Tolis SBE1
Banned
- 10 με 56γρ ενα καραβι μπρωσταΧαχαχα 38-40-42 και στα πολλά κρύα -10 πήγαινα στα 52-56
Σε ευχαριστώ φίλε ελπίζω να μου αφήσουν θετικές εντυπώσεις όπως μου άφησαν τα 32αρια του
- 10 με 56γρ ενα καραβι μπρωσταΧαχαχα 38-40-42 και στα πολλά κρύα -10 πήγαινα στα 52-56
Σε ευχαριστώ φίλε ελπίζω να μου αφήσουν θετικές εντυπώσεις όπως μου άφησαν τα 32αρια του
Καλός συνδυασμός???Το 5/7 όντως θα ήταν καλό για τα μικρά.
Tecna & Giovani....xm..
Τεκνα ερε γλεντια μ αυτους τους βιοτεχνεςΤο 5/7 όντως θα ήταν καλό για τα μικρά.
Tecna & Giovani....xm..
Αρκετά Τόλη άσε δυσκολεύουν πολύ σε αυτά τα γραμμάρια αλλά τα περισσότερα κλαναν και αυτά που δεν κλαναν έμεινα οπότε αναγκαστικά φεύγανε μάγκνουμ ένα αρνητικό που παρατήρησα αρκετή φλόγα δεν ξέρω τι έφταιγε...... μάγκνουμ πλέον δεν βάζω εύκολα στα υδρόβια εκτός αν μιλάμε για τίποτα χήνες- 10 με 56γρ ενα καραβι μπρωστα
Ο πέτραν το 38αρι του με τέκνα το γεμίζει γιατί κάτι για Α0 μου έλεγεΤεκνα ερε γλεντια μ αυτους τους βιοτεχνες
Υπερπροοδευτικοτητα =φλογαΑρκετά Τόλη άσε δυσκολεύουν πολύ σε αυτά τα γραμμάρια αλλά τα περισσότερα κλαναν και αυτά που δεν κλαναν έμεινα οπότε αναγκαστικά φεύγανε μάγκνουμ ένα αρνητικό που παρατήρησα αρκετή φλόγα δεν ξέρω τι έφταιγε...... μάγκνουμ πλέον δεν βάζω εύκολα στα υδρόβια εκτός αν μιλάμε για τίποτα χήνες
Δν ξέρω...Καλός συνδυασμός???
Για να το λεςΥπερπροοδευτικοτητα =φλογα
Τέκνα έχω ρίξει αρκετά μου αρέσουν για Giovanni δεν ξέρω αν είχε κάποιο απο αυτάΔν ξέρω...
Τecna δν έχω δουλέψει ακόμη...βύσματα Giovani έχω και μάλιστα κάνουν πολύ καλή στεγανοποίηση εντός του κάλυκα....από κατανομές μου αρέσει αρχικά με κάποιες δοκιμές....
Αργό καψουλι, κοντή κάννη, πολύ υγρασία, και άλλα πολλάΥπερπροοδευτικοτητα =φλογα
71εκ κάννη υγρασία όχι πάνω από 70% ξεροκρυο είχε για το καψουλι δεν ξέρω να σου πω τα 52 γρ ήταν nsi πράσινα σε δεκάδα κασετίναΑργό καψουλι, κοντή κάννη, πολύ υγρασία, και άλλα πολλά
Καλορίζικα και καλόριχτα ....Πήρα και εγώ μερικά για τα υδρόβια να δούμε τι λένε .....φέτος λέω να δουλέψω λίγα γραμμάρια σε σχέση με άλλες χρονιές να δω αν θα μου βγει σε καλό χαχα
View attachment 5272
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Καλορίζικα και καλόριχτα ....
Granular....Καλά λόγια γράφονται Νικόλα...Μάλλον αυτο το μπαρουτι εκανε τη διαφορα