Kostas ContraDosi
Moderator
Σε μια διαφήμιση γράφει C7 (VECTAN)....Υπάρχει περίπτωση να είναι C7 κ μάλιστα φορτομένη στο 2,05...;;;Α1 36 ειναι
Σε μια διαφήμιση γράφει C7 (VECTAN)....Υπάρχει περίπτωση να είναι C7 κ μάλιστα φορτομένη στο 2,05...;;;Α1 36 ειναι
Αποκλιετε αυτη ειναι πρασηνη.καμια σχεσηΣε μια διαφήμιση γράφει C7 (VECTAN)....Υπάρχει περίπτωση να είναι C7 κ μάλιστα φορτομένη στο 2,05...;;;
Το καψύλιο είναι Nobel Sport U688Καψύλι Nobel Sport 686
View attachment 5245
View attachment 5246
Το ερώτημά μου είναι η πυρίτιδα βρε παιδιά.
Έχει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα.....Πρόκειται μήπως για κάποια από τη σειρά SP2 SP8 κ.τ.λ...;;;
View attachment 5247
Όπως λες η Α1 36 τεριάζει στη δοσολογία.Αποκλιετε αυτη ειναι πρασηνη.καμια σχεση
Σε διασπορας ελαφρος φορτομενο βεβεαΌπως λες η Α1 36 τεριάζει στη δοσολογία.
Προσεχε τν ωμο και τα δοντιαΜετά από παρότρυνση φίλων,προστέθηκε στην φαρέτρα το Wolf Doublex 36 γραμμάρια σε νούμερα 5/7!
img hosting free
Προσεχε τν ωμο και τα δοντια
Αμα εχεις maxus παω πασσο φιλε μου μια χαρα! Με μπενελλι η δικκανο αστο μουλαρι σκετο!!!Δεν έχω τέτοιο θέμα με την Maxus φίλε μου!
Ας είναι σταθερό και αποτελεσματικό τον χειμώνα και δεν με ενοχλεί η ανάκρουση.
Μαριε ιανουαριο στα παπια τα εριξα αλλα δν εχω μαλακοσια αμερικανα εχω μουλαρι ιταλιανο μπενελλιΌτι να ναι εποχές ρίχνετε φυσίγγια με sipe και μετά λέτε ότι δεν κάνουν. Γιώργο ριχτα και ναι αν μπορείς κάνε λίγη υπόμονη και κράτησε τα για πιο κρύες ημερες. Δεν είναι δα και τίποτα τρελό αλλα εκεί ακόμα και σε νορμάλ αποστάσεις κάνει τρελά καψίματα
Το νο4 ποιο φυσιγγι ειναι Τελη?Πήρα και εγώ μερικά για τα υδρόβια να δούμε τι λένε .....φέτος λέω να δουλέψω λίγα γραμμάρια σε σχέση με άλλες χρονιές να δω αν θα μου βγει σε καλό χαχα
View attachment 5272
688 το καψυλιΚαψύλι Nobel Sport 686
View attachment 5245
View attachment 5246
Το ερώτημά μου είναι η πυρίτιδα βρε παιδιά.
Έχει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα.....Πρόκειται μήπως για κάποια από τη σειρά SP2 SP8 κ.τ.λ...;;;
View attachment 5247
Άλεξ 36.5 με τέκνα φίλε μουΤο νο4 ποιο φυσιγγι ειναι Τελη?
Τέλη καλόριχτα! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου μια που θα τα γίνει δοκιμή στις καιρικές συνθήκες της περιοχής μας.Πήρα και εγώ μερικά για τα υδρόβια να δούμε τι λένε .....φέτος λέω να δουλέψω λίγα γραμμάρια σε σχέση με άλλες χρονιές να δω αν θα μου βγει σε καλό χαχα
View attachment 5272
φέτος λέω να δουλέψω λίγα γραμμάρια σε σχέση με άλλες χρονιές
Δηλαδή φίλε τις άλλες χρονιές πόσα γραμμάρια έριχνες;Άλεξ 36.5 με τέκνα φίλε μου
C7 PERFECTA 42gr No:3....Τέλη καλόριχτα! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου μια που θα τα γίνει δοκιμή στις καιρικές συνθήκες της περιοχής μας.
Δηλαδή φίλε τις άλλες χρονιές πόσα γραμμάρια έριχνες;
Χαχαχα 38-40-42 και στα πολλά κρύα -10 πήγαινα στα 52-56Τέλη καλόριχτα! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου μια που θα τα γίνει δοκιμή στις καιρικές συνθήκες της περιοχής μας.
Δηλαδή φίλε τις άλλες χρονιές πόσα γραμμάρια έριχνες;
Και εγώ αυτά είχα πάρει είχε και 4/6 νομίζω αλλά για τα κιρκιρια που το ήθελα τότε θεώρησα καλύτερο το 5/7
Το 5/7 όντως θα ήταν καλό για τα μικρά.Και εγώ αυτά είχα πάρει είχε και 4/6 νομίζω αλλά για τα κιρκιρια που το ήθελα τότε θεώρησα καλύτερο το 5/7
Tecna & Giovani....xm..