RM Premium Gold 28gr συνέχεια.
Πυρίτιδα Csb5 στο 1.34 και βύσμα Lbrs.
View attachment 47640
View attachment 47641
View attachment 47642
View attachment 47643
Χαμηλή δοσολογία. Μήπως η πυρίτιδα είναι csb6;
Καλησπέρα σας!. Όχι δεν νομίζω να είναι η CSB-6 παιδιά !!! Η CSB-5 είναι. Δεν μου κάνει εντύπωση η χαμηλή δοσολογία ... Πριν κάποια χρόνια (2014 & 2015) φέρνανε στο σκοπευτήριο τα σκοπευτικά φυσίγγια της RM, κυρίως δυο τύπους, το "RM Sporting" και το "RM Competition Serie Oro", και τα δυο σε μαύρο κάλυκα ΜΑΧΑΜ, με καψούλι και συγκεντρωτήρα επίσης ΜΑΧΑΜ και πυρίτιδα CSB-5.Ίσως να ειναι έτσι....
Μοιάζουν πολύ αυτες οι δυο.
Οταν δοκιμαστει στον chrony θα ξέρουμε.
Είχα ρίξει χιλιάδες κι από τα δυο, και είχα σφάξει πολλές φορές . Λοιπόν το πρώτο (Sporting) είχε σταθερά δόση 1,40 γρ. ενώ στο δεύτερο (Competition Serie Oro) είχα βρει 1,31 - 1,32 - 1,33 γρ. Και αποκλείεται να ήταν η CSB-6 γιατί αυτή τότε έβγαινε σε πράσινο χρώμα, τις ήξερα καλά γιατί τις είχα και τις δυο και γέμιζα 24 και 28 γρ. (Κι έχω ακόμη σχεδόν μισό κιλό από την κάθε μια !!).
Τον επόμενο χρόνο (2016) έφερναν και το παραπάνω (RM Premium Gold), αλλά απ'ότι θυμάμαι δεν το είχα πάρει καθόλου γιατί το έδιναν 7,5 € ενώ τα άλλα δυο 6-6,5€ !!! Κι έτσι δεν ξέρω τι δοσολογία και τι βύσμα είχε τότε ...