Εξερετικη τιμη
Παλιά!Εξερετικη τιμη
Και 7 να πάει καλά είναι έτσι που καταντησαμεΠαλιά!
Και βάλε!!!Και 7 να πάει καλά είναι έτσι που καταντησαμε
Πάρε και σε ν8 για μπασιματα είναι πολύ καλά, μην το αφήνεις μόνο και μόνο για το νούμερο.Πολλά καλά λόγια έχω ακούσει (διαβάσει δλδ) εδώ, για το sporting 28gr του Κένταυρου και θέλω να δοκιμάσω 3-4 κουτάκια στις τσίχλες σε Νο 9 σκάγια. Έχω ρωτήσει 2 φορές όμως τον Κένταυρο, μαζί με παραγγελία ιδιογομωτικών υλικών, και δεν είχε σε Νο 9...Ελπίζω να βρώ σχετικά σύντομα, μαζί με την αγαπημένη μου Α1!
Εμένα αλλον έχουν Γιάννη, περσινά και μενα.Πολύ ωραιο φυσιγγι και το trap με συγκεντρωτηρα που δεν έχω ξαναδεί..View attachment 73509
Καρδάρα;;Εμένα αλλον έχουν Γιάννη, περσινά και μενα.
Λογικά Καρδαράς θα είναι με psb, με 1,2 άστρα δουλεύουν πολύ καλά.Καρδάρα;;
Μόνο καρδαρα συγκεντρωτηρα είχα δει στα trap του τα προηγούμενα χρόνια ..
Τον ρώτησα πάντως και μου είπε ότι είναι Ιταλικός αυτός ο συγκεντρωτηρας .
Από το τσερνομπιλ πρέπει να προήλθε ο συγγεντρωτηραςΠολύ ωραιο φυσιγγι και το trap με συγκεντρωτηρα που δεν έχω ξαναδεί..ότι πιο μαλακό σε φυσιγγι Ρουμελιωτης έχω ρίξει ever..View attachment 73509
Λογικά Καρδαράς θα είναι με psb, με 1,2 άστρα δουλεύουν πολύ καλά.
Στο κυνήγι εννοώ μπαρμπα Νίκο.Nομιζω οτι ο συγκεντρωτηρας δεν ''διαλεγει'' τσοκ....Ο συγκεντρωτηρας διαλεγει δοσολογια....
Το ιδιο καλα θα αποδώσει συμφωνα με το τσοκ της επιλογης του σκοπευτη - κυνηγου....με την δικη του
παντα συγκεντρωση και κατανομη....
Αυτός δεν είναι ούτε καρδαρα ούτε gualandiΠολύ ωραιο φυσιγγι και το trap με συγκεντρωτηρα που δεν έχω ξαναδεί..ότι πιο μαλακό σε φυσιγγι Ρουμελιωτης έχω ρίξει ever..View attachment 73509
Στο κυνήγι εννοώ μπαρμπα Νίκο.
Αυτός δεν είναι ούτε καρδαρα ούτε gualandi
Λογικότατο μου ακούγεται.Nομιζω οτι ο συγκεντρωτηρας δεν ''διαλεγει'' τσοκ....Ο συγκεντρωτηρας διαλεγει δοσολογια....
Λογικότατο μου ακούγεται.
Δεν σου έχω δώσει ρε τέτοιο? γιατί βάζεις τον κόσμο σε αγγαρείες?Από το τσερνομπιλ πρέπει να προήλθε ο συγγεντρωτηρας
το ζυγισες?
Δεν θυμάμαι πόσο είχε την psb-6, βασικά μου είχε χυθεί στο πάτωμαΔεν σου έχω δώσει ρε τέτοιο? γιατί βάζεις τον κόσμο σε αγγαρείες?