Παρουσίαση Φυσιγγίων

Μιας και μιλάμε για τα, λατρεμένα σ'αυτό το φόρουμ, Λάμπρο μπείτε ρίξτε μια ματιά τις νέες τους τιμές στο σάιτ του Καλκαντζακου.
Μέσα στο καλοκαίρι πήραν διπλή αύξηση, η δεύτερη πολύ μεγαλύτερη δε, της πρώτης. Το φθηνότερο που ήταν το κίτρινο 30γρ ξεκινά απ' τα 6,90€:oops::oops::oops: πήρε 0,60€ επάνω.
Το Α1 34 Σπεσιαλε που ήταν το φθηνότερο 34γρ με 7,20€ τώρα έχει 8€.
Ομοίως μεγάλες αυξήσεις και στα σκοπευτικά.
Σειρά 2 28γρ στα 5,70€
Για άλλη μια χρονιά θα λέμε να ζήσει η ΒΔ Πελοπόννησος :)
Ακου 7 ευρο τα 30 γρ...ας τα βαλουν εκει που ξερουν

Μιας και μιλάμε για τα, λατρεμένα σ'αυτό το φόρουμ, Λάμπρο μπείτε ρίξτε μια ματιά τις νέες τους τιμές στο σάιτ του Καλκαντζακου.
Μέσα στο καλοκαίρι πήραν διπλή αύξηση, η δεύτερη πολύ μεγαλύτερη δε, της πρώτης. Το φθηνότερο που ήταν το κίτρινο 30γρ ξεκινά απ' τα 6,90€:oops::oops::oops: πήρε 0,60€ επάνω.
Το Α1 34 Σπεσιαλε που ήταν το φθηνότερο 34γρ με 7,20€ τώρα έχει 8€.
Ομοίως μεγάλες αυξήσεις και στα σκοπευτικά.
Σειρά 2 28γρ στα 5,70€
Για άλλη μια χρονιά θα λέμε να ζήσει η ΒΔ Πελοπόννησος :)
Ας είναι καλά ο Ρουμελιώτης κ ο Καρδαράς...

Πήγα και γω στο συγκεκριμένο κυνηγομαγαζο και επειδή το 30 το τορντο θερίζει αυτή την περίοδο αγόρασα 4 κουτιά 2 σε 7 και 2 σε 8 .Όταν μου είπε τιμη αυθόρμητα αναφωνω λάθος κάνετε αυτά τα παίρνω 6,30 ,η απάντηση ήταν έχουμε πάρει δύο ανατιμήσεις σε ένα μήνα. Φεύγω μπαίνω ίντερνετ και τα βλέπω 6,40 και 6,50μισο ευρώ κάτω από ότι μου τα χρέωσε. Παίρνω τηλ ρουμελιωτη και μου λέει έχω γεμίσει από 15 Ιουλίου με την ίδια τιμή παρήγγειλα 5 κουτιά από όλα τα νούμερα και είμαι οκ.Δεν είναι τα 2 ευρώ η διαφορά αυτά είναι τρίχες μπροστά στα έξοδα κάθε εξόρμησης, είναι ότι κάποιοι εσκεμμένα προσπαθούν να αισχροκέρδουν πάνω στις πλάτες μας.Οταν λοιπόν αρχίζει να πέφτει ο τζίρος από τέτοιες μεθόδους υφαρπαγής, τότε θα ξαναπεσουν οι τιμές, άλλωστε το κόλπο έχει παιχτεί άπειρες φορές με αποκορύφωμα πριν μερικά χρόνια με τις πολλές τσίχλες που εν μια νυκτί αύξησαν τα τσιχλοφυσιγγα 30 με 40%.Για μένα τέλος αυτός για φέτος.

παραλαβαμε εχθες απο τον φιλο talla τα 3οανταρια του ρουμελιωτη,πωλη γλυκο φυσιγκακι μιας και το εχω δουλεψη παλαιωτερα ;)
Καλοριχτα Σάκη κσι να μην σας φτάσουν! Από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς με διαφορά από κάθε άποψη!

Καλησπερα παιδια! Βαζω ενα φυσιγγακι που αγορασα προσφατα και εσφαξα...
Nsi Due Europe 28γρ. Νο.8 1/2 Μεταλλο 10mm, βαρος σκαγιων 28.24γρ.-469σκαγια - διαμετρος σκαγιων 2.2mm, βαρος πυριτιδας 1.33γρ.! Μου εκανε εντυπωση που ολα τα σκαγια σχεδον ηταν διαμετρος 2.2mm και μετρησα περιπου 30!!
Είχα ξεχάσει ένα Due Europe στο γιλέκο και έκανε μπάνιο μες στο πλυντήριο, οπότε είπα να το σφάξω.
Νο7.5 το δικό μου, 27,94γρ σκάγια, κλείσιμο 56,80χιλ, 1,34gr AS, M688 καψουλι, και βύσμα αυτό που έχει στη φωτό και ο Άλεξ. GT24 νομίζω;;

Είχα ξεχάσει ένα Due Europe στο γιλέκο και έκανε μπάνιο μες στο πλυντήριο, οπότε είπα να το σφάξω.
Νο7.5 το δικό μου, 27,94γρ σκάγια, κλείσιμο 56,80χιλ, 1,34gr AS, M688 καψουλι, και βύσμα αυτό που έχει στη φωτό και ο Άλεξ. GT24 νομίζω;;
Μου αρεσε αυτο το φυσιγγι....σε τσιχλες το εριχνα με το μονοκαννο

Back