Καλησπέρα Νίκο...... Χρόνια πολλά!!! Το κάψουλι είναι 616???? Εγώ. Ίδιο φυσίγγι ,προφανώς άλλης χρονολογίας το βρήκα με cx 2000 και πυρίτιδα στο 1,85 σκάγια 36,50 κλείσιμο στο 57,80.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανεβηκαν λιγο ''αλαλούμ'' οι φωτο.
Με την σειρα τις εβαζα....
Καλησπέρα Νίκο...... Χρόνια πολλά!!! Το κάψουλι είναι 616???? Εγώ. Ίδιο φυσίγγι ,προφανώς άλλης χρονολογίας το βρήκα με cx 2000 και πυρίτιδα στο 1,85 σκάγια 36,50 κλείσιμο στο 57,80.
Ευχαριστώ πολύ κ Νίκο. Χοντρικά ότι είχα κατά νου έβγαλε από συγκεντρωση ταχύτητα και αριθμό σκαγιων. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και έχουμε ταιριάξει απόλυτα μιας και είναι και πολύ μαλακό από ανάκρουση. Καλή συνέχεια με τα ''σφαξιματα''Συνεχεια με Β-Ρ -Ν6 -36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.
View attachment 47398
Βυσμα -Ζ2Μ18 .
View attachment 47401
View attachment 47402
View attachment 47404
Αυτα για σημερα παλικαρια !!!
Τιμές ξερουμεΚαινούργια φουρνιά Ρουμελιώτης sporting. Μου τα έδωσε πριν δυο βδομάδες στο σκοπευτήριο ο Γιάννης, για να τα σφάξω. Και μόνο σήμερα βρήκα λίγο χρόνο κι έσφαξα ένα. Μου έδωσε και άλλα δυο, ένα με piston skeet, κι ένα σε πράσινο κάλυκα και νο 7,5 αλλά αυτά θα τα δούμε άλλη μέρα. Ο Γιάννης παίρνει εδώ και χρόνια τα φυσίγγια του από τον Ρουμελιώτη, και τα σκοπευτικά και κυνηγετικά. Σε αυτά εδώ λέει, του είπε ο Αντρέας ότι βάζει τώρα μπαρούτι CSB-4 (... είναι ένα κλικ πιο προοδευτική από τη CSB-5 που έβαζε συνήθως). Και, από ότι θα δούμε κι από τη δοσολογία παρακάτω, πράγματι αυτή πρέπει να είναι.
View attachment 47406
View attachment 47407
View attachment 47408
View attachment 47409
View attachment 47410
Συνέχεια παρακάτω, να δούμε και τα σκάγια ...
Όχι δεν μου είπε ... Δεν τον ρώτησα κιόλας, βιαζόταν να φύγει ...Τιμές ξερουμε
Για το 28αρι το κυνηγετικό ενδιαφερομεΑν δεν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες δύο εβδομάδες που μίλησα είναι στα 5.9-6.00€. Σε μερικές μέρες που θα παραλάβω θα σας πω στα σίγουρα.
Ηλια και αυτό στην φωτογραφία το Hyperion είναι πάρα πολύ καλο. Εγώ θα πάρω και αυτό και με πιστον σκητ.Για το 28αρι το κυνηγετικό ενδιαφερομε
Να δουμε ποτέ θα αρχίσει να βγάζει … για την παρέα που πάμε μαζη για κυνηγι τα θέλω…εγώ ρίχνω δικά μου αλλά τσιμπήσο και εγώ λίγαΗλια και αυτό στην φωτογραφία το Hyperion είναι πάρα πολύ καλο. Εγώ θα πάρω και αυτό και με πιστον σκητ.
Έχω συνάδελφο στην δουλειά που τα συγκεκριμένα τα ρίχνει σε νο8 απο 20 Αυγούστου μέχρι 28 Φλεβάρη.Να δουμε ποτέ θα αρχίσει να βγάζει … για την παρέα που πάμε μαζη για κυνηγι τα θέλω…εγώ ρίχνω δικά μου αλλά τσιμπήσο και εγώ λίγα
Ο τύπος είναι στην πιάτσα καμία πενηντάρα+ χρονια ,ενα σαιτ έπρεπε να έχειίσως είναι κ ο μόνος με τόση ζήτηση που δεν έχει σάιτΠαιδιά δε θέλω να φανώ μαλάκας, αλλά ο κ. Ρουμελιώτης έχει φυσίγγια όποτε έχει όρεξη να παράξει, είναι δυσεύρετος για επικοινωνία και αλλάζει τις συνταγές του βάσει των αποθεμάτων του σε υλικά? Το δίκτυο διανομής είναι μέσω τηλεφώνου μόνο?