Οχι ρε συ , είναι πάρα πολύ καλα φυσίγγια και τα δυο.καπου θα πεσεις σε κανενα γαμο-παμηγυρι εκει πανω...ριξτα
Οχι ρε συ , είναι πάρα πολύ καλα φυσίγγια και τα δυο.καπου θα πεσεις σε κανενα γαμο-παμηγυρι εκει πανω...ριξτα
Από τον Ιταλό στην Ιτέα τα είχα πάρει τα νιτρομάνιουμ ...Φοραω μασελακι σαν των καλαθοσφαιριστων... Μου το δωκε ο @gvp9000... Εγγυηση.. Αυτος το ειχε παρει για κατι ρεμιγκτον μιτρουμανιουμ που του χε δωσει ο @Johnny brow... Καλα παιδια και οι δυο
Οχι τα classica στα κοράκια ρε!!!! Πάρε Λάμπρο για αυτα....Δεν χρειάζομαι γάμο, ... ΣΣ Δαυλείας έχει φοβερό κουρουνο-πέρασμα αχαχα
Δεν τα βαράω όμως μπας και τα πιάσει και αυτά καμιά αρρώστια και γίνουμε λιγάκι απαραίτητοι
Φοραω μασελακι σαν των καλαθοσφαιριστων... Μου το δωκε ο @gvp9000... Εγγυηση.. Αυτος το ειχε παρει για κατι ρεμιγκτον μιτρουμανιουμ που του χε δωσει ο @Johnny brow... Καλα παιδια και οι δυο
Μην φοβάσαι, έχω 6άρια από τις δοκιμές να φάνε και οι κότες.Οχι τα classica στα κοράκια ρε!!!! Πάρε Λάμπρο για αυτα....
32 γραμμάρια ρε θειο Νικο... Τοσο πολυ κλωτσανε;Δεν σε ''σωνει'' ουτε αυτο το μασελακι....Παρε απο τα ενισχυμενα που εχουν οι μποξερ....Αλλιως
σε βλεπω να βαζεις την πραγματικη μασελα σου καθε βραδυ σε ποτηρι με νερο !!!
Κρύβε λόγια, εκτός κυνηγετικής περιόδου και δεν είναι στα θηρεύσιμα για φέτος.Λοιπόν μαγκες άσχετο.. Αλλα περναγε ενα κουνούπι ανεμελο και το πηρα με την πρώτη.... Παλαμιά... Αρα ειμαι ετοιμος για την εναρξη ε;
Αι ρε που κλωτσάνε ... έχω ρίξει μερικά.32 γραμμάρια ρε θειο Νικο... Τοσο πολυ κλωτσανε;
32 γραμμάρια ρε θειο Νικο... Τοσο πολυ κλωτσανε;
Κρατησέ τα και ρίξτα τον χειμώνα, όχι για έναρξη με τέτοιες θερμοκρασίες και πάτημα.Θα παω να τα αλλαξω... Τον ξέρω αυτόν που τα πηρα..
Θα παω να τα αλλαξω... Τον ξέρω αυτόν που τα πηρα..
Φίλε μου εγώ την άκουγα με αυτά με -2 και παγο . Τώρα με τους 30+ βαθμούς με τόσο πάτημα δεν φοβάμαι μόνο για την ανακρουση αλλά μήπως σκορπίζει πολύ η τουφεκια. Να μας πει ο κύριος Νικος αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο!32 γραμμάρια ρε θειο Νικο... Τοσο πολυ κλωτσανε;
Αχαχαχαχαχα.... Θα δοκιμάσω@vazelos άστουν να λένε Αντρέα, ρίξε 2-3 federal πρώτα και μετά όλα θα σου φαίνονται 24αρια αχαχαχα
Κρατησέ τα και ρίξτα τον χειμώνα, όχι για έναρξη με τέτοιες θερμοκρασίες και πάτημα.
Εχω κλείσει εισιτήρια... Γι αυτό τα πηραΔεν το σωνει το κρυο αυτο το φυσιγγιο...Θα την ''ακουσει''....Εκτος και αν τα ριξει στην Σιβηρια !!!!
Φίλε μου εγώ την άκουγα με αυτά με -2 και παγο . Τώρα με τους 30+ βαθμούς με τόσο πάτημα δεν φοβάμαι μόνο για την ανακρουση αλλά μήπως σκορπίζει πολύ η τουφεκια. Να μας πει ο κύριος Νικος αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο!
Ναί ,όμως είναι S400 .Φοβερό φυσίγγι .Και στη τιμή και στο πάτημα του συγκεντρωτήρα βλέπω Ανδρέα.
Υπερβολικά πατημένοι μου φαίνονται.