Λεπτομεριες!!!! Οχ Παναγία μου..Αν και τώρα που το βλέπω στα δικά μου είχε άλλο συγκεντρωτηρα..View attachment 77035
Λεπτομεριες!!!! Οχ Παναγία μου..Αν και τώρα που το βλέπω στα δικά μου είχε άλλο συγκεντρωτηρα..View attachment 77035
Μου μοιάζει mb36 αλλά δεν είμαι σίγουρος από τη φωτογραφία........Ευχαριστω Βαγγελη καταλαβα...Εσυ αυτη που ανεβασα την ειδες για ΜΒ36 ή Μ92S ? αν γνωριζεις φυσικα...
Εμένα μου μοιάζει πιο πολύ για Mb36. Βάλε κι άλλη φωτογραφία να είσαι σίγουρος για να σου απαντήσουν κι άλλοι που γνωρίζουν καλύτερα.
Εδώ και χρόνια όλες οι b& p έχουν ποσοστό νιτρογλυκερινης γύρω στο 9% με εξαίρεση την mg2 11% , f2x24 14% . S4 ,sipe 48% , tecna 40% . Όλες οι πυριτιδες που έχουν έστω και ελάχιστη νιτρογλυκερινη ,τυπικά θεωρούνται διβασικές, όμως για να μπορέσει η νιτρογλυκερινη να ομογενοποιησει το σύνολο της νιτροκυταρινης πρέπει να ξεπερνάει το 28 με 30%ΜΒ 32 10%
G 3000 10%
GP 14%
S4 (διβασική) 48%
Sipe (διβασική) 45%
Tecna (διβασική) ....δε θυμαμαι ακριβώς.
Για τη GP καπου ειχα διαβασει πως εχει 13-14% απο σοβαρο άτομο κ πολυ γνώστης στην ιδιογομωση...any way.Εδώ και χρόνια όλες οι b& p έχουν ποσοστό νιτρογλυκερινης γύρω στο 9% με εξαίρεση την mg2 11% , f2x24 14% . S4 ,sipe 48% , tecna 40% . Όλες οι πυριτιδες που έχουν έστω και ελάχιστη νιτρογλυκερινη ,τυπικά θεωρούνται διβασικές, όμως για να μπορέσει η νιτρογλυκερινη να ομογενοποιησει το σύνολο της νιτροκυταρινης πρέπει να ξεπερνάει το 28 με 30%
Εμενα μου ειχε πει οτι το 30αρι προσπαθει να το μαλακωσει και να το ανοιξει λιγακι σαν τουφεκια για να ειναι πιο φιλικο στον μεσο κυνηγο. Τα προηγουμενα χρονια δοκιμασα πολλες φορες χωρις επιτυχια. Τωρα θα ξαναπαρω που εκανε την αλλαγη. Με πιστον σκητ και psb παντως που πηρα τον Φλεβαρη και μαλακο ηταν και σκοτωνε καλα το 30αρι.Αν και τώρα που το βλέπω στα δικά μου είχε άλλο συγκεντρωτηρα..View attachment 77035
Ολα γηνοντε,οση νιτρογλυκερινη θες βαζης,μην ρωτησης πως γυνετε παντοςΕδώ και χρόνια όλες οι b& p έχουν ποσοστό νιτρογλυκερινης γύρω στο 9% με εξαίρεση την mg2 11% , f2x24 14% . S4 ,sipe 48% , tecna 40% . Όλες οι πυριτιδες που έχουν έστω και ελάχιστη νιτρογλυκερινη ,τυπικά θεωρούνται διβασικές, όμως για να μπορέσει η νιτρογλυκερινη να ομογενοποιησει το σύνολο της νιτροκυταρινης πρέπει να ξεπερνάει το 28 με 30%
Ολα γηνοντε,οση νιτρογλυκερινη θες βαζης,μην ρωτησης πως γυνετε παντος
Πριτς λέγεται?32γρ. PSB3(τουλαχιστον ετσι μου ειπε...) αντικατεστησε αυτο που γεμιζε με GM3(ντοπιος βιοτεχνης)
View attachment 77152View attachment 77153View attachment 77154View attachment 77155View attachment 77156
Ποιο είναι αυτό με την ακουιλα?