Παρουσίαση Φυσιγγίων

Να εισαι καλα !!!
Βαλε φωτο ποιο φυσιγγιο ειναι....δεν ξερω απο εμποορικα....Να το αγορασω να το ριξω ...φιλε μου !!!
Η εταιρεία λέει ότι έχει φτιαχτεί ειδικά για να καταβάλει το θήραμα μέχρι τα 120 μέτρα :eek:
https://www.kalkantzakos.com/Product/1027/100-metri,-fusiggia-cheddite
http://supertools.gr/index.php?route=product/product&product_id=450&sort=pd.name&order=DESC&page=1

Σύμφωνα με το σάιτ η γόμωση δεν έχει 370 σκάγια αλλά 344 και κάτι.

Εσφαξα 3 φυσιγγια και τα μετρησα....δεν το εγραψα τυχαια...Κανενα δεν ειναι 28 γραμμαρια καθαρο...
28,365 - 28,410 - 28,465....με 131 στα 10 γραμμαρια.
Τιποτα δεν γραφω τυχαια !!!

Όχι ότι το θεωρώ καλό φυσίγγι αλλά δεν είναι οποιοσδήποτε σκοπευτής ο Νίκος Μαυρομμάτης. Αφενός αυτό, αφετέρου δεν νομίζω να λέει για σκόνη στα 80μ αλλά μιλάει για σπάσιμο και αν καποιος μπορει να το κάνει αυτό με λίγα σκληρά σκάγια είναι αυτός. Άλλωστε παίρνει θέση αρκετά πίσω εκτός βατήρων και γηπέδου.

Όχι ότι το θεωρώ καλό φυσίγγι αλλά δεν είναι οποιοσδήποτε σκοπευτής ο Νίκος Μαυρομμάτης. Αφενός αυτό, αφετέρου δεν νομίζω να λέει για σκόνη στα 80μ αλλά μιλάει για σπάσιμο και αν καποιος μπορει να το κάνει αυτό με λίγα σκληρά σκάγια είναι αυτός. Άλλωστε παίρνει θέση αρκετά πίσω εκτός βατήρων και γηπέδου.
Το θέμα είναι ότι το φυσίγγιο δεν σε κάνει Μαυρομμάτη ούτε το θήραμα πιατακι‼️μπράβο πάντως στην προσπάθεια του Ναυπλιώτη ‼️

Η εταιρεία λέει ότι έχει φτιαχτεί ειδικά για να καταβάλει το θήραμα μέχρι τα 120 μέτρα :eek:
https://www.kalkantzakos.com/Product/1027/100-metri,-fusiggia-cheddite
http://supertools.gr/index.php?route=product/product&product_id=450&sort=pd.name&order=DESC&page=1

Ωχ ,,,Ωχ.....Ωχ....αδελφε μου !!! Τα ειχα δοκιμασει πριν μια δεκαετια....σκετη απογοτευση....
Οπου γουσταριζε γυριζε ο συγκεντρωτηρας... Στις 10 βολες μια βολη επιασε τα 80 μετρα με λιγα
σκαγια μεσα στον στοχο....
Ολες οι αλλες ειτε ειχαν 50 μετρα με αρκετα σκαγια μεσα...η πηγαιναν σαν μονοβολο...με 10 βολες...και
ακρη δεν βρικαμε...
Τα ειχε αγορασει φιλος απο περιεργεια...
Δεν ξερω τι κανουν τα ''σημερινα''.....αλλα αυτα που δοκιμασα τοτε....ηταν ρωσικη ρουλετα !!!!

Εσφαξα 3 φυσιγγια και τα μετρησα....δεν το εγραψα τυχαια...Κανενα δεν ειναι 28 γραμμαρια καθαρο...
[/QUOT Συμπέρασμα
Άρα τα 7,5 με 5% αντιμόνιο είναι στα 131 σκάγια τα 10 γρ και όχι στα 123 στα 10γρ. Λογικό. Ευχαριστώ.

Το θέμα είναι ότι το φυσίγγιο δεν σε κάνει Μαυρομμάτη ούτε το θήραμα πιατακι‼️μπράβο πάντως στην προσπάθεια του Ναυπλιώτη ‼️

ΟΚ...Μπραβο και στους δυο....Στα 80 μετρα ομως παιζει μεγαλο ρολο ο παραγοντας τυχη με 39 σκαγια
σε στοχο 130Χ85....
Αυτο πιστευω φιλε...

Ωχ ,,,Ωχ.....Ωχ....αδελφε μου !!! Τα ειχα δοκιμασει πριν μια δεκαετια....σκετη απογοτευση....
Οπου γουσταριζε γυριζε ο συγκεντρωτηρας... Στις 10 βολες μια βολη επιασε τα 80 μετρα με λιγα
σκαγια μεσα στον στοχο....
Ολες οι αλλες ειτε ειχαν 50 μετρα με αρκετα σκαγια μεσα...η πηγαιναν σαν μονοβολο...με 10 βολες...και
ακρη δεν βρικαμε...
Τα ειχε αγορασει φιλος απο περιεργεια...
Δεν ξερω τι κανουν τα ''σημερινα''.....αλλα αυτα που δοκιμασα τοτε....ηταν ρωσικη ρουλετα !!!!
Κατάλαβα...

Για να σε πικάρω και λίγο, δε βλέπω ούτε η κεντίτ, ούτε ο Ναυπλιώτης όταν προσπαθούν να βγάλουν ένα φυσίγγι για μεγάλη απόσταση να χρησιμοποιούν μπάφερ. Εσείς οι ιδιογομωτές πότε θα ξεκολλήσετε από τα αλεύρια;;; :p

Κατάλαβα...

Για να σε πικάρω και λίγο, δε βλέπω ούτε η κεντίτ, ούτε ο Ναυπλιώτης όταν προσπαθούν να βγάλουν ένα φυσίγγι για μεγάλη απόσταση να χρησιμοποιούν μπάφερ. Εσείς οι ιδιογομωτές πότε θα ξεκολλήσετε από τα αλεύρια;;; :p

Δεν με ''πικαρεις''....ουτε ''ενοχλουμε'' ξερω πως τα λες...
ΑΚΟΥ
Το αλευρι το απλο σκαγι με 2% αντιμονιο....επειδη το ''προστατευει''...το κανει σαν να εχει 5% αντιμονιο..
Εγω απο το αλευρι δεν ξεκολλαω !!!
Κανε μια δοκιμη...και θα το διαπιστωσεις !!!

Kαλημερα παλικαρια !!!
Σημερα τα πουλια περναγαν στην στρατοσφαιρα....δεν εδωσαν μια ευκαιρια για τουφεκια !!
Δεν πειραζει....βρηκα ευκαιρια και δοκιμασα στα 80 πραγματικα μετρα...τα φυσιγγια του Lambro
σειρα 5 σκοπευτικο με Ν7,5 ΣΚΑΓΙΑ.
Τα συμπερασματα δικα σας....τα δικα μου τα εβγαλα ....

View attachment 53868
Αυτα ειναι 80 πραγματικα μετρα...μετρημενα με μετροταινια .

View attachment 53869
Και η αποτυπωση στον στοχο....Τωρα πως καταφερνει και κανει ''σκονη'' τα δισκακια σε αυτα τα μετρα
ο σκοπευτης....Αυτο το εχω σαν απορια !!!

View attachment 53870
Το πιατακι λογο κραδασμου/κρουσης θα σπασει αν παρει 2-3 σκαγια στα 80m...του πουλιού, θα του κλασει το πουλακι ομως απο διατρηση....

Κωστη μου...Το φυσιγγιο ειναι ''μελετημενο''.....δεν το εβγαλε στην τυχη...Να λεμε παντα την αληθεια...!!!
Το ''μυστικο του'' εναι στο βυσμα και στα σκαγια που εχουν 5% αντιμονιο....Επισεις στο πολυ στενο ρελι
που το εχει στο 1,4 χιλιοστα..
Τωρα στις φασσες σε αυτα τα μετρα...αερα θα τους εκανε φιλε και το ξερεις !!!
Μονο ''χθεσινος'' δεν εισαι σε αυτο το κυνηγι !!! :)
Σωστά... Άλλα όμως τα 50 άλλα τα 60 άλλα τα 70 και άλλα τα 80. Ίσως για τα 50 μέτρα να είναι επαρκές για τα πιατάκια. Οι βολές αν κρίνω απ την προσκοπευση δεν πιστεύω με τπτ ότι είναι 70-80 μέτρα που αναφέρουν στο βίντεο. Με το 10% από όλη την γόμωση που σου έβαλε σκάγια στο χαρτί στα 80 μέτρα είναι θέμα αρκετης τύχης να σπάσεις πιάτο. Εννοείται το ποσταρισμα μου ήταν χιουμοριστικο

Σωστά... Άλλα όμως τα 50 άλλα τα 60 άλλα τα 70 και άλλα τα 80. Ίσως για τα 50 μέτρα να είναι επαρκές για τα πιατάκια. Οι βολές αν κρίνω απ την προσκοπευση δεν πιστεύω με τπτ ότι είναι 70-80 μέτρα που αναφέρουν στο βίντεο. Με το 10% από όλη την γόμωση που σου έβαλε σκάγια στο χαρτί στα 80 μέτρα είναι θέμα αρκετης τύχης να σπάσεις πιάτο. Εννοείται το ποσταρισμα μου ήταν χιουμοριστικο
Είχε και δικαννο του ονόματος σου με μακριές κάννες :cool: δες το βίντεο άλλη μια.my man.

Ασχέτως αν είναι 80 η όχι πάντως και αυτά τα σκακιά που βάζει 10% παιδιά πολλά είναι με κανονικό φυσίγγι δε θα βάλεις ούτε 10σκακια πιστεύω .Το πιατακια σπάει κάι με ένα σκάκι το πουλί το ξεχνάς μόνο θέμα τύχης σε κανά ξωφτερι η λαρύγγι,μάτι .

Kαλημερα παλικαρια !!!
Σημερα τα πουλια περναγαν στην στρατοσφαιρα....δεν εδωσαν μια ευκαιρια για τουφεκια !!
Δεν πειραζει....βρηκα ευκαιρια και δοκιμασα στα 80 πραγματικα μετρα...τα φυσιγγια του Lambro
σειρα 5 σκοπευτικο με Ν7,5 ΣΚΑΓΙΑ.
Τα συμπερασματα δικα σας....τα δικα μου τα εβγαλα ....

View attachment 53868
Αυτα ειναι 80 πραγματικα μετρα...μετρημενα με μετροταινια .

View attachment 53869
Και η αποτυπωση στον στοχο....Τωρα πως καταφερνει και κανει ''σκονη'' τα δισκακια σε αυτα τα μετρα
ο σκοπευτης....Αυτο το εχω σαν απορια !!!

View attachment 53870
Όχι δισκάκι... Διαστημόπλοιο περνάει!

Back