380-390 στο V1,5- σε υπολογιζω περιπου 370-375m/s.....Εαν σου ''κατσει'' μεγαλο...καλο θα
ηταν να εχεις διπλα σου μια βελανιδια..... :D Με τοσα που διαβαζω....για τα γουρουνια......ολα πιθανα ειναι
φιλε!!!!:)

Μια χαρά είσαι ... :)

Επιπροσθέτως, πηδάς δίπλα ... δεν ανεβαίνεις δέντρο αχαχα

Με V0-380-390 στο V1,5- σε υπολογιζω περιπου 370-375m/s.....Εαν σου ''κατσει'' μεγαλο...καλο θα
ηταν να εχεις διπλα σου μια βελανιδια..... :D Με τοσα που διαβαζω....για τα γουρουνια......ολα πιθανα ειναι
φιλε!!!!:)
κ.Νίκο σοβαρολογώντας τώρα ποτέ δεν θάθελα να πάω για αγριογούρουνο απλά απο τον φόβο του διπλανού .
Δυό φορές που μου πρότειναν σε ξένη χώρα να πάμε αρνήθηκα ,ούτε καν για την εμπειρία .
Δέν λέω όμως ότι αυτό είναι σωστό .

κ.Νίκο σοβαρολογώντας τώρα ποτέ δεν θάθελα να πάω για αγριογούρουνο απλά απο τον φόβο του διπλανού .
Δυό φορές που μου πρότειναν σε ξένη χώρα να πάμε αρνήθηκα ,ούτε καν για την εμπειρία .
Δέν λέω όμως ότι αυτό είναι σωστό .
Αν είναι αυτά τα driven hunting δεν πάω ούτε να με πληρώσουν.

Καλημέρα σε όλους,αν και κάηκε ο τόπος όλος, κοιτάμε σιγά σιγά να μαζεύουμε,για αυτό εμείς εδώ στην Ηλεία τα έχουμε τσάμπα, τα 36 γραμμάρια μόνο 6,50€ και στο παπί γ@@@νε!!!!!και τα 31????? ΜΌΝΟ 5,00€!!!!!!View attachment 30608
Για δώσε πληροφορίες φίλε μου Νά κάνουμε καμιά παραγγελία

Για δώσε πληροφορίες φίλε μου Νά κάνουμε καμιά παραγγελία
Καθόλου δύσκολο,στο ίντερνετ πατάς ΦΥΣΊΓΓΙΑ ΚΑΡΔΑΡΆΣ ΠΎΡΓΟΣ ΗΛΕΊΑΣ και θα βρεις τα πάντα από τηλέφωνα του,να είσαι καλά.

Ετσι για να περναει η ωρα ποιο ευχαριστα.....

LABRO - TORDO -N7.

View attachment 30921View attachment 30922View attachment 30923View attachment 30924View attachment 30925
Νίκο, από περιέργεια έψαξα και βρήκα αυτό που είχα σφάξει εγώ πριν 2 χρόνια, και βλέπω ότι οι μετρήσεις μας συμφωνούν απόλυτα! Όλα ίδια (εκτός από τα σκάγια που στο δικό μου ήταν Νο.8) ... Νά'το εδώ:
LAMBRO TORDO 32 No.8
;):)

Μιας και μιλάμε για τα, λατρεμένα σ'αυτό το φόρουμ, Λάμπρο μπείτε ρίξτε μια ματιά τις νέες τους τιμές στο σάιτ του Καλκαντζακου.
Μέσα στο καλοκαίρι πήραν διπλή αύξηση, η δεύτερη πολύ μεγαλύτερη δε, της πρώτης. Το φθηνότερο που ήταν το κίτρινο 30γρ ξεκινά απ' τα 6,90€:oops::oops::oops: πήρε 0,60€ επάνω.
Το Α1 34 Σπεσιαλε που ήταν το φθηνότερο 34γρ με 7,20€ τώρα έχει 8€.
Ομοίως μεγάλες αυξήσεις και στα σκοπευτικά.
Σειρά 2 28γρ στα 5,70€
Για άλλη μια χρονιά θα λέμε να ζήσει η ΒΔ Πελοπόννησος :)

Μιας και μιλάμε για τα, λατρεμένα σ'αυτό το φόρουμ, Λάμπρο μπείτε ρίξτε μια ματιά τις νέες τους τιμές στο σάιτ του Καλκαντζακου.
Μέσα στο καλοκαίρι πήραν διπλή αύξηση, η δεύτερη πολύ μεγαλύτερη δε, της πρώτης. Το φθηνότερο που ήταν το κίτρινο 30γρ ξεκινά απ' τα 6,90€:oops::oops::oops: πήρε 0,60€ επάνω.
Το Α1 34 Σπεσιαλε που ήταν το φθηνότερο 34γρ με 7,20€ τώρα έχει 8€.
Ομοίως μεγάλες αυξήσεις και στα σκοπευτικά.
Σειρά 2 28γρ στα 5,70€
Για άλλη μια χρονιά θα λέμε να ζήσει η ΒΔ Πελοπόννησος :)
Η αληθεια ειναι οτι κ τα μαγαζια εχουν εξοδα κ απο τα φυσιγγια δεν βγαζουν κανενα σοβαρο κερδος.
Αυτο ομως που δεν καταλαβα ποτε ειναι φυσιγγια με ισπανικες πυριτιδες κ 33/35 γρ να εχουν κοντα στα 10/15 ευρω.

Back