Ωχ ωχ βλέπω πάνω στο κουτί το extra long range και με πιάνει ταραχή χαχα
Ο κάλυκας Fiem είναι Μάριε;;Πολύ μαλακός ο συγκεντρωτηρας, δεν ξέρω τι τύπος είναι. Τα σκάγια πολύ καλής ποιότητας αστραφτερά όσο κι αν δεν φαίνεται στις φώτο. Από το κλείσιμο στην αρχή νόμιζα είναι νικελ. Σε νο 3 είναι
NOBEL SPORT Κωστα με 686,Ο κάλυκας Fiem είναι Μάριε;;
Ανοίγοντας κάποια παλιά φυσιγγια σήμερα μ έκαναν εντύπωση 2 πράγματα.. 1 σε lambro biturbo 36 γραμμαριων σε Καλυκα lambro France βρήκα tecna στο 2.15 σε ν4 σκάγια
Γι'αυτό δν έμενε δίκαννο για δίκαννο τότε.....Με 2,10....Τοσο ειχαν τα παλια Biturbo, σκοτωναν διαβολεμενα με καιρο, αλλα ηταν πολυ δυνατα... Φανταζομαι πλεον εχει αλλαξει κ η συσταση της πυριτιδας, δεν τις βλεπουμε αυτες τις αναλογιες...
Έχω παρτίδα που έχουν πυρίτιδα σαν τη D20....Ούτε ξέρω πια είναι.....Άνοιξεα και 2 πυρκαλ πράσινα 36 γραμμαριων διαφορετικών χρονολογιων το ένα είχε mbx36 και το άλλο gm3 1.45....με ν 9 σκαγια
Τα 36άρια λες ;;; Μάλλον 206 S ... μια παρόμοια είχα βρει στο μαύρο ΠΥΡΚΑΛ το 32 γρ. Δες που το είχα βάλει προ ημερών εδώ:Έχω παρτίδα που έχουν πυρίτιδα σαν τη D20....Ούτε ξέρω πια είναι.....
Τότε η 206 S θα'ναι.....Πήγαιναν καλά με υγρασία Στέλιο αυτά που είχες της πυρκάλ....;;;Τα 36άρια λες ;;; Μάλλον 206 S ... μια παρόμοια είχα βρει στο μαύρο ΠΥΡΚΑΛ το 32 γρ. Δες που το είχα βάλει προ ημερών εδώ:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-428990
Δεν είμαι σίγουρος για τη χρονολογία (2005-2007 ???) Πάντως 206 και D20 είναι όμοιες μορφολογικά, δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις μόνο από την εμφάνιση ...
Δεν είχα ρίξει κανένα !!! Δεν ήταν δικά μου, 1-2 είχα βουτήξει από ένα φίλο, για "εξέταση"... έτσι από περιέργεια !!!Τότε η 206 S θα'ναι.....Πήγαιναν καλά με υγρασία Στέλιο αυτά που είχες της πυρκάλ....;;;
Πυρκαλ μαυρο 32γρ ειχες ανοιξει στις 21/11/05..Δεν είμαι σίγουρος για τη χρονολογία (2005-2007 ???)
Τάσο σου βγάζω το καπέλο !!!!! Ναι !!! Αυτό ακριβώς είναι το φυσίγγι !!! Ναι πράγματι είναι πιο παλιό, και όπως βλέπεις το είπα και τότε ότι δεν ήταν δικό μου! Ούτε που το θυμόμουν ότι είχα και φωτογραφίες !!!Πυρκαλ μαυρο 32γρ ειχες ανοιξει στις 21/11/05..
http://www.e-
artemis.gr/forumz/topic/1245/page/39/
Αλλα ηταν ακομα πιο παλιο απο οτι λες κ αν εννοεις αυτο..