Gm3 πρέπει....Η πυριτιδα ποια ειναι?
Gm3 νομίζω και ότι γέμιζε τότε.......Gm3 πρέπει....
Gm3 βρηκα και εγώ στα derby 33 grGm3 νομίζω και ότι γέμιζε τότε.......
H primaGm3 πρέπει....
Φυσιγγαρα!!!!Pyrkal 36 no4
Cx2000
View attachment 67189
View attachment 67190
Νατάσα και η mb-36 αλλά φορτωμένη κάργα νομίζω. Και πατημένο το βυσμα....
View attachment 67191View attachment 67192
6 σκάγια στο γραμμάριο
View attachment 67193
ΥΓ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί το πρωί έχει κυνήγι. Μέχρι να τελειώσει το κυνήγι θα τα έχω ρίξει σε χαρτόνι, τενεκεδες έτσι να πάρουμε ματι
Καποτε το ειχε στο 1.50×34 με Ηλιοπουλο...κ στο κουτι ειχε χαρτακι τυπομενο V 1.0 405m/sPyrkal 34gr no2 σε πιο σκουρο καλυκα(παλιότερης χρονολογιας)
Cx2000
View attachment 67184View attachment 67185
Η πυριτιδα ποια ειναι?
View attachment 67186View attachment 67187
4 σκάγια στο γραμμάριο
View attachment 67188
Πρόσθεσε άλλα 5μ για τις ακτίνες ΧΤελευταίες μερες παμε με την εγγυηση μονο αχαχααχαχαχαχαχαView attachment 67269
Πλάκα θα είχε αν έλεγε σε παρένθεση ακτίνες Χ ή Röntgen!Πρόσθεσε άλλα 5μ για τις ακτίνες Χ
Τι να σημαίνει αυτό άραγε ?
Εντάξει, λίγο πλάκα κάνω! Όχι βέβαια με έναν νομπελίστα φυσικό των αρχών του 20ου αιώνα που ανακάλυψε τυχαία την ακτινοβολία Χ, απλά πιο πολύ για το λογότυπο!Τι να σημαίνει αυτό άραγε ?
Το λογότυπο ρωτάω τι να σημαίνει ?Εντάξει, λίγο πλάκα κάνω! Όχι βέβαια με έναν νομπελίστα φυσικό των αρχών του 20ου αιώνα που ανακάλυψε τυχαία την ακτινοβολία Χ, απλά πιο πολύ για το λογότυπο!
Μακάρι να ήξερα!!!! Ίσως η τουφεκιά να είναι τόσο διαπεραστική σαν ακτίνες X!!!Το λογότυπο ρωτάω τι να σημαίνει ?
Μακάρι να ήξερα!!!! Ίσως η τουφεκιά να είναι τόσο διαπεραστική σαν ακτίνες X!!!
Μάλιστα! Ο βλητικος σταθμός - κανονάκι δοκιμής!Ballistic X-Ray
Our integrated in-house system for testing includes a high-tech, long-distance range and a C.I.P. certified proof house for all types of shotgun ammunition.
https://www.snafpliotis.com/en/about-us/
Άρα ψιλοάσχετο το "Developed by" ...Μάλιστα! Ο βλητικος σταθμός - κανονάκι δοκιμής!
Ακριβώς! Ουσιαστικά αυτό που περιγράφει είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα βαλλιστικού ελέγχου. Βέβαια, ίσως αναφέρεται στα αναγραφόμενα δεδομένα που προέκυψαν από τις δοκιμές (έτσι ίσως δικαιολογείται το "developed by")Άρα ψιλοάσχετο το "Developed by" ...