Παρουσίαση Φυσιγγίων

Βαζω ενα ενδιαφερον βιντεακι για πιατα εως και 80μ....

Φιλε.....αυριο εαν πανε ολα καλα στο κυνηγι....και εχω χρονο.....Θα στησω στοχο στα 80 πραγματικα
μετρα....να δω συγκεντρωση και κατανομη !!!

Τα εχω αγορασει απο τοτε που κυκλοφορησε το βιντεο...αλλα δεν τα ειχα δοκιμασει !!!

εικόνα_Viber_2022-08-19_22-35-58-718.jpg

εικόνα_Viber_2022-08-19_22-36-07-831.jpg

εικόνα_Viber_2022-08-19_22-36-21-515.jpg

Φιλε.....αυριο εαν πανε ολα καλα στο κυνηγι....και εχω χρονο.....Θα στησω στοχο στα 80 πραγματικα

Τα εχω αγορασει απο τοτε που κυκλοφορησε το βιντεο...αλλα δεν τα ειχα δοκιμασει !!!

View attachment 53775

View attachment 53776

View attachment 53778
Βάλτα στα 100 να προλάβουν να ανοίξουν λίγο
.very funny.

View attachment 53775

View attachment 53776

View attachment 53778
Νικο...εχεις σφαξει κανενα?

Νικο...εχεις σφαξει κανενα?

Ναι φιλε. Τα δυο φυσιγγια που λειπουν απο το κουτι σφαγμενα τα εχω...
Μην με ρωτησεις τετοια ωρα τι εχουν μεσα....Τωρα ετοιμαζομαι για το βουνο !!!
Εαν κανω την δοκιμη σημερα....αργοτερα θα κανω και παρουσιαση και με την αποτυπωση της δοκιμης !!!

ΥΓ. Καλο βόλι σε ολους παλικαρια !!!

Βαζω ενα ενδιαφερον βιντεακι για πιατα εως και 80μ....
Σωωωωωωωωπα‼️85μέτρα‼️ 28 γρ❓❓❓❓❓7.5ν.❓❓❓❓❓‼️ κάτι αντίστοιχο σε κυνηγετικό έχει να παρουσιάσει❓παρουσίασε❓
Ένα φυσίγγιο ,που υποτίθεται θα ριχτεί το ίδιο καλά από όλα τα όπλα,θα ταιριάξει σε όλες τις κάνες❓θα αποδώσει κ θα κατακρεμνησει θεωρίες περί αυλού,τσοκ,κώνου❓❓❓❓
85❓❓❓❓πολλλλλα ρε‼️

View attachment 53775

View attachment 53776

View attachment 53778

Kαλημερα παλικαρια !!!
Σημερα τα πουλια περναγαν στην στρατοσφαιρα....δεν εδωσαν μια ευκαιρια για τουφεκια !!
Δεν πειραζει....βρηκα ευκαιρια και δοκιμασα στα 80 πραγματικα μετρα...τα φυσιγγια του Lambro
σειρα 5 σκοπευτικο με Ν7,5 ΣΚΑΓΙΑ.
Τα συμπερασματα δικα σας....τα δικα μου τα εβγαλα ....

εικόνα_Viber_2022-08-21_09-30-49-054.jpg
Αυτα ειναι 80 πραγματικα μετρα...μετρημενα με μετροταινια .

εικόνα_Viber_2022-08-21_09-30-38-334.jpg
Και η αποτυπωση στον στοχο....Τωρα πως καταφερνει και κανει ''σκονη'' τα δισκακια σε αυτα τα μετρα
ο σκοπευτης....Αυτο το εχω σαν απορια !!!

εικόνα_Viber_2022-08-21_10-11-04-859.jpg

Last edited:
Kαλημερα παλικαρια !!!
Σημερα τα πουλια περναγαν στην στρατοσφαιρα....δεν εδωσαν μια ευκαιρια για τουφεκια !!
Δεν περαζει....βρηκα ευκαιρια και δοκιμασα στα 80 πραγματικα μετρα...τα φυσιγγια του Lambro

View attachment 53868

View attachment 53869
Και η αποτυπωση στον στοχο....Τωρα πως καταφερνει και κανει ''σκονη'' τα δισκακια σε αυτα τα μετρα

View attachment 53870
Αφού πήγαν και τόσα σκάγια στο χαρτί πάλι καλά. Είναι τεράστια απόσταση τα 80 για το λειοκαννο.

Kαλημερα παλικαρια !!!
Δεν περαζει....βρηκα ευκαιρια και δοκιμασα στα 80 πραγματικα μετρα...τα φυσιγγια του Lambro

View attachment 53868

View attachment 53869

View attachment 53870
Πρώτη φορά βλέπω χαρτί,στα 80 μέτρα‼️αφού πήγαν κ τόσα σκάγια πάλι καλά‼️το πιάτο αν τύχει ,στις ομαδουλες σκαγιων‼️ο σκοπευτής απέδειξε ότι είναι εφικτό ‼️

Kαλημερα παλικαρια !!!

View attachment 53868

View attachment 53869

View attachment 53870
Μπράβο και ευχαριστούμε για τις φώτο.
Χρήσιμο θα ήταν να βλέπαμε και το cento metri της cheddite στα 100 μέτρα αν ποτέ πέσει στα χέρια σου.

Είναι εφικτό να σπάσει το πιάτο αλλά δε ξέρω με τις ποσσες ντουφεκιες .Αυτό που χρειαζόταν ήταν και μια ντουφέκια με το 28 Άρι 5 νουμ της eley που φέρνει ο χατζιωτης και συνιστάται για τους ψηλωμενους φασιανούς .Πάντως για 80 μέτρα αφού πήγαν και τόσα σκακια έχει πετύχει καλό αποτέλεσμα ο Ναυπλιώτης.

Χρήσιμο θα ήταν να βλέπαμε και το cento metri της cheddite στα 100 μέτρα αν ποτέ πέσει στα χέρια σου.
Δέκα έχω ρίξει από δαυτα‼️σε μένα όλα άνοιξαν ,αρκετοί παραπονέθηκαν για μονοβολο τουφέκια.Ριχνεται αυστηρά με 3* κ πιο ανοιχτό, κίνδυνος έμφραξης κάνης ‼️το 100 μέτρι έχει μηδενική ανάκρουση ,χρήση μόνο σε κοπάδια ,χήνες στα οργώματα κλπ

στο βιντεο, παραδεχεται οτι αρκει και ενα σκαγι (λογω περιεκτικοτητας σε αντιμονιο) για να σπασει το πιατο....επισης υπηρξαν και αστοχιες σε αυτα τα μετρα, λογω ανοιγματος....τελος ο σκοπευτης λεει οτι θα ριχνει οχι ακριβως κεντρο αλλα προσπαθωντας να πετυχει το στοχο με τα περιφερειακα σκαγια...οποτε ειναι εφικτο να επιτυχθει το σπασιμο ακομη και σε αυτα τα μετρα

Kαλημερα παλικαρια !!!

View attachment 53868

View attachment 53869

View attachment 53870
Αφού περνούσαν στην στρατόσφαιρα τα πουλιά ήταν ευκαιρία κυρ Νίκο να τους έριχνες μερικά από αυτά τα lambro που σπάνε τα πιατάκια στα 80 μέτρα να πέφτουν πατσσβουρια .very funny.. Ρε τον φίλο μας τον lambro πλάκα έχει

Να εισαι καλα !!!
Βαλε φωτο ποιο φυσιγγιο ειναι....δεν ξερω απο εμποορικα....Να το αγορασω να το ριξω ...φιλε μου !!!

Αφού περνούσαν στην στρατόσφαιρα τα πουλιά ήταν ευκαιρία κυρ Νίκο να τους έριχνες μερικά από αυτά τα lambro που σπάνε τα πιατάκια στα 80 μέτρα να πέφτουν πατσσβουρια .very funny.. Ρε τον φίλο μας τον lambro πλάκα έχει

Κωστη μου...Το φυσιγγιο ειναι ''μελετημενο''.....δεν το εβγαλε στην τυχη...Να λεμε παντα την αληθεια...!!!
Το ''μυστικο του'' εναι στο βυσμα και στα σκαγια που εχουν 5% αντιμονιο....Επισεις στο πολυ στενο ρελι
που το εχει στο 1,4 χιλιοστα..
Τωρα στις φασσες σε αυτα τα μετρα...αερα θα τους εκανε φιλε και το ξερεις !!!
Μονο ''χθεσινος'' δεν εισαι σε αυτο το κυνηγι !!! :)

Kαλημερα παλικαρια !!!

View attachment 53868

View attachment 53869

View attachment 53870
Σύμφωνα με το σάιτ η γόμωση δεν έχει 370 σκάγια αλλά 344 και κάτι.

Back