Εγώ πέρσι που το έριξα προς το τέλος με φουλ υγρασία και σκόνη, δούλεψε άψογαΚαι εγώ το έχω για πολύ καλό φυσίγγι αλλά για χειμώνα, με ζεστή δεν ξέρω τι κάνει
Εγώ πέρσι που το έριξα προς το τέλος με φουλ υγρασία και σκόνη, δούλεψε άψογαΚαι εγώ το έχω για πολύ καλό φυσίγγι αλλά για χειμώνα, με ζεστή δεν ξέρω τι κάνει
Eley με κάλυκα αστεράκια της maxam???,τα Olympic blues που έχω γράφουν τουλάχιστον στον κάλυκα eley..εν τω μεταξύ τα alpha max δεν τα έχει νομίζω το site της eley....Eley Alpha Max 34 γραμμάρια 7άρι View attachment 77783View attachment 77784View attachment 77792View attachment 77790View attachment 77791
Όλα της maxam είναι, είναι παλιό 34αρι με csb1.Eley με κάλυκα αστεράκια της maxam???,τα Olympic blues που έχω γράφουν τουλάχιστον στον κάλυκα eley..εν τω μεταξύ τα alpha max δεν τα έχει νομίζω το site της eley....
Ούτε και ξέρω, δεν έχω τέτοια λόξα το ανέβασα για όσους γνωρίζουνEley με κάλυκα αστεράκια της maxam???,τα Olympic blues που έχω γράφουν τουλάχιστον στον κάλυκα eley..εν τω μεταξύ τα alpha max δεν τα έχει νομίζω το site της eley....
Την έχει αγοράσει ναι αλλά πίστευα πως θα έβαζαν τουλάχιστον στον κάλυκα την φίρμα της eley όπως τα Olympic blues.δεν υποννοησα κάτι άλλο....σίγουρα κ κάλυκες και υλικά είναι της maxamΟύτε και ξέρω, δεν έχω τέτοια λόξα το ανέβασα για όσους γνωρίζουν
Αλλά η maxam δεν την έχει εξαγοράσει;
Κάτι τέτοιο έχει γραφτεί στο φόρουμ παλιότερα
Πάντως κάτι λίγα που έχω ρίξει καλά μου φάνηκανΤην έχει αγοράσει ναι αλλά πίστευα πως θα έβαζαν τουλάχιστον στον κάλυκα την φίρμα της eley όπως τα Olympic blues.δεν υποννοησα κάτι άλλο....σίγουρα κ κάλυκες και υλικά είναι της maxam
ΣτελιοΣυνέχεια ................
View attachment 77131
Ένα κλασσικό τραποφύσιγγο !
Α, και ο συγκεντρωτήρας, ο κλασσικός GT 27, και όχι ο νέου τύπου (???) που βρήκα πρόσφατα στο νέο skeet με τα προκομμένα πτερύγια.
Ξαναβάζω τις δόσεις από το νέο skeet και από το παλαιότερο (περυσινό), για τη σύγκριση, και για να θυμίσω τη διαφορά των δυο συγκεντρωτήρων:
View attachment 77133View attachment 77135
Χρύσανθε στις πλείστες τών περιπτώσεων και όλων των κατασκευαστών η μοναδική διαφορά είναι το νούμερο τών σκαγιών και τίποτε άλλο.Στελιο
Ποια ειναι η διαφορα ενος φυσιγγιο τραπ απο ενα σκεετ στο στησιμο;
Μπορουν να εχουν ιδιο καλυκα κυαθιο καψυλι σκαγια και να εχον διαφορα μονο στην δοσολογια μπαρουτης;
Αυτο ειχα δει και εγω φιλεΧρύσανθε στις πλείστες τών περιπτώσεων και όλων των κατασκευαστών η μοναδική διαφορά είναι το νούμερο τών σκαγιών και τίποτε άλλο.
Όπου κάτσει η μπίλια!Χθές πέρασα από Καλκατζακο να πάρω κάτι πράγματα που χρειάζομαι και πήρα και ένα κουτί express 32, έσφαξαν ένα και βρήκα την πυρίτιδα της φωτο.Να μας πουν οι γνωστες ποια πυρίτιδα είναι.
Θα τους τελείωσε η Άκουιλα που είχαν ξεκινήσει απ' το 2020. Τώρα αυτή Drago είναι;;;Χθές πέρασα από Καλκατζακο να πάρω κάτι πράγματα που χρειάζομαι και πήρα και ένα κουτί express 32, έσφαξαν ένα και βρήκα την πυρίτιδα της φωτο.Να μας πουν οι γνωστες ποια πυρίτιδα είναι.
Nαι ιατρε μου.....Θα τους τελείωσε η Άκουιλα που είχαν ξεκινήσει απ' το 2020. Τώρα αυτή Drago είναι;;;
Αρχες Αυγουστου πηρα αρκετα κουτια express 32.Οταν πηγα σπιτι ανοιξα δυο φυσιγγια και αντι για ακουιλα(που περιμενα) ηταν γεμισμενα με granular..Τωρα εσυ βρισκεις κατι αλλο!!Οτι να ναι...Χθές πέρασα από Καλκατζακο να πάρω κάτι πράγματα που χρειάζομαι και πήρα και ένα κουτί express 32, έσφαξαν ένα και βρήκα την πυρίτιδα της φωτο.Να μας πουν οι γνωστες ποια πυρίτιδα είναι.
Μήπως θυμάται κάποιος δοσολογία πυρίτιδας και σκάγια για το Δορκάς με την Drago ;Nαι ιατρε μου.....
Η τελείωσε η aquila κ ξαναγεμισε με drago η είναι παλαιότερη παρτιδα..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/ΔΟΡΚΑΣ-Α-Β-Ε-Ε.2028/page-7
Τι γίνεται ρε φίλε!!! Μεγάλη εταιρεία σου λέει μετάΑρχες Αυγουστου πηρα αρκετα κουτια express 32.Οταν πηγα σπιτι ανοιξα δυο φυσιγγια και αντι για ακουιλα(που περιμενα) ηταν γεμισμενα με granular..Τωρα εσυ βρισκεις κατι αλλο!!Οτι να ναι...
Προχώρα τώρα ρε....εχεις ριξει ενα δεξαμενοπλοιο φυσιγγια οπως λες, κ σε πειραξε η Drago στο Express.....άϊ ρίξε κει....Τι γίνεται ρε φίλε!!! Μεγάλη εταιρεία σου λέει μετά
Εγώ θέλω ακουιλα ρε φίλε! Δεν θέλω drago δαγκώνει!!!Προχώρα τώρα ρε....εχεις ριξει ενα δεξαμενοπλοιο φυσιγγια οπως λες, κ σε πειραξε η Drago στο Express.....άϊ ρίξε κει....