Να είσαι καλά ρε φίλεΔωράκι από τον @Johnny brow σήμερα.
Τα 2 federal 3" BB δεν τα κόβω που να χτυπιέστε
Ευχαριστώ Γιάννη.
Θα τα κρατήσω ενθύμιο ... τίποτα δεν θα κόψω.
View attachment 53774
Βάλτα στα 100 να προλάβουν να ανοίξουν λίγοΦιλε.....αυριο εαν πανε ολα καλα στο κυνηγι....και εχω χρονο.....Θα στησω στοχο στα 80 πραγματικα
μετρα....να δω συγκεντρωση και κατανομη !!!
Τα εχω αγορασει απο τοτε που κυκλοφορησε το βιντεο...αλλα δεν τα ειχα δοκιμασει !!!
View attachment 53775
View attachment 53776
View attachment 53778
Νικο...εχεις σφαξει κανενα?Φιλε.....αυριο εαν πανε ολα καλα στο κυνηγι....και εχω χρονο.....Θα στησω στοχο στα 80 πραγματικα
Τα εχω αγορασει απο τοτε που κυκλοφορησε το βιντεο...αλλα δεν τα ειχα δοκιμασει !!!
View attachment 53775
View attachment 53776
View attachment 53778
Νικο...εχεις σφαξει κανενα?
Σωωωωωωωωπα85μέτρα 28 γρ7.5ν. κάτι αντίστοιχο σε κυνηγετικό έχει να παρουσιάσειπαρουσίασεΒαζω ενα ενδιαφερον βιντεακι για πιατα εως και 80μ....
Φιλε.....αυριο εαν πανε ολα καλα στο κυνηγι....και εχω χρονο.....Θα στησω στοχο στα 80 πραγματικα
View attachment 53775
View attachment 53776
View attachment 53778
Αφού πήγαν και τόσα σκάγια στο χαρτί πάλι καλά. Είναι τεράστια απόσταση τα 80 για το λειοκαννο.Kαλημερα παλικαρια !!!
Σημερα τα πουλια περναγαν στην στρατοσφαιρα....δεν εδωσαν μια ευκαιρια για τουφεκια !!
Δεν περαζει....βρηκα ευκαιρια και δοκιμασα στα 80 πραγματικα μετρα...τα φυσιγγια του Lambro
σειρα 5 σκοπευτικο με Ν7,5 ΣΚΑΓΙΑ.
Τα συμπερασματα δικα σας....τα δικα μου τα εβγαλα ....
View attachment 53868
Αυτα ειναι 80 πραγματικα μετρα...μετρημενα με μετροταινια .
View attachment 53869
Και η αποτυπωση στον στοχο....Τωρα πως καταφερνει και κανει ''σκονη'' τα δισκακια σε αυτα τα μετρα
ο σκοπευτης....Αυτο το εχω σαν απορια !!!
View attachment 53870
Πρώτη φορά βλέπω χαρτί,στα 80 μέτρααφού πήγαν κ τόσα σκάγια πάλι καλάτο πιάτο αν τύχει ,στις ομαδουλες σκαγιωνο σκοπευτής απέδειξε ότι είναι εφικτόKαλημερα παλικαρια !!!
Σημερα τα πουλια περναγαν στην στρατοσφαιρα....δεν εδωσαν μια ευκαιρια για τουφεκια !!
Δεν περαζει....βρηκα ευκαιρια και δοκιμασα στα 80 πραγματικα μετρα...τα φυσιγγια του Lambro
View attachment 53868
View attachment 53869
Και η αποτυπωση στον στοχο....Τωρα πως καταφερνει και κανει ''σκονη'' τα δισκακια σε αυτα τα μετρα
View attachment 53870
Ρε τα ίδια γράψαμεπιάσε κόκκινοΑφού πήγαν και τόσα σκάγια στο χαρτί πάλι καλά. Είναι τεράστια απόσταση τα 80 για το λειοκαννο.
Μπράβο και ευχαριστούμε για τις φώτο.Kαλημερα παλικαρια !!!
View attachment 53868
View attachment 53869
View attachment 53870
Δέκα έχω ρίξει από δαυτασε μένα όλα άνοιξαν ,αρκετοί παραπονέθηκαν για μονοβολο τουφέκια.Ριχνεται αυστηρά με 3* κ πιο ανοιχτό, κίνδυνος έμφραξης κάνης το 100 μέτρι έχει μηδενική ανάκρουση ,χρήση μόνο σε κοπάδια ,χήνες στα οργώματα κλπΜπράβο και ευχαριστούμε για τις φώτο.
Χρήσιμο θα ήταν να βλέπαμε και το cento metri της cheddite στα 100 μέτρα αν ποτέ πέσει στα χέρια σου.
Αφού περνούσαν στην στρατόσφαιρα τα πουλιά ήταν ευκαιρία κυρ Νίκο να τους έριχνες μερικά από αυτά τα lambro που σπάνε τα πιατάκια στα 80 μέτρα να πέφτουν πατσσβουρια . Ρε τον φίλο μας τον lambro πλάκα έχειKαλημερα παλικαρια !!!
View attachment 53868
View attachment 53869
View attachment 53870
Μπράβο και ευχαριστούμε για τις φώτο.
Χρήσιμο θα ήταν να βλέπαμε και το cento metri της cheddite στα 100 μέτρα αν ποτέ πέσει στα χέρια σου.
Αφού περνούσαν στην στρατόσφαιρα τα πουλιά ήταν ευκαιρία κυρ Νίκο να τους έριχνες μερικά από αυτά τα lambro που σπάνε τα πιατάκια στα 80 μέτρα να πέφτουν πατσσβουρια . Ρε τον φίλο μας τον lambro πλάκα έχει
Σύμφωνα με το σάιτ η γόμωση δεν έχει 370 σκάγια αλλά 344 και κάτι.Kαλημερα παλικαρια !!!
View attachment 53868
View attachment 53869
View attachment 53870