Εγώ θεωρώ ότι κακώς για ν.5 κ ν.4 αγόρασα λάιτ φουλ,ένα καλό 3 άστρα έπρεπε τα λάιτ φουλ ,φουλ κ έξτρα είναι για πολύ χοντρά σκάγια(1-2) κ χαμηλού βάρους ένα καλό 3άστρα με απόδοση έως 60%ειναι πιο κυνηγετικόΠολυ σωστος αλλα Βασιλη εχουν και τα στενα τσοκ τη χρησιμοτητα τους ειδικα στα καρτερατα κυνηγια.
Λαγο πχ με τη Ρεμ δεν πηγα ποτε με Μ και ουτε θα παω γιατι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να χρειαστει να τουφεκισω μακρια, στις φασσες επισης δεν παω ποτε με ανοιχτο τσοκ.
Υπαρχουν βεβαια και καποια καρτερια που μπορει να σου περασουν κοντα τα πουλια αλλα ειναι λιγο σπανια στα μερη μου, συνηθως πρεπει να τουφεκισεις μακρια, επισης και με ανοιχτα τσοκ εχεις τραυματισμους.
Εκτος αν καποιος ειναι τοσο καλος που οτι τουφεκαει μεχρι 40 μετρα το βαζει στην τσαντα, προσωπικα παντως που ειμαι συνεχεια με το Kicks δυσκολα τραυματιζω φασσα μακρια αλλα και κοντα, η θα μπει στην τσαντα η θα φυγει κυρια.
Να γινει το θηραμα κιμας θα πρεπει να τουφεκισεις παρα πολυ κοντα, 20 μετρα πχ, εκει και με το Μ να πετυχεις το θηραμα παλι κιμας θα γινει.
τα πιο πολλά παπιά τα έχασα στα 25 κ 30 μέτρα εκεί το 3αρι είναι μανα