Γυρισε τον ανάποδα.Αν η φούστα μέσα έχει προεξοχές είναι γκουαλαντης Αν είναι απλά κοίλη,καρδαρας...Ένα "13" γράφει μέσα στο ποτήρι ,,, τίποτα άλλο πουθενά.
View attachment 78463
Το κιτρίνισμα το πρόσεξα και εγώ ... είναι χρόνια γεμισμένα.
Γυρισε τον ανάποδα.Αν η φούστα μέσα έχει προεξοχές είναι γκουαλαντης Αν είναι απλά κοίλη,καρδαρας...Ένα "13" γράφει μέσα στο ποτήρι ,,, τίποτα άλλο πουθενά.
View attachment 78463
Καρδαρα είναι βασιλη..Ένα "13" γράφει μέσα στο ποτήρι ,,, τίποτα άλλο πουθενά.
View attachment 78463
Και του καρδαρα έχει προεξοχές φιλαρακιΓυρισε τον ανάποδα.Αν η φούστα μέσα έχει προεξοχές είναι γκουαλαντης Αν είναι απλά κοίλη,καρδαρας...
Εχω ενα κουτι....Υποτίθεται ότι γεμιζόταν με ΜΒ32 ή Gm3 και με CX2000 ή Μ686 , ανάλογα την παρτίδα, απ' όσο θυμάμαι όταν υπήρχε ακόμη το σάιτ της εταιρείας (άνωθεν δεκαετίας).
Οπότε λογικά ΜΒ32 θα είναι, που μοιάζει κιόλας.
Να φυσίγγι να ρίχνεις στα περιστέρια ρε @Θοδωρής-Εύβοια
Ε βέβαια, εσύ έχεις πιο πολλά και από οπλοπωλειο! Κάτσε να δω μήπως θέλει και ο @Χάρης Ππουλαω γατακια!
Δεν έχουν ολλα τα νουμερα ποδαράκια το γιατί δεν το ξέρω θα ανεβάσω βίντεο με αυτούς που έχω να δεις γιατί η φωτογραφία είναι χαλασμενηΗλια, αυτούς έχω.Αριστερα γκουαλαντι 22,οι άλλοι δύο καρδαρας σε διαφορετικά υψη...View attachment 78465
Κι όμως Σπύρο, φαίνεται ότι χρησιμοποίησε και από αυτά, προς τα τελευταία της χρόνια ... Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει κι από την προηγούμενη συζήτηση, που ανέφερα παραπάνω ...ΠΥΡΚΑΛ και Καρδαρα βύσμα...κάτι δε μου πάει...
Καρδαρά έχω 24,25,27.Γκουαλαντι 17,19,22..Η διαφορά που είχα εντοπίσει,ήταν αυτή στη φούστα και θεωρούσα ότι ήταν και η βασική διαφορά τους , τουλάχιστον οπτικά.Ισως σε άλλα ύψη να έχουν ποδαράκια.Δεν το γνώριζα.Δεν έχουν ολλα τα νουμερα ποδαράκια το γιατί δεν το ξέρω θα ανεβάσω βίντεο με αυτούς που έχω να δεις γιατί η φωτογραφία είναι χαλασμενη
Μην επημενης βάζω καρδαρα Και gualandi πανό από 15 χρόνια ο γνήσιος γκουαλαντι το γραφη μέσα τερμα…Ο ξεπατηκοσουρας έβγαλε τον πρώτο μαϊμού gualandi με εξοχές στη φούστα το 2011 και σε πολύ μικρή παραγωγή ακόμα και σήμερα γιατί είναι ασύμφορος.Ο συγκεντρωτηρας της Πυρκαλ είναι γνήσιος gualandi.Μην ξεχνάμε ότι τα καλούπια σε φυσητό πλαστικό αλλάζουν κάθε 5-6 χρόνια.Υπαρχουν παρτίδες και παρτίδες.
Το ορθόν,καλουπι#13.Γραμμή παραγωγής.13η μηχανή.
Στα καλούπια δεν γράφουν αύξοντα αριθμό.Το ορθόν,καλουπι#13.