Φίλε στα speed αναφέρεσαι?Τίμια και αξιοπρεπέστατα το nsi έχει SIDNA ( νομιζω αυτή είναι) τα αλλά δεν της βλέπω καλά
Φίλε στα speed αναφέρεσαι?Τίμια και αξιοπρεπέστατα το nsi έχει SIDNA ( νομιζω αυτή είναι) τα αλλά δεν της βλέπω καλά
Ναι το διασποράς αυτήν έχει αν δεν κάνω λαθοςΦίλε στα speed αναφέρεσαι?
Οπτικά τουλάχιστον όμορφο φυσίγγι το 28άρι σου...Και ο Έλληνας τελευταίος
Dorkas express 28gr #8
=================================
57mm - 1.8mm
Σκάγια 28.407gr (#8.1) 413 σκάγια
Πυρίτιδα 1.564gr ποιά ???
View attachment 75177View attachment 75178View attachment 75179
View attachment 75180View attachment 75181
Τα Ναβαρο 34 κ club 40, ειναι προπέρσυνα;;;40 γρ Νο 3 . Εδώ ο συγκέντρωτηρας μου φάνηκε πατημένος περισσότερο .
Βαριά συνταγή για Έβρο...πολυ καλο.
Τετοια λεγε μου να μη τα βαλω καθολου στη θαλαμη...Βαριά συνταγή για Έβρο...πολυ καλο.
Φέτος τα αγόρασα εγώ . Αν ήταν στοκ στο μαγαζί δεν το ξέρωΤα Ναβαρο 34 κ club 40, ειναι προπέρσυνα;;;
Εχω ριξει δοκιμαστεικα αυτη τη συνταγη κ λιγο ακομη πιο τσιμπημένη με 10°C σε Νο4....δεν τρέχει τιποτα....ριχτο απο 10°C κ κάτω μη το σκιάζεσαι.Τετοια λεγε μου να μη τα βαλω καθολου στη θαλαμη...
Μάλλον από στοκ είναι.Φέτος τα αγόρασα εγώ . Αν ήταν στοκ στο μαγαζί δεν το ξέρω
Ακριβώς...Μάλλον από στοκ είναι.
Έχω ένα από πέρυσι Τσάμπιον και δυο νσι για κάθε ενδεχόμενο αχαχαΜάλλον από στοκ είναι.
Μου δωσες κουραγιο τωρα... ευχαριστωΕχω ριξει δοκιμαστεικα αυτη τη συνταγη κ λιγο ακομη πιο τσιμπημένη με 10°C σε Νο4....δεν τρέχει τιποτα....ριχτο απο 10°C κ κάτω μη το σκιάζεσαι.
ΜΒ36 ειναι....το βυσμα ειναι S.G...αυτο κανει ολη τη δουλεια/ανακρουση.