Με κάτι τέτοια έσπαγαν τα κλείστρα σε κάποια όπλα και τα έβγαλαν προβληματικά και με αστοχίες υλικών...κτλ....Γι'αυτό δν έμενε δίκαννο για δίκαννο τότε.....Με 2,10....
Με κάτι τέτοια έσπαγαν τα κλείστρα σε κάποια όπλα και τα έβγαλαν προβληματικά και με αστοχίες υλικών...κτλ....Γι'αυτό δν έμενε δίκαννο για δίκαννο τότε.....Με 2,10....
Και τα L200 4x4 έχουν βγει καλά εργαλεία.....Mitsubishi i-mode !!!!
Μη λες τέτοια ρε σατανά......Φώναξε τώρα τν @maniakos να σβήσει τη φωτιά που ανάβεις......Με κάτι τέτοια έσπαγαν τα κλείστρα σε κάποια όπλα και τα έβγαλαν προβληματικά και με αστοχίες υλικών...κτλ....
Το ερωτημα όμως είναι γιατί δεν έσπαγαν και σε αλλά? Ούτε για ρεμι ούτε για μπραουνινκ έχει ακουστεί κατι.Με κάτι τέτοια έσπαγαν τα κλείστρα σε κάποια όπλα και τα έβγαλαν προβληματικά και με αστοχίες υλικών...κτλ....
Κωνσταντίνε 8 στα 10 όπλα ήταν beretta και franchi την δεκαετία του '80...Το ερωτημα όμως είναι γιατί δεν έσπαγαν και σε αλλά? Ούτε για ρεμι ούτε για μπραουνινκ έχει ακουστεί κατι.
Το ίδιο και η auto 5 και η 1100 Μύρο, τα ίδια φυσίγγια έριχναν κι αυτές δεν ακούστηκε κάτι?Κωνσταντίνε 8 στα 10 όπλα ήταν beretta και franchi την δεκαετία του '80...
Όπως είναι τα ΤΟΥΟΤΑ HILUX τώρα στο χωριό μου....
Ναι...!!! Αλλά μη ξεχνάς πως κάποτε όμως υπήρξαν και τα DATSUN.....π.χ. εποχή Ταμτάκου....Όπως είναι τα ΤΟΥΟΤΑ HILUX τώρα στο χωριό μου....
NαιΟ κάλυκας Fiem είναι Μάριε;;
Να πάρεις....Χρειάζεται.....Μέσα βρέθηκαν 172 νο3. Δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά να μετρήσουμε μπαρουτι
....Το avatar κ το nickname ακόμη με καλύπτουν.....Κι εσύ άλλαξε φώτο νικνειμ
Με aquila είναι Γιάννη....Απλά αυτό με το 8mm μέταλλο είναι στο 1,60×32...υποτίθεται πως είναι μαλακό.J&B commandos ν.8
Κάλυκας cheddite πράσινος 12/70/8
Καψυλι cx2000
Κλείσιμο 6* στα 57.3-57.4
παχος ρελιού 1.7-1.8
Ύψος ρελιου 1.8-2.0
Εσωτ. διάμετρος 16.3-16.4
Βύσμα Θώδης 23
Σκάγια ν8, 16 στο γραμμάριο
Πυριτιδα; Τα φωτα σας... Ειναι ορθογώνια φυλλαράκια, το χρωμα φαίνεται σωστά στην φωτό.View attachment 5092View attachment 5093View attachment 5094View attachment 5095
Μου φάνηκε πολύ θαμπή και σκούρη για aquila!Με aquila είναι Γιάννη....Απλά αυτό με το 8mm μέταλλο είναι στο 1,60×32...υποτίθεται πως είναι μαλακό.
Βγάζει και 32gr με aquila στο 1,65-1,67 με Giovani με 12mm μέταλλο και είναι λίγο πιο (σκληρό)...
Τα συγκεκριμένα πότε είναι αγορασμένα...;;Μου φάνηκε πολύ θαμπή και σκούρη για aquila!
Πάλι θα αλλάξεις φυσίγγι...;;;Μήπως έχει ανοίξει κανείς τα rotweil 36 silver selection να μας ενημερώσει?