Γιατί όχι????Παράδοση και νίκελ πάνε μαζί?
Γιατί όχι????Παράδοση και νίκελ πάνε μαζί?
Ε δεν ξέρω εμένα παράδοση μου ακούγεται το κλασικό μολύβι όχι το νίκελ του διαμπερέςΓιατί όχι????
Ίσως να έχεις δίκιο άλλωστε παράδοση είναι και ο χάρτινος καλυκας όπως και το χαρτάκι εκεί που κλείνει το φυσίγγι κι όχι πλαστικό δισκάκι.......Ε δεν ξέρω εμένα παράδοση μου ακούγεται το κλασικό μολύβι όχι το νίκελ του διαμπερές
Πολύ το φορτωσες, ανεβα γραμμάρια.View attachment 55383
Θήραμα τσίχλα
Fiocchi 12/67
Καψουλι 686
Gm3 1,55x30 No 8,5
Βύσμα aguila 22
Κλείσιμο 6* 56,00 mm
Θα δείξει ,θα δοκιμαστεί..... Είναι το 686 στη μέση για αυτό το πήγα εκεί.....Πολύ το φορτωσες, ανεβα γραμμάρια.
Δεν θα σε σώσει τόσο, το ίδιο αλλά στα 32 πήγαινε.Θα δείξει ,θα δοκιμαστεί..... Είναι το 686 στη μέση για αυτό το πήγα εκεί.....
Δοκημασε 1,63*32 jiovvani 24 αυτό θέλει 3 στάδια … είναι πολύ καλό Βαγγέλη με καψουλι cx2000View attachment 55383
Θήραμα τσίχλα
Fiocchi 12/67
Καψουλι 686
Gm3 1,55x30 No 8,5
Βύσμα aguila 22
Κλείσιμο 6* 56,00 mm
Αυτο ειναι turbato το setup Βαγγο...κ σε 12/67....δε σε σωζει το 686..View attachment 55383
Θήραμα τσίχλα
Fiocchi 12/67
Καψουλι 686
Gm3 1,55x30 No 8,5
Βύσμα aguila 22
Κλείσιμο 6* 56,00 mm
Όταν έχεις ικανότητα να παντρέψει σωστά το παλιό με το νέο το αποτέλεσμα βγαίνει πάντα καλό .Ίσως να έχεις δίκιο άλλωστε παράδοση είναι και ο χάρτινος καλυκας όπως και το χαρτάκι εκεί που κλείνει το φυσίγγι κι όχι πλαστικό δισκάκι.......
Ευχαριστώ πολύ!!!Δοκημασε 1,63*32 jiovvani 24 αυτό θέλει 3 στάδια … είναι πολύ καλό Βαγγέλη με καψουλι cx2000
Ωραία, πολύ ωραία! Με τί μηχανή είναι κλεισμένα; Με τί στροφείο ρελιασμένα;Καλυκας nobel sport
Κάψουλι 688
Sipe 1,60x32 No 5nikel
Βύσμα gt24
Κλείσιμο 6* 57,70mmView attachment 55544
Η μηχανή είναι meg στην οποία έχω προσαρμόσει τα 4σταδια και το στροφειο είναι το cnc το ατσάλινο του Παπαϊωάννου σ αυτή την περίπτωση και τα συγκεκριμένα είναι κλεισμένα με δύο στάδια......Ωραία, πολύ ωραία! Με τί μηχανή είναι κλεισμένα; Με τί στροφείο ρελιασμένα;
Πολύ όμορφα φυσίγγια Βαγγέλη !!!Καλυκας fiocchi 12/68,40
Κάψουλι 688
Sipe 1,55x32 No 6nikel
Βύσμα V.O.23
Κλείσιμο 6* 57,00mmView attachment 55545
Ευτυχώς έχω το "εργαστήριο μου" σε αποθήκη στο γκαράζ του σπιτιού........ Από σκάγια χαμός........ Αν ήταν σπίτι θα με είχε καρατόμηση.......Πολύ όμορφα φυσίγγια Βαγγέλη !!!
... Αλλά δεν πρόσεξες και σου χύθηκαν σκάγια στον πάγκο, βλέπω ...
Φαντάζομαι τι θα γίνεται στο πάτωμα !!! (... είμαι παθών, γι' αυτό το λέω!)
Πριν 2 εβδομάδες μου έπεσε ένα πλαστικό κουτί (ένα από αυτά τα διαφανή που χρησιμοποιούσε παλιά ο Κένταυρος για τις πυρίτιδες) με 9 κιλά σκάγια 9άρια γεμάτο στο πάτωμα διότι το είχα ψηλά σε ένα ντουλάπι και με το βάρος μου γλίστρησε. Το κουτί έσπασε και σκόρπισαν όλα.Πολύ όμορφα φυσίγγια Βαγγέλη !!!
Ασε....γεμιζα προχθες Νο10 για ορτυκια....δεν ξερω πως το καταφερα, αλλα πεταξα 5 φυσιγγια με μιας, πανω στον παγκο κ οχι μονο.........επειτα ακολουθησε η συνεχεια....Πολύ όμορφα φυσίγγια Βαγγέλη !!!