Ναι wing χάρτινο που το λένε καλό οι Περδικάδες..Το wing ειναι το χαρτινο αυτο???
Κυργια το κλαμπ σεμι μαγκνουμ..
Ναι wing χάρτινο που το λένε καλό οι Περδικάδες..Το wing ειναι το χαρτινο αυτο???
36 γρ.το Γουινγκ*το λέγανΝαι wing χάρτινο που το λένε καλό οι Περδικάδες..
Κυργια το κλαμπ σεμι μαγκνουμ..
36γρ είναι 7αρι με τεκνα και ντιάνα και έχει το χαρτί απέξω bora το γραφεί πατέντα της ντιάνα... θα ρίξω και σε χαρτί αλλά έχω ρίξει ιδιογομωση ίδιο..36 γρ.το Γουινγκ*το λέγαν
Το Golden Wing πηγε στον ταχογραφο σε υψομετρο 900m με παγετό και 0°C με υγρασια 55% και στο V 1.5 εδωσε 370 m/s....ενημερωτικα το λεω, για οσους επειναν νερο στ'ονομά του.
Μια χαρά είναι για τόσο κρύο. Σε φυσιολογικές θερμοκρασίες δηλαδή 385-390, για μένα το ιδανικό.Το Golden Wing πηγε στον ταχογραφο σε υψομετρο 900m με παγετό και 0°C με υγρασια 55% και στο V 1.5 εδωσε 370 m/s....ενημερωτικα το λεω, για οσους επειναν νερο στ'ονομά του.
Και βεβαια ειναι μια χαρα Λεωνίδα αλλα για Νο9 ή 10 το 370m/s....σε Νο5 ή 6 ή 7 ισως στερουνταν σε διατρηση με το 370m/s...Μια χαρά είναι για τόσο κρύο. Σε φυσιολογικές θερμοκρασίες δηλαδή 385-390, για μένα το ιδανικό.
Nαι Κώστα με αυτή το γεμίζει..Mb36 έχει αυτό? Τετράγωνα κομμάτια γκριζοπρασινου χρώματος είχε μέσα.
Σε ευχαριστώ Τάσο. Εντυπώσεις Καλές σου είχε αφήσει στο κυνήγι το συγκεκριμένο γενικά? Σε υγρασιες/κρύα τράβαγε??Nαι Κώστα με αυτή το γεμίζει..
Στο 1,80γρ την είχα τσεκάρει παλαιοτερα...
Δεν εχω ιδέα...Σε ευχαριστώ Τάσο. Εντυπώσεις Καλές σου είχε αφήσει στο κυνήγι το συγκεκριμένο γενικά? Σε υγρασιες/κρύα τράβαγε??
Ούτε με σφαίρες στο 1,80 .. 1,95 με 2 έχουν με 688 την mb36Nαι Κώστα με αυτή το γεμίζει..
Στο 1,80γρ την είχα τσεκάρει παλαιοτερα...
Είπα παλαιοτερα Ηλία ..Ούτε με σφαίρες στο 1,80 .. 1,95 με 2 έχουν με 688 την mb36
Το σεμι που τότε νομίζω είχε τζι 3000 δεν χαμπαριαζεζεστή κρύο κλπΣε ευχαριστώ Τάσο. Εντυπώσεις Καλές σου είχε αφήσει στο κυνήγι το συγκεκριμένο γενικά? Σε υγρασιες/κρύα τράβαγε??
Αν το κατεβασεις απο τα 900 μετρα στα 10 μετρα και σε φυσιολογικες θερμοκρασιες.....παλι εκει γυρο στο 370 θα δωσει,λογο πυκνοτερης ατμοσφαιρας.Και βεβαια ειναι μια χαρα Λεωνίδα αλλα για Νο9 ή 10 το 370m/s....σε Νο5 ή 6 ή 7 ισως στερουνταν σε διατρηση με το 370m/s...
Άρα, ενα φυσιγγι με 400 & 410m/s ΤΟ ΠΟΛΥ ειναι το ιδανικο...διοτι, αν με 25°C δωσει π.χ. 410m/s στους 0°C να εχει λιγη ψυχη ακομη, να μπορεσει να δωσει ενα 390m/s τουλαχιστο ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΚΑΝΝΕΣ....
αυτο είχε 1,95 Τάσο τόσο το είχα βρει εγώ με 19 sg φυσηγγαραΕίπα παλαιοτερα Ηλία ..
Καλυκας cheddite 16mm μεταλλο με καψουλι cx2000 κ συγκεντρωτηρα gualandi...
Τότε.......
Αργότερα που το γέμισε σε καλυκα fiem κ έβαλε συγκεντρωτηρα z2m δεν ξέρω ποσο την πήγε....