Παρουσίαση Φυσιγγίων

Πόσα χρόνια το δουλεύεις γιατί παλιά που ήταν με το χαμηλό μέταλλο
Χαμηλό μέταλλο 8mm είχαν επι εποχής maionchi( δεν παμε τόσο πισω) από εκεί κ περα 12mm..

και μόνο από τον κρότο καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά
Eχεις δίκιο, "βροντερό" Φυσίγγι...

Και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν "σκοτώνουν" (γυρω στα 3 κουτιά τα έχω ρίξει...)
Αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα, που όπως είπε κ ο Άρις πιο πάνω κάλυπταν ένα μεγάλο φάσμα καιρικών συνθηκων..

Πόσα χρόνια το δουλεύεις γιατί παλιά που ήταν με το χαμηλό μέταλλο ήταν κορυφαίο καμία σχέση με το φουρνελο που το εχουν κάνει τώρα αυτό και το χειμώνα κάνει υπερκρουσεις και μόνο από τον κρότο καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά

Πάνω από εφτά χρόνια, θα κοιτάξω αργότερα σήμερα ή αύριο να ανεβάσω φωτογραφίες από τα παλιά και τα καινούργια, να δούμε διάφορες

Ποιος είναι ο λόγος δεν καταλαβαίνω...
(οπως κ πολλα άλλα που κάνει αυτός ο κολοσσός...)

Σαν ιδιογομωτης θεωρείς ότι το τόσο πατημενο βυσμα σε ένα εμπορικο φυσιγγι είναι "καλό"?
Προσφέρει κάτι παραπανω?

Μειονεκτήματα θα έχει σίγουρα, τα πλεονεκτηματα δεν ξέρω.....
Τάσο το υπερβολικό πάτημα μπορεί να αποδοθεί μόνο στήν υποβοήθηση
παραγωγής του απαιτούμενου έργου από την συγκεκριμένη χρησιμοποιούμενη
πυρίτιδα καί την ''ποιότητα '' πού χαρακτηρίζει αυτήν .
Δέν υπάρχει άλλη εξήγηση .

Χαμηλό μέταλλο 8mm είχαν επι εποχής maionchi( δεν παμε τόσο πισω) από εκεί κ περα 12mm..

Eχεις δίκιο, "βροντερό" Φυσίγγι...

Και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν "σκοτώνουν" (γυρω στα 3 κουτιά τα έχω ρίξει...)
Αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα, που όπως είπε κ ο Άρις πιο πάνω κάλυπταν ένα μεγάλο φάσμα καιρικών συνθηκων..
Και τα πρώτα της nobel είχαν χαμηλό

Back