Ωραιο καναδεζικο!!! Με τεκνα και ζ2μ συγγεντρωτηρα! Παντως η μπαικαλα θα θεριζε με αυτο !!!Imperial μαϊμού
Από 4/0 μας βγήκαν ανάμεσα 0 και 2/0.
Πυρίτιδα 2.03γρ
Σκάγια 51.45γρ
View attachment 46402View attachment 46403
View attachment 46404
View attachment 46405
View attachment 46406
33 γρ.ακουηλα 99%Συνάδελφοι καλησπέρα μπορείτε να αναγνωρίσετε την πυρίτιδα και το καψυλιο (πρόκειται για το super kill διασποράς 33γραμμ). Δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά να μετρήσω τα υλικά.
Άκουιλα 1,70*33 με 686 μάλλον διασπορεα θοδιΣυνάδελφοι καλησπέρα μπορείτε να αναγνωρίσετε την πυρίτιδα και το καψυλιο (πρόκειται για το super kill διασποράς 33γραμμ). Δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά να μετρήσω τα υλικά.
ποτε αλλαξε και εβαλε και στο διασπορας του ακουιλα??Συνάδελφοι καλησπέρα μπορείτε να αναγνωρίσετε την πυρίτιδα και το καψυλιο (πρόκειται για το super kill διασποράς 33γραμμ). Δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά να μετρήσω τα υλικά.
Αυτήν ήξερε, αυτήν εμπιστεύτηκε....ποτε αλλαξε και εβαλε και στο διασπορας του ακουιλα??
Την κανουν εισαγωγη αυτή; Δεν θα κυκλοφορουσε και στην λιανική;Παίδες έχει και ακουιλα 36αρα.
Θηρία φούστασαν τέκνα γριά δείχνειStokas Max Magnum 50 #6
64mm μήκος κάλυκα
47,93 gr σκάγια
2,2 gr πυρίτιδα
Μετρημένα 507 σκάγια
Πραγματικό νούμερο σκαγιών #6,75
Βύσμα χαμηλό προκομμένο 33.5 mm
Τι πυρίτιδα είναι αυτή ;;
View attachment 46884
View attachment 46885
View attachment 46886
View attachment 46887
2,2 gr πυρίτιδα
Με m92s το γέμιζε τότε, ταιριάζει κ η δοσολογία κ η φωτο.....Τι πυρίτιδα είναι αυτή ;;
Πως το κόβεις το φυσίγγι Τάσο;Με m92s το γέμιζε τότε, ταιριάζει κ η δοσολογία κ η φωτο.....
Εγώ το κόβω μέτριο προς καλό, αν και δεν έχω καθόλου εμπειρία από μάγκνουμ. Δεν πιστεύω ότι είναι μάπα !!!Πως το κόβεις το φυσίγγι Τάσο.
Καλό, μέτριο ή μάπα ;
Θα το δοκιμασω βέβαια ...
Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτο Βασίλη..Πως το κόβεις το φυσίγγι Τάσο;
Γενικά και στα κρύα ;
Καλό, μέτριο ή μάπα ;
Θα το δοκιμασω βέβαια ...
Ετσι δείχνει, όμως δεν ξέρω κ τις τότε δοσολογιες τις εν λόγω( η μάλλον τις ξέρω, αλλά ποιος κάνει..ανασκαφες) κ μάλιστα σε φυσίγγια 3"...Τη δόση πυρίτιδας τη βλέπω λίγο τσιμπημένη, αλλά μάλλον όχι υπερβολική.
Συνάδελφε περνά από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλυτερα.Συνάδελφοι καλησπέρα μπορείτε να αναγνωρίσετε την πυρίτιδα και το καψυλιο (πρόκειται για το super kill διασποράς 33γραμμ). Δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά να μετρήσω τα υλικά.