Η Παραγγελία εγινε από Αλαγιαννη!! το θεμα ειναι μηπως πηραμε λιγα....@mixaliskav θες για τα γενέθλια σου δωρο μερικα;;
Η Παραγγελία εγινε από Αλαγιαννη!! το θεμα ειναι μηπως πηραμε λιγα....@mixaliskav θες για τα γενέθλια σου δωρο μερικα;;
Το ρωτάς? Αυτός έχει πάρει ένα φορτηγό εσύ τι θα κάνεις κακομοίρη μου.Η Παραγγελία εγινε από Αλαγιαννη!! το θεμα ειναι μηπως πηραμε λιγα....
ειναι αρρωστάκι.... μαζι με μένα πήρε πάλι φυσίγγια. τον έχει πιάσει κάτι σαν Κατοχικό σύνδρομο.Το ρωτάς? Αυτός έχει πάρει ένα φορτηγό εσύ τι θα κάνεις κακομοίρη μου.
αυτον τον συγκεντρωτηρα τον εχουν και τα winter .Σφαγή στο mythos 40 #3
Άγνωστο πεδίο η mg2 για μένα .... Τα σκάγια σωστό νούμερο σε διάμετρο κ βάρος σκαγιού... αλλά έλειπαν 5τεμαχια (1gr)!
Cx καψούλι,και συγκεντρωτήρας Ζ2Μ 14 άλλου τύπου από αυτόν που κυκλοφορεί στα δικά μας μέρη....με 6 πέταλα και χοντρούλης!
Τον δηλώνει :"PCPA plastic precut container antifreeze wad",προ-κομμένα πέταλα και αντί - παγωτικό.αυτον τον συγκεντρωτηρα τον εχουν και τα winter .
Αν τα ρίξεις σε τίποτα περίεργες μέρες πες μου τι χρόνο έκανες το Καταστάρι;Τον δηλώνει :"PCPA plastic precut container antifreeze wad",προ-κομμένα πέταλα και αντί - παγωτικό.
Τι εννοείς περίεργες μέρες? Δεν τα έχω δουλέψει ποτέ....Αν τα ρίξεις σε τίποτα περίεργες μέρες πες μου τι χρόνο έκανες το Καταστάρι;
Τι εννοείς περίεργες μέρες? Δεν τα έχω δουλέψει ποτέ....
Παποιοκαιρους Δημήτρη κρύο υγρασία και τα σχετικά κάτι κόκκινα 50 η παραπάνω γρ δεν θυμάμαι ακριβώς δούλευαν σε νουμ 0 .Τι εννοείς περίεργες μέρες? Δεν τα έχω δουλέψει ποτέ....
Κοίτα... Χειμώνας σε Κορινθία,σε κανάλια και μεγάλες "στέρνες",(αφού η μόνη λίμνη που έχουμε έχει μισοξεραθεί και φυσικά είναι natura) σημαίνει -5 έως +5 και όλα αυτά στο ναδίρ του χειμώνα! Αν δεν είναι τελείως γ.τ.π. τα φυσίγγια δε θα χω πρόβλημα!Παποιοκαιρους Δημήτρη κρύο υγρασία και τα σχετικά κάτι κόκκινα 50 η παραπάνω γρ δεν θυμάμαι ακριβώς δούλευαν σε νουμ 0 .
Δεν είναι κρύα αυτά.Κοίτα... Χειμώνας σε Κορινθία,σε κανάλια και μεγάλες "στέρνες",(αφού η μόνη λίμνη που έχουμε έχει μισοξεραθεί και φυσικά είναι natura) σημαίνει -5 έως +5 και όλα αυτά στο ναδίρ του χειμώνα! Αν δεν είναι τελείως γ.τ.π. τα φυσίγγια δε θα χω πρόβλημα!
Αν έχω.... Θα πέσει μάχαιρα και τροποποίηση! Είδομεν....
Όλον αυτό τον εξοπλισμό τον έχεις σπίτι;Έμεινα κόκκαλο:ούτε επαγγελματίας γομωτής να ήσουν!Συνέχεια...σκάγια οκ! Λίγο παραπάνω και λίγο πιο μεγάλα (και στο παχύμετρο και στο ζύγισμα).
Παικτουρα τι πήρες!Καλαμάτα βόλτα,σύκα δεν είδα,πήρα ένα κουτί 3άρια...
Bornaghi extra 38:
57.5, tecna,cx και lb βύσμα !!!!
Λίγο διαφορετικός από τον lb6... Με 4 κοψίματα μέχρι μισό χιλιοστό από τη κορυφή και φελο 8mm
Κάτι όμορφα φυσιγγια!Παικτουρα τι πήρες!
Και πολυ καλα του εκανες...αυριο αν εχω χρονο θα σφαξω και εγω ενα ρουμελιωτη 35γρ Νο6 αν θυμαμαι καλα...Αλλά αφού τα πήρα,εννοείται θα σας έσφαζα ένα!
Μην φοβάσαι τίποτα, δεν παίζει ρόλο μόνο η ποσότητα.Κάτι όμορφα φυσιγγια!
Άμα δε παίξω κανένα, δε μιλάω!
Μου φαίνεται λίγο το 1.75(αν είναι tecna) σε lb και στα 38....
Αλλά αφού τα πήρα,εννοείται θα σας έσφαζα ένα!