Βασικότατη λεπτομέρεια... Ο κυργιας το λέει 66βολο στα 36 γραμμάρια!Το μενού σήμερα έχει 62βολα του Κύργια! Για κάνα μακρινό ορτύκι....
Όπως είδατε ήταν 62βολο στα ~34 ....
Τα 4τεμαχια (2 γραμμάρια) τα φάγε ο πληθωρισμός!
Βασικότατη λεπτομέρεια... Ο κυργιας το λέει 66βολο στα 36 γραμμάρια!Το μενού σήμερα έχει 62βολα του Κύργια! Για κάνα μακρινό ορτύκι....
Αφήνει χώρο για το αλεύρι που θα τους βάλεις μετά την αγοράΒασικότατη λεπτομέρεια... Ο κυργιας το λέει 66βολο στα 36 γραμμάρια!
Όπως είδατε ήταν 62βολο στα ~34 ....
Τα 4τεμαχια (2 γραμμάρια) τα φάγε ο πληθωρισμός!
Καλά εννοείται ότι έγινε παραμετροποίηση με drago κ αλεύρι....Αφήνει χώρο για το αλεύρι που θα τους βάλεις μετά την αγορά
Θα σας ανοίξω ότι έχω τώρα από φυσίγγια . Ξεκινάμε με club 36gr Νο 5. Δεν έχω και την τέλεια ζυγαριά , θαρρώ πως θα υπάρχουν πάνω - κάτω .
Navarro 34 gr Νο7
Εδώ σαν να μου φάνηκαν λίγα τα σκάγια . Η ζυγαριά λέει 24 γραμμάρια αλλά δεν την εμπιστεύομαι . Θα τα μετρήσω με την εφαρμογή ποσά σκάγια είναι .
340 σκάγια στα 34 γρ Νο7 . Άρα λίγα δεν είναι όπως είπα παραπάνω . Είναι σωστά ;Navarro 34 gr Νο7
Εδώ σαν να μου φάνηκαν λίγα τα σκάγια . Η ζυγαριά λέει 24 γραμμάρια αλλά δεν την εμπιστεύομαι . Θα τα μετρήσω με την εφαρμογή ποσά σκάγια είναι .
40 γρ Νο 3 . Εδώ ο συγκέντρωτηρας μου φάνηκε πατημένος περισσότερο .
Θα σας ανοίξω ότι έχω τώρα από φυσίγγια . Ξεκινάμε με club 36gr Νο 5. Δεν έχω και την τέλεια ζυγαριά , θαρρώ πως θα υπάρχουν πάνω - κάτω .
Psb240 γρ Νο 3 . Εδώ ο συγκέντρωτηρας μου φάνηκε πατημένος περισσότερο .
Psb2 sp ,μην τις μπερδευεται αλλο μεχρι 38 και αλλο απο 38 και πανω !!!Psb2
Τίμια και αξιοπρεπέστατα το nsi έχει SIDNA ( νομιζω αυτή είναι) τα αλλά δεν της βλέπω καλάΓια πειτε πυριτιδες κτλπ. Ενταξει λειπουν αρκετα στοιχεια για μια ολοκληρωμενη αποψη . Παντως τα σκαγια ειχα πολυ καλη σφαιρικότητα εκτος απο τα 3 δωρακια που ειχα
Αν είσαι από υπολογιστή πατάς μέσα στην φωτό που σε ενδιαφέρει και μπορείς να κανείς έξτρα ζουμ . Και από κινητό το ίδιο με την διαφορά πως το ζουμ γίνεται μετά δάχτυλαΤίμια και αξιοπρεπέστατα το nsi έχει SIDNA ( νομιζω αυτή είναι) τα αλλά δεν της βλέπω καλά
δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά ακρίβειας . Ούτε παχυμετροΜέτρησε βάρος μπαρούτια αν μπορις
Έχεις δίκιο το 40αρι είναι με την special.Psb2 sp ,μην τις μπερδευεται αλλο μεχρι 38 και αλλο απο 38 και πανω !!!