Federal field & target.
Από καιρό είχε βγει η φήμη ότι η εταιρεία γεμίζει σε ισπανικούς κάλυκες maxam αλλά τυπωμένους με το λογότυπο τής. Και ήταν εμφανές όπως στην πατουρα του καλυκα όπως και στο πλαστικό, και κυρίως στο κλείσιμο στα χείλη στο αστεράκι κάνει αυτό το χαρακτηριστικό ασπρισμα στο πλαστικό στους ευρωπαϊκούς ενώ στα παλιότερα που γέμιζε με δικούς της όχι, το 8στερο και αυτό επίπεδο ενώ παλιότερα το χαρακτηριστικο στρουφικτο της εταιρείας. Σήμερα στο σκοπευτήριο βρήκα ένα φυσίγγι και το μάτι μου έπεσε στο καψυλι και αυτό ευρωπαϊκό? ενώ παλιότερα χρησιμοποιούσε μόνο τον καλυκα? Υπέθεσα πως ήταν αναγομωμενος καλυκας αλλά αργότερα που το περιεργαστηκα καλύτερα δεν είναι πολλές οι συμπτώσεις ?
Αν ήταν αναγομωμενος δεν θα είχε αυτό το ωραίο ρελιασμα και δεν νομίζω νά το κάνει καμία αμερικανική μηχανή έτσι, τα υλικά όπως φαίνεται όλα ισπανικά ,ενώ σε προηγούμενα που έχω ανοίξει ήταν μόνο ο καλυκας και καψυλι federal, συγκεντρωτηρας δύο τεμαχίων federal, και πυρίτιδα αμερικανική.
Τώρα πολλά παίζουν? Τα συγκεκριμένα φυσίγγια πωλούνται σε μεγάλο πολυκατάστημα (Walmart) σε τετραδες και συνήθως σε χαμηλές τιμές, και αναθέτει σε εταιρείες να γεμίζουν γιαυτο και μόνο κάποια συγκεκριμένη φυσίγγια (όπως και το winchester universal) . Τώρα η η federal το αναθέτει σε κάποια άλλη για λογαριασμό της? Η της έρχεται αυτής ποιό οικονομικά έτσι? Ποιος ξέρει.
Από ότι φαίνεται οι ισπανοί conguistadores έχουν κατακτήσει την παγκόσμια αγορά.