Θέλω να βάλω καινούργια Κουφωματα, να πάρω προσφορά από τους σταματακιδες η να περιμένω να τελείωσει το έργο μην τυχών και χάσω την προκαταβολη
Μπράβο Γιάννη, αυτό δεν το ήξερα, και δεν το είχα σκεφτεί, ότι μπορείς να μετρήσεις και έτσι.
Την καααααλιοπη απ' τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει,ο Παυλής που την έχει κ μεγάληΧαχα! Έχασες !! Πήρε το σπίτι των Σταματάκηδων, τη νύχτα από το καντήλι, και κόντεψε να καεί η Καλλιόπη στον ύπνο της. Περνούσε ο Παυλής ο Βρουλάκης και μπήκε και την έσωσε ... Κι εδά είναι αυτός στο νοσοκομείο με βαρύ αναπνευστικό απ' τσι καπνούς!!!
Αλλά το ωραίο είναι, που ούλοι τον υποψιάζονται - ακόμη και οι δικοί του - ότι έβαλε αυτός τη φωτιά !!! Ίντα δουλειά είχε αυτός εκειά νυχτιάτικα, λένε...
Όπως λέει κι η παροιμία, καλλιά να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα !!! Χαχαχα !!!!
Να πεις του Αστέρη να το κλείσετε δουλειά με δουλειά.Να πας να φτιάξεις τα ηλεκτρολογικά στο σπίτι στο βουνό,που είναι με τη λάμπα σαν το ντηλι... Πολύχρονος φίλε!Θέλω να βάλω καινούργια Κουφωματα, να πάρω προσφορά από τους σταματακιδες η να περιμένω να τελείωσει το έργο μην τυχών και χάσω την προκαταβολη
Μπορεί να είναι της υπομονής,αλλά είναι μπεσαλήδες.Ασε που θα κάνεις και κανά κυνήγι με το Μαθιό..Λες… πολύ φοβάμαι ότι θα με βάλει μέσα.
Εδώ που τα λέμε έχουν παραδώσει και καμία δουλειά, όλο γύρω γύρω πάνε και από δουλειά τιποτα
Α1 Speciale ×36
Ψυλοσταματησα Κώστα ακόμη δεν έχω πάρει απόφαση τι θα κάνωΑ1 Speciale ×36
Εχεις σταματησει να γεμιζεις Παναγιώτη;;;
Παναγιώτη υποθέτω ότι είναι το NSI Prestige Dispersante 35, έτσι??? (γιατί δεν φαίνεται στην φωτογραφία τι γράφει ο κάλυκας).Καλησπέρα παιδιά άνοιξα ένα φυσίγγι που φέτος έχω μείνει ευχαριστημένος τουφεκια και θύραμα...Γνωρίζετε τι πατέντα είναι αυτή τι διασπορεας είναι αυτός??Και το καλό είναι ότι το δίνουν με πυρίτιδα Τέκνα και μέσα έχει άλλη πυρίτιδα..Είναι σε Ν4 Ν6 αναμεικτο το ένα που άνοιξα τα Ν4 είναι από πάνω ενώ σε άλλο είναι ανακατεμένα δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτο
Πολυ σωστά...διασπορέας είναι παλιά πατέντα της Maionchi (πριν μετονομαστεί σε Nobelsport), τον έβαζε στα φυσίγγια διασποράς πάνω σε μάλλινη τάπα.
Το έβγαζε κ με 4/6..Επίσης λέει για τα σκάγια νούμερα 5-7 και 7-9, είσαι σίγουρος ότι είναι 4-6 ???
Ναι Στέλιο αυτό είναι το prestige..Για το νούμερο που λες αυτό είναι 4-6....Παναγιώτη υποθέτω ότι είναι το NSI Prestige Dispersante 35, έτσι??? (γιατί δεν φαίνεται στην φωτογραφία τι γράφει ο κάλυκας).
Ο διασπορέας είναι παλιά πατέντα της Maionchi (πριν μετονομαστεί σε Nobelsport), τον έβαζε στα φυσίγγια διασποράς πάνω σε μάλλινη τάπα. Αν είναι αυτό, τότε η πυρίτιδα είναι η C7 L, έτσι λέει στο site, τώρα το κοίταξα. Δεν ξέρω αν παλιότερα έγραφε κάτι άλλο, συνήθως τα αλλάζουν συχνά τα site και δεν τους έχω εμπιστοσύνη... αλλά από ότι φαίνεται εδώ αυτή είναι η πυρίτιδα.
Επίσης λέει για τα σκάγια νούμερα 5-7 και 7-9, είσαι σίγουρος ότι είναι 4-6 ???
https://www.nobelsport.it/prodotti-it/caccia/serie-prestige
Για το 1* τσοκ που λες λένε αλήθεια χτύπησα δύο πουλιά φέτος στα 15 μέτρα πολύ γρήγορο και ανοιχτή κατανομή..Πολυ σωστά...
View attachment 62776
Σε κάτι τεστ που είχα διαβάσει έλεγαν ότι δίνει γρήγορη κ μεγάλη διασπορά ακόμη κ από 1* τσοκ....
Αλλά....
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στην θέση της μαλλινης έβαλαν μεσοταπα,για "οικονομικούς" λόγους η κάτι άλλο?
Πιθανολογώ ότι πανω κάτω τα ίδια αποτελέσματα θα δίνει(?)..
Το έβγαζε κ με 4/6..
Φαίνεται αν ζουμαρεις την δευτερη φωτο...
Παρόμοιος διασποράς και τηςΠαναγιώτη υποθέτω ότι είναι το NSI Prestige Dispersante 35, έτσι??? (γιατί δεν φαίνεται στην φωτογραφία τι γράφει ο κάλυκας).
Ο διασπορέας είναι παλιά πατέντα της Maionchi (πριν μετονομαστεί σε Nobelsport), τον έβαζε στα φυσίγγια διασποράς πάνω σε μάλλινη τάπα. Αν είναι αυτό, τότε η πυρίτιδα είναι η C7 L, έτσι λέει στο site, τώρα το κοίταξα. Δεν ξέρω αν παλιότερα έγραφε κάτι άλλο, συνήθως τα αλλάζουν συχνά τα site και δεν τους έχω εμπιστοσύνη... αλλά από ότι φαίνεται εδώ αυτή είναι η πυρίτιδα.
Επίσης λέει για τα σκάγια νούμερα 5-7 και 7-9, είσαι σίγουρος ότι είναι 4-6 ???
https://www.nobelsport.it/prodotti-it/caccia/serie-prestige
Bάζουν bior 14 mm.Πολυ σωστά...
View attachment 62776
Σε κάτι τεστ που είχα διαβάσει έλεγαν ότι δίνει γρήγορη κ μεγάλη διασπορά ακόμη κ από 1* τσοκ....
Αλλά....
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στην θέση της μαλλινης έβαλαν μεσοταπα,για "οικονομικούς" λόγους η κάτι άλλο?
Το παλιό από τα καλύτερα διασποράς που έχω ρίξει. Φυσίγγι και μπεκάτσα. Το καινούριο δεν το έχω ρίξει αρκετά, είναι βέβαια και ποιο ενισχυμένο αλλά έχει πιάσει και το 10ευρο η δεκάδα...Πολυ σωστά...
View attachment 62776
Αλλά....
Το έβγαζε κ με 4/6..
Φαίνεται αν ζουμαρεις την δευτερη φωτο...
Αυτος ήταν ο ακριβής συνδιασμός κ μπράβο για την φωτο...Το παλιό από τα καλύτερα διασποράς που έχω ρίξει. Φυσίγγι και μπεκάτσα. Το καινούριο δεν το έχω ρίξει αρκετά, είναι βέβαια και ποιο ενισχυμένο αλλά έχει πιάσει και το 10ευρο η δεκάδα...
View attachment 62804