Το ακραίο αριστερά όπως βγαίνουμε....είναι σαν να γκρεμίζεις πολυκατοικία ρε,μη κάνεις τέτοια μιστε'ι'ξ
Το ακραίο αριστερά όπως βγαίνουμε....είναι σαν να γκρεμίζεις πολυκατοικία ρε,μη κάνεις τέτοια μιστε'ι'ξ
Γιάννηηηηηη να ενα φυσιγγι του μπαρμπα- Γιάννηηηη..Δοσε σπλαχνα στο λαοοο
Τι ωραίο κλείσιμο αυτά τα αμερικανικά ρε παιδί μου...Πάμε να δούμε τα Federal premium BB 2 3/4"
==============================
Federal premium BB 40gr
=======================
58.5mm - 1.8mm
40.73gr σκάγια και buffer
0.7gr buffer
39.97gr σκάγια = 70 σκάγια = μέγεθος ΒΒ και λίγο μεγαλύτερα
2.2gr πυρίτιδα ... ποιά ???
View attachment 70805 View attachment 70806 View attachment 70807
View attachment 70808 View attachment 70809
Λευτέρη,Για το buckhammer της Remington συμφωνώ με τον Λευτέρη, και ίσως το πιο ακριβές μονόβολο full bore με μοναδικό μειονέκτημα το μαλακό κράμα μολύβδου και το γεγονός ότι μπορούσε να αντιγραφεί εύκολα και να είναι ΠΟΛΎ ΦΤΗΝΌ ( κακό αυτό για τις μεγάλες εταιρίες. )
Η πυριτιδα μην είναι καμία σοκολ Ρωσίας???
Που να ξερω ρώτα καναν παλιό εκεί κατωΗ πυριτιδα μην είναι καμία σοκολ Ρωσίας???
Αποσο ξέρω από τον πατέρα μου αυτή γεμιζοταν σε αυτά τα γραμμαρια(32).Που να ξερω ρώτα καναν παλιό εκεί κατω
Ναι...μεχρι 2,20 ειχε το τενεκεδακι αναλογία..αλλά όχι με αστέρι κλείσιμο και πλαστικό βυσμα...Αποσο ξέρω από τον πατέρα μου αυτή γεμιζοταν σε αυτά τα γραμμαρια(32).
Μέχρι 2.20-32 το φουλ. Και νομίζω ξεκίναγε από 1.90
Έχω ακούσει ωραίες παπιο ιστορίες με αυτή στο 2.20-32 ρελι.
Δεν ξέρω μπορεί...Αποσο ξέρω από τον πατέρα μου αυτή γεμιζοταν σε αυτά τα γραμμαρια(32).
Μέχρι 2.20-32 το φουλ. Και νομίζω ξεκίναγε από 1.90
Έχω ακούσει ωραίες παπιο ιστορίες με αυτή στο 2.20-32 ρελι.
Έτσι ακριβώς! Από το 77 μέχρι το 80-81 τη γέμιζε ο πατέρας μου αυτή.Ναι...μεχρι 2,20 ειχε το τενεκεδακι αναλογία..αλλά όχι με αστέρι κλείσιμο και πλαστικό βυσμα...
αυτες οι αναλογίες αφορουσαν τον "παλιακό" τρόπο γόμωσης...
Χάρτινο κάλυκα...
Καψουλι χαμηλής ισχύος...όπως τα παλιά ρώσικα...
Μαλλινοταπα με χάρτινη αδιάβροχη τάπα επί της πυρίτιδας και
κλείσιμο ρελιαστο με χαρτονάκι...
Μάλλον όοοοοχι...Psb1?
Της Fiocchi ήταν το πλαστικο υλικο...Κάλυκας Μαυρουλης, με κλιμακωτο πυθμενιο ;
Όχι Κωστή καμία σχέση.99% είναι Sidna.Μάλλον όοοοοχι...
Αυτη πρεπει να είναι φίλε, η παλιά Aquila ×32...
@Alex37 σου θυμιζει κατι απο το παρελθόν συμφωνα με τα λεγόμενά σου...;;;
Ο Μαπάκης εφτιαχνε κ καποιο φυσιγγι υδροβίων σε χοντρα με την Aquila.
Αυτή δεν ηταν γκριζο-λαδί το χρώμα της πρώτα...;;;;
Διοτι απ'οτι εχω ακουσει γεμιζονταν στο 1.60×32 τότε λογο προοδευτικότητας...αν κ την παλια Aquila δεν εχει τυχη να τη δω απο κοντα ακομη...
Εσυ τη λες;
Ρε μπαγάσα ακουιλα είναι όντως και έχει ξεθωριάσει έχει ανοίξει πολύ, είχα τέτοια κάποια στιγμή.Αυτη πρεπει να είναι φίλε, η παλιά Aquila ×32...
Σιγά να μην ασπρισαν κ τα μαλλιά της...Ρε μπαγάσα ακουιλα είναι όντως και έχει ξεθωριάσει έχει ανοίξει πολύ, είχα τέτοια κάποια στιγμή.
Αρχική μορφή θα εννοείς το κλασσικό 31,5 γρ με μαλλινη βιδωμενη στο βλήμα. Αυτό έφτιαξε το όνομα της brennecke αλλά τίποτε το ιδιαίτερο σαν ιδέα. Τα νέα με την τεράστια φούστα που την τρυπαει ( πιο ακριβές θα ήταν την γάμ....ει) το κεντρικό στέλεχος, δεν σταθεροποιουνται στην πτήση και απλά είναι βολικά στο γέμισμα του φυσιγγίου. Το buckhammer σε όσες δοκιμές έχω δει, ιδιαίτερα σε κάνες με ραβδωτά τσόκ ξεχωρίζει και για την ακρίβεια και για την φονικοτητα του.Λευτέρη,
Ο πιο έξυπνος σχεδιασμός που έχω δει τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τις ουρές σταθεροποίησης στα μονόβολα, είναι αυτός της Brenneke.
Και στην αρχική και στην μετέπειτα "βελτιωμένη" έκδοσή του.
Δεν ξερω, δεν την εχω δει ποτε...μια σκεψη μου ειπα απλα....ισως ειναι κ Sidna οπως λεει ο Αλεξης...τι να πω.Ρε μπαγάσα ακουιλα είναι όντως και έχει ξεθωριάσει έχει ανοίξει πολύ, είχα τέτοια κάποια στιγμή.